C++ , trojsky konik

HackForum

C++ , trojsky konik#
Takze ako som si zostavil trojskeho konara... ako kazdy ba problem nastava....
na localhoste frci vsetko v pohode ale ked to skusam s kamosom tak nic... proste neide...
"Nemozem sa napojit na hostitelsky PC" - moja hlaska ked
if( (connect(sock, (sockaddr*)&service, sizeof(service))) == SOCKET_ERROR)
{\\tu je ten cout <<...}

a na localhoste to bezi normalne (ako som pisal pred tym)


a druha otazka...

ako by sa dalo prepojit C++ s PHP (tym myslim ze program by precital subor na srvri a podla toho by sa nastavil)/odoslal subory na server (to pojde asi cez headery...)
google som skusal... (naslo to polske clanky... :/)

tretia otazka:

ako skryt "server" trojana (aby siel bez okna).


diki :)
(odpovědět)
:) | 193.86.238.*20.9.2007 4:59
re: C++ , trojsky konik#
tak trojana skryjeme:

#define _WIN32_WINNT 0x0500


int main() {
HWND hWnd = GetConsoleWindow();
ShowWindow( hWnd, SW_HIDE );
.
.
.


(odpovědět)
skelet | 207.81.106.*20.9.2007 5:17
re: C++ , trojsky konik#
to pripojeni:
Zalezi kam se pripojujes, pokud se pripojujes na verejnej server tak by to melo fungovat, pokud se pripojujes na svuj komp, tak nejspis nemas verejnou ip... u toho pripojeni je malo informaci, skus neco pridat
(odpovědět)
babca | 80.188.22.*20.9.2007 12:31
re: C++ , trojsky konik#
prosim vas v jakym programu si mam toho trojana zalozit
(odpovědět)
simi34 | 88.101.170.*20.9.2007 16:37
re: C++ , trojsky konik#
ten source som stiahol zo security-portal a upravil... (nastavil par veci + vylepsil... proste spravil vylepsenia...)

BTW: link
[link]


najvacsi problem mam s tym ze to neide cez internet... (len ked mam pustene klienta a server... a zadam do klienta login to localhost... )tak to proste frci ako ma, ale ked to skusam s kamosom ani nahodou...

skelet:
diki za ten define... ostatne okolnosti som dogooglil.:)

simi34:
takze najprv sa nauc zaklady C++ alebo si vezmi zdrojak a googli funkciu za funkciou popripade si zapis... co kde si nasiel nech si to mozes znova pozret...)-ja som sa tak ucil PHP, (HTML sa do toho prislo samo)
a tak isto aj C++,

este k trojnau:
(BTW: firewall na port je vypnuty....)
(odpovědět)
:) | 142.32.208.231/142.26.22.*20.9.2007 21:37
re: C++ , trojsky konik#
Mno tak k tomu netu. Plati to co sem rikal. Pukud nejsi s kamosem ve vnitrni siti, nebo server nebezi na verejne IP, tak se k nemu nepripojis... Jedni z reseni je si zaregistrovat free server a tam aby klient posilal data a server si je stahnul a vykonal, tedy aby se nekomunikovalo primo. NA localhostu ti to funguje, pac se to bere jako vnitrni sit :)
(odpovědět)
babca | 80.188.22.*21.9.2007 8:19
re: C++ , trojsky konik#
ok tak teraz uz len zostava aby som zistil ako pracuje
stahovanie alebo citanie zo weboveho serveru (ked uz viem ako na upload tak musim vedet aj to druhe)

dik za rady...
(odpovědět)
.... | 207.81.106.*21.9.2007 17:35
re: C++ , trojsky konik#
...:???
hmmm.
diki
(odpovědět)
:) | 193.86.238.*21.9.2007 18:14
re: C++ , trojsky konik#
srat se s trojakama a dalsim shitwarem v C++ je zbytecne zdlouhave. Do peti minut si clovek neco napise treba v Delphi nebo Visual Basicu. Proste C++ je na tenhle typ softwaru spatna volba. Samozrejme pro obyc. trojaky.;)

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail21.9.2007 18:26
re: C++ , trojsky konik#
proc? a nemam pravdu? Ve windows to jde mnohokrat rychleji v Delphi ci VB. Skryte okno lze taky aktivovat. Na linuxu to lze lepe nez v C++ treba Perlem nebo Pythonem. Neplet se do neceho, cemu nerozumis;)

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail21.9.2007 19:18
re: C++ , trojsky konik#
Je pravdou ze DELPHI je pro server/client appz jako delane. Ovsem C/C++ je proste C/C++..

Neuro: A co se tyce PERLu nebo PYTHONu a nemyslim si ze to je nejstastnejsi volba.. A kdyz zauvazuje urcite te napadne proc..
(odpovědět)
RubberDuck. | 85.71.165.*21.9.2007 22:38
re: C++ , trojsky konik#
a co ked nema niekto Delphi alebo VB??
(odpovědět)
jhane | 24.67.224.*22.9.2007 3:13
re: C++ , trojsky konik#
RubberDuck: no snad nejvetsi nevyhoda je ta, ze jazyk je interpretovany, tudiz si lze precist zdrojak. Pokud ale vim, tak Perl se da kompilovat pomoci perlcc blabla blabla.pl. U pythona nevim. A jak rikas: C/C++ je C/C++, ale 90% "koderu" nema sanci neco takoveho (client/server) napsat. Nebo aspon ne promakane:)
jhane: Delphi nebo VB si muzes legalne stahnout ze stranek vyvojaru. Tech par zakladnich komponent co tam je bohate staci.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail22.9.2007 9:55
re: C++ , trojsky konik#
Lol. Uveď mi jediný důvod, proč je C++ horší na programování trojanů než ostatní jazyky.

Python se sice dá použít pro naprogramování trojana, ale po přeložení v py2exe vyleze bezmála 5 MB ! program se spoustou knihoven. Opravdu je lepší C++, kde se dá trojan napsat do 50 KB a méně.
(odpovědět)
Bystroushaak | E-mail | Website | PGP22.9.2007 10:21
re: C++ , trojsky konik#
vetsina "koderu" nema sanci neco jako trojskeho kone sepsat. Ztrati se v kodu. Navic ja osobne povazuji programovani trojaku a dalsiho shitwaru za ztratu casu. Vetsina techto veci slouzi ke smirovani. Perl a Python je samozrejme jen navrh na alternativu. Pokud ovsem mame Delphi ci VB, jde to mnohem rychleji. Ja jsem jen uvedl, ze v C++ je to zdlouhave...

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail22.9.2007 10:37
re: C++ , trojsky konik#
No jak se to vezme: Pokud vyuzivas svoje knihovny pro tvorbu trojanu pak to neni zase az tak zdlouhave. A co se tyce toho smirovani: Ne kazdej musi preci pouzivat trojana jehoz jedinou fci je keylogging s odesilanim logu na mail..
(odpovědět)
RubberDuck. | 85.71.165.*22.9.2007 11:35
re: C++ , trojsky konik#
Bystroushak - muzes mi ukazat trojana v c++ ktery ma 50kb /* nepackovanej */ ?

Neuro - aha, takze kdyz potrebuju ovladat svuj PC odnekud jinud nez z domu tak je remotni program blbost ?
(odpovědět)
czybph0 | 213.19.63.*22.9.2007 13:49
re: C++ , trojsky konik#
Já bych podle vlastní zkušenosti řek že C (ani nepotřebuju oběkty v C++) je na malý ryclý a kvalitní trojany ideální - pokud se používá přímo WinAPI tak má člověk neskutečný možnosti, je to trošku náročnější, ale pokud jde o kvalitu tak C byla moje volba...
(odpovědět)
mon. | 88.102.1.*22.9.2007 14:34
re: C++ , trojsky konik#
czybph0: Nikdo neřekl, že bude nepackovanej :D
(odpovědět)
Bystroushaak | E-mail | Website | PGP22.9.2007 15:38
re: C++ , trojsky konik#
czybph0: ne, ja jsem rekl, ze vsechny tyto softy jsou k hovnu... Neni problem si trojaka naprogramovat, ale do ciziho PC se da dostat i jinak. A vetsina (l)useru to pouziva stejne ke smirovani nebo k pocitu toho,aby si rikali h4x0ri. Samozrejme nemyslim pokrocilejsi uzivatele, kteri pomoci trojaku a dalsich softu pachaji DDoS utoky :).

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail22.9.2007 15:45
re: C++ , trojsky konik#
Neuro: Ahaaaaaa!!! Takze ti kdo pachaji DDoS utoky jsou pokrocili uzivatele.. A ja si vzdycky myslel, ze to jsou kkti, pro ktere je prioritou vydirani spolecnosti pod pohruzkou, ze znepristupni jejich servery pokud jim nezaplati..
A ted realita: DDoS utoky, muze dnes spoustet kazdej tukan, kterej umi datlit do klavesnice.. Skriptu a appz pro tyhle zhovadilosti je more a more.. Takze zadnej pokrocilej uzivatel ale lumici.
(odpovědět)
RubberDuck. | 85.71.165.*22.9.2007 16:02
re: C++ , trojsky konik#
A myslis, ze treba ten, co zakladal toto forum by dokazal spachat DDos utok? ;] Chudak ma problem vytvorit trojskeho kone pro jeden komp... Kolik myslis, ze je potreba zombie pro uspesny utok? ;] Urcite vic, nez je schopny "nepokrocily" uzivatel sehnat ;] Provest uspesny utok a zustat neodhalen je opravdu slozite a vicemene ti stazeny "Script a appz" nepomuzou, pokud opravdu nevis, co delas ;]
(odpovědět)
HC | 193.85.29.*22.9.2007 17:33
re: C++ , trojsky konik#
Jeden priklad za vsechny: MPack. Mel jsem moznost videt ho v plne sve krase a muzu te ubezpecit, ze vytvorit si s jeho pomoci BOTnet je dosti jednoduche a zvladne to kazdy, kdo vi, jak funguje PHP a SQL(nemusi mit ani znalosti techto jazyku).
(odpovědět)
RubberDuck. | 85.71.165.*22.9.2007 19:23
re: C++ , trojsky konik#
OK, mas pravdu ;] Ale zrovna MPack neni vhodnym prikladem ;] Pochybuji, ze by nekdo, kdo neni "pokrocily" si kupoval takovy balik za tech par stovek dolacu ;]] Ale to uz je jen slovickareni a dohadovani ;] Tak uz mlcim ;o]
(odpovědět)
HC | 193.85.29.*22.9.2007 19:58
re: C++ , trojsky konik#
Ja sam se za pokrocileho uzitavetele nepovazuji a MPack mam na disku... A myslis, ze jsem za nej neco zaplatil?? Myslim, ze ne Time.. Vlastnit neco jeste neznamena neco o tom vedet..
(odpovědět)
RubberDuck. | 85.71.165.*23.9.2007 1:44
re: C++ , trojsky konik#
Neuro, ehm..ne ze bych tu chtel vyvolavat flame....

vetsina "koderu" nema sanci neco jako trojskeho kone sepsat.
Neuro | 22.9.2007 10:37


Neni problem si trojaka naprogramovat,..
Neuro | 22.9.2007 15:45


Tak co teda ? Myslim ze tvuj pohled na vec je troxu zkresleny ci dokonce o tom vis malo ale jen delas ramena.To je na rovinu muj nazor.
Napsat "trojana" imho zvladne kazdej zacatecnik co dela v cecku a umi tak nejak trochu zplacat sockety.
Udelat ale soft, pomoci ktereho vytvoris (ehm?)"solidni" sit botnetu neni zase tak lehke ,) Musis osetrit mnohem vic veci, vymyslet prez jakej protokol je budes ovladat, jak si zajistis co nejvetsi annonymitu, ..... --> radeq kodu je imo nekolikanasobne vic nez u nejakeho toho trojana :)
A jak tady napsali predemnou,o sources botu kterych lze sehnat opravdu mnoho, radsi ani nemluvit.


to :) : ted jsem si vzpomel, to skryti okna se da delat tak jak napsal skelet, ale jeste lepsi se mi jevilo nastaveni primo v prekladaci, nevim tedy jak ostatni ale Dev-C++ to podporuje :P a jeste muzes pouzit FreeConsole() ) ,] )


(odpovědět)
czybph0 | 213.19.63.*23.9.2007 1:33
re: C++ , trojsky konik#
Pro mne neni problem si trojaka naprogramovat....

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail23.9.2007 2:00
re: C++ , trojsky konik#
Neuro: ty vole, proc delas nejaky serial o C++ v konzolich, kdyz delas herniho vyvojare a programujes 3D grafiku? Sice taky v C++, ale myslim, ze uz jsi na jine urovni, nez se je*at s konzolema:). Jinak kdybys nevedel, tak bydlim 3 baraky od tebe :P.
(odpovědět)
?<switch>? | E-mail23.9.2007 2:07

Zpět
 
 
 

 
BBCode