Jak alertovat charat()

HackForum

Jak alertovat charat()#
ahoj, mám trochu neobvyklý skript, snažil jsem se jej obrátit v notepadu něco okolo dvou hodin, leč, bezúspěšně, mrkněte se na to a poraďte, jak alertovat heslo, díky:
function checkpassword()
{

password = document.password.password.value;
var a = password.charAt(9)
var c = password.charAt(4)
var b = password.charAt(10)
var d = password.charAt(7)
var f = password.charAt(6)
var e = password.charAt(1)
var g = password.charAt(3)
var i = password.charAt(0)
var h = password.charAt(8)
var j = password.charAt(13)
var l = password.charAt(5)
var k = password.charAt(6)
var m = password.charAt(11)
var o = password.charAt(12)
var n = password.charAt(2)
var riddle = "query test mess";

if (a+""+b+""+c+""+d+""+e+""+f+""+g+""+h+""+i+
""+j+""+k+""+l+""+m+""+n+""+o==riddle)
{
alert("GOOD!");
}
else
{
alert("WRONG!");
}

}

----------
Hello world! Segmentation fault. Core dumped.
(odpovědět)
D@N | E-mail | ICQ 22316335919.7.2007 18:43
re: Jak alertovat charat()#
javascript se na hesla moc nehodi, kazdy si to muze najit ve zdrojaku
(odpovědět)
:o) | 88.146.138.*19.7.2007 23:22
re: Jak alertovat charat()#
to jsem nestvořil já, já se to pouze snažím crcknout, a nějak mi to nejde, proto jsem se chtěl zeptat jak to heslo alertovat, já to zkoušel tak že jsem hodnoty z ifu přepsal do WRONG takže místo WRONG to mělo napsat heslo, ale to nefungovalo...
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*20.7.2007 11:02
re: Jak alertovat charat()#
[link] ???? :) Neco mi to rika :D, myslim, ze to je taky jeden ukol :)
(odpovědět)
babca | 213.235.169.*20.7.2007 12:26
re: Jak alertovat charat()#
D@N: Jaká je hodnota proměnné password?
password = document.password.password.value

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP20.7.2007 13:26
re: Jak alertovat charat()#
alertuj presne to co to testuje.
alert (a+""+b+""+c+""+d+""+e+""+f+""+g+""+h+""+i+
""+j+""+k+""+l+""+m+"");
(odpovědět)
j0e | 84.47.42.*20.7.2007 16:12
;#
j0e: přesně to jsem zkoušel jako první, myslím že se s tím počítalo nebo to dělám blbě, ale když pak dám check nic to nedělá..
babca: chytrej, někteří to dělali v excelu, pravděpodobně úspěšně i když něco přes 5 hodin, já jakožto člověk který excel nevlastní jsem musel googlit a když nic nevygooglil, obrátil jsem se jako poslední pomoc sem.
.cCuMiNn.: ta hodnota neni žádná, ta se zadá až ji napíšeš do pole, a pak se porovná s riddle. to riddle je to heslo, ale díky charat() díky kterému tam mužeš mít neskutečně mnoho možnostáí je to bez obrácení skritpu k zobrazování hesel téměř nemožné
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*20.7.2007 22:16
re: Jak alertovat charat()#
_D@N:Kurna poradne se koukni na ten skript, javascript chall nejsou jen od toho ze tam nekde dopises alert(heslo);
ale abys zjistil jak to funguje a pokud jsi nenalezl radu na foru ohledne toho chall tak se nekoukej jinde protoze potom by ten chall nemel smysl.
Jedinou radu ti muzu dat a to abys ses vykaslal na alert ale sednul si k tomu s blokem a tuzkou(ci notepadem a mysi) a zkusil si behem minuty vygooglit co dela password.charAt(11)....

.cCuMiNn.,_D@N:hodnota promenne password = document.password.password.value; je heslo ktere se vlozi.
Ten skript jen zpracuje to heslo a promicha tam znaky a potom porovna s riddle takze zalezitost na 5 minut.

(odpovědět)
ask@t | E-mail | ICQ 200-358-16821.7.2007 8:58
re: Jak alertovat charat()#
díky, jinak, nechtěl jsem spoilery, jen mě to zajímalo protože to nešlo, jinak, sedl jsem si za to s PSPadem a dělal jsem na tom celou včerejší noc, nakonec jsem na to přišel :D
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*21.7.2007 10:55

Zpět
 
 
 

 
BBCode