Potlaceni hlasky v C

HackForum

Potlaceni hlasky v C#
Hle dneska mam dalsi problem. Potrebuju potlacit hlasku pri premazavani souboru. Poslu script a dole vam vysvelim bliz co potrebuju :)).

f = fopen("c://cenzura//cenzura.ha", "wb");
fprintf(f, cmd);
fclose(f);

No takze kdyz to spustim jednou vsechno vpohode ale spustim to podruhe a hazy to hlasku typu "Chcete prepsat existujici soubor poweXP? y/n". A ja potrebuju vedet jak to potlacit :) pokud vite nikdo vodsud, tak se pochlubte, vdek.
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*3.10.2007 16:21
re: Potlaceni hlasky v C#
tohle mi funguje poprvy, podruhy, potreti, poctvrty, popaty, posesty,.... bez hlasky
(odpovědět)
naked_ | 81.92.155.*3.10.2007 16:46
re: Potlaceni hlasky v C#
neee srry je to timhle :'(.

system("REG ADD HKLM\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\... /v PowerSW /t REG_SZ /d c:////f...ha");

todle to dela to co nema ... nevim jak to vyrusit ? @?
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*3.10.2007 17:01
re: Potlaceni hlasky v C#
Použij radši WINAPI pro přidávání registrů.
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 2600079763.10.2007 17:10
re: Potlaceni hlasky v C#
a to je jaka fce? napises nejakej priklad pls? me to hazi vsechny veci o winapi jen o c++ :(
(odpovědět)
antos | 77.104.245.*3.10.2007 19:51
re: Potlaceni hlasky v C#
Tady je třeba dobrý český tutoriál [link] ,ale určitě najdeš příklady i na MSDN.
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 2600079763.10.2007 20:47
re: Potlaceni hlasky v C#
To ani nevim ze hlasi ale pouzij opravdu radeji Winapi, nebo soubor predem explicitne smaz. Jinak budes muset pouzit [link] [link] [link]
(odpovědět)
Ntfs | 88.102.143.*6.10.2007 20:02

Zpět
 
 
 

 
BBCode