Zmena promenne v JS skriptu.

HackForum

Zmena promenne v JS skriptu.#
Dobry den, mam tento jednoduchy kod:

<body>
<script type="text/javascript">
var p = 6;
document.write('Pocet stranek: ')
document.write(p);
</script>

Ten vypise podle ocekavani "Pocet stranek: 6" Pomoci prikazu javascript:alert(p); vlozeneho ho adress baru browseru se zobrazi okno s hodnotou promenne p, tedy 6. Zajimalo by me jak by sla hodnota promenne p pomoci JS injection zmenit napriklad na 7, aby bylo pote na strance napsano "Pocet stranek: 7". Muzete mi nekdo poradit?
(odpovědět)
Jan Abruzzi | 85.207.153.*8.8.2007 15:51
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
var p = 6

docela tezce, kdyz ji zadavas primo...
(odpovědět)
Gav | ICQ 1184222548.8.2007 15:59
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
Obyčejné p=p+1 to neumí?
(odpovědět)
guguma.1 | 195.113.79.10/10.0.10.*8.8.2007 17:28
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
Pokud zadam javascript:var p=7; a pak si hodnotu promenne vypisu pomoci javascript:alert(p); zobrazi se 7. Na strance je vsak stale napsane "Pocet stranek: 6" i kdyz ji aktualizuji.

Mam totiz skript, ktery pres JS odpocita cas, tak me napadlo, jestli by slo odpocitavani "urychlit" zmenou hodnoty promenne, ve ktere je ulozen odpocitavany cas.
(odpovědět)
Jan Abruzzi | 85.207.153.*8.8.2007 17:35
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
jestli myslis odpocitavani na adbux.org, tak to se ti nepodari, funguje to tam totiz tim zpusobem, ze se pri nacteni reklamni stranky ulozi do tveho sezeni na serveru casove razitko a po 30 vterinach dojde k pricteni penez, pricemz se zkontroluje, zda rozdil mezi casem pri pricitani penez a puvodne ulozenym timestampem neni nahodou mensi, nez prave onech 30 vterin, pak se penize neprictou.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP8.8.2007 18:01
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
Ne, myslim odpocitavani ve hre [link] ruzne akce tam muzete udelat v urcitych casovych intervalech a mezitim tam bezi odpocet, tak mezajimalo, jestli by to slo nejak preskocit.
(odpovědět)
Jan Abruzz | 85.207.153.*9.8.2007 8:46
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
No nevim jestli sem to pochopil dobře, ale něco mi řiká, že proměnou změníš když do baru alias adresového řádku napíšeš :
javascript: var p = 1;
nebo :
javascript: var p = 0;
Ale to ovšem záleží natobě...
(odpovědět)
xenix001 | 88.103.22.*9.8.2007 9:07
re: Zmena promenne v JS skriptu.#
po uplynuti casoveho limitu dojde k nacteni urcite adresy (rovnez ji najdes v tom javascript kodu), zkus si ji tedy nejprve zkopirovat a jeste pred vyprsenim casoveho limitu ji nacist primo v url. pokud se akce, na kterou jsi mel puvodne cekat, uspesne vykonna, pak je to jedine zabezpeceni, pokud se tak ale nestane, dochazi ke kontrole dodrzeni toho limitu i na strane serveru a to jiz bez hacku toho serveru neovlivnis.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP9.8.2007 9:25

Zpět
 
 
 

 
BBCode