Start windows

HackForum

Start windows#
Mam troska lame otazku. Ako naprogramujem v C++ aby sa dany program spustil pri starte Windowsu alebo vlastne pri starte PC.
(odpovědět)
Jamal | E-mail2.7.2007 20:47
re: Start windows#
Chceš aby se nabootoval nebo spustil po přihlášení uživatele??
To druhé lze řešit jednoduše, přidáš do win registru HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVers
ion\Run nebo HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVers
ion\Run
s cestou programu. V C++ máš na registry windows api.
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 2600079762.7.2007 20:58
re: Start windows#
*
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVers
ion\Run nebo HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVers
ion\Run
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 2600079762.7.2007 20:59
re: Start windows#
no dik tak to vyskusam :))
(odpovědět)
Jamal | E-mail2.7.2007 21:06
re: Start windows#
Jen upozornim ze tvuj programek pokud pouzijes tuto verzi se spusti az po prihlaseni uzivatele ne startu PC to by jsi ho musel napsat jako Sluzbu ;) (systemovou)... pokud se nepletu ale myslim ze ne
(odpovědět)
Dreddy | 194.228.220.139/172.28.80.*3.7.2007 8:26
re: Start windows#
Pokud chces, aby se spustil pred prihlasenim, tedy se startem systemu, musis se naucit psat tzv. sluzby. Na prvni pohled je to slozity, ale po pochopeni se to da :). Pokud budes mit zajem o materialy tak dej vedet :)
(odpovědět)
babca | 84.21.122.*3.7.2007 18:12
re: Start windows#
sry Dreddy sem si toho nevsim. jinak se startem pc by musel napsat ovladac a ne sluzbu, ta se spousti se startem systemu :)
(odpovědět)
babca | 84.21.122.*3.7.2007 18:13
re: Start windows#
babca: Nechceš sem o psaní služeb hodit článek? Myslím, že by to bylo fajn :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP4.7.2007 7:59
re: Start windows#
Jj jestli bude cas tak urcite, snad to budu stihat :).
(odpovědět)
babca | 213.235.188.*4.7.2007 19:30
re: Start windows#
Pred startem systemu se spousti pouze drivery to mate pravdu ale da se napsat sluzba ktera je v podstate driver ten typ sluzby tam je ;) ale mate pravdu klasicka systemova sluzba se spousti pouze pred prihlasenim ... a doplnil bych ze pokud pres ni budete spostet aplikace tak se spusti na jinem desktopu kde nejsou videt a nelze pouzit zadne vyditelne rozhrani ani hlasky ktere cekaji na odkliknuti (zastavi probihani programu) to same plati o sluzbach .. a nejedou v nich nektere standartni komponenty ... dale co bych doplnil tak v pripade ze sluzba ma jet v domene pod domenovym uzivatelem tak je moznost ze se nebude chovat spravne v pripade ze nebude zapsano uzivatelske jmeno presne (velke male znaky) sice se prihlasi ale nefunguje jak ma ;) treba uvedene informace pomohou ;)
(odpovědět)
Dreddy | 194.228.220.139/172.28.80.*4.7.2007 11:31
re: Start windows#
A ked sa to spusti az po prihlaseni uzivatela ako dam aby sa to spustilo na pozadi???? Tak ze nikto nebude o nicom vediet????
(odpovědět)
Jamal | E-mail4.7.2007 17:28
re: Start windows#
zalezi v cem je to napsane a jestli mas zdrojaky ... ;)

//delphi
application.showform:=false;

pokud nemas zdrojaky tak si napis alipkaci ktera je schovana a pak spustis pres api funcki tvuj program

winexec('cesta',SW_HIDE); //doufam ze jsem se nesekl

muzes taky pouzit CreateProcess nebo ShellExecute ;)

(odpovědět)
dreddy | 85.160.97.*4.7.2007 17:49

Zpět
 
 
 

 
BBCode