Jednoduche proxy

HackForum

Jednoduche proxy#
Chtel jsem se zeptat. Dejmetomu, ze si chci precist clanek jehoz URL je napr. www.ahoj.com/clanek.txt a nechci aby muj provider vedel, ze jsem se pripojil na server www.ahoj.com.
Zalozim si stranky na freehostingu napriklad www.ahojxy.wz.cz a dam tam tento script:


<script>
var a=window.prompt("Vložte adresu!!");
var b=("<iframe width=800 height=500 src=")+(a)+("></iframe>");
document.write(b);
</script>

pricemz do window.prompt napisu "

takze clanek, ktery si chci precist nactu do ramce. Muze nejak provider zjistit, ze si tento clanek [ip adresa serveru na kterym ten clanek je] prohlizim nebo se mu zobrazi pouze ip adresa freehostingu, na kterym mam ten script. A opacne, muze admin na www.ahoj.com zjistit mou ip adresu.

Thx za odpoved

(odpovědět)
lion | 158.194.29.*10.7.2007 21:05
re: Jednoduche proxy#
lion: Obsah rámce nenačítá webový server, ale tvůj browser. To samé platí i o javascriptu. Musel bys použít scriptovací jazyk na straně serveru, kterým je třeby php. Tento způsob proto nemá vůbec žádný smysl.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP10.7.2007 21:22
re: Jednoduche proxy#
jj, takze pokud bych udelal to stejné - nacet neco do ramce, ale misto Java scriptu pouzil php tak by to fungovalo?
(odpovědět)
lion | 158.194.29.*10.7.2007 21:41
re: Jednoduche proxy#
lion: ne, jak jsem psal obsah rámce načítá webový browser. Koukni do UserTextu, byl tam článek od Harvieho o php_proxy.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP10.7.2007 21:50
re: Jednoduche proxy#
<? include $_GET['page']; ?>

by malo robit to co potrebujes.PHP prebehne na servery.ale tento postup neni pouzitelny na wz.cz lebo tam je allow_url_fopen vypnute.
(odpovědět)
j0e | 84.47.124.*10.7.2007 21:59
re: Jednoduche proxy#
to se dá napravit. Viz .htaccess. Ale includování není zrovna nejlepší nápad, protože to se vlastně prožene PHPčkem dvakrát, na tom prvním(originálním) serveru a pak na tom tvým "proxy", ne? to by občas mohlo způsobovat problémy...to by se muselo nějak ošetřit...

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website10.7.2007 22:25
re: Jednoduche proxy#
ano da sa urobit script ktory pomocou socketov posle standartny GET request sak fantazii sa mezde nekladu.
(odpovědět)
j0e | 91.127.247.*12.7.2007 18:08

Zpět
 
 
 

 
BBCode