Ako vlozit cas do .bat PLS HELP

HackForum

Ako vlozit cas do .bat PLS HELP#
Ludia , potreboval by som poradit ako by vyzeral tento script aby medzi odpojenim a pripojenim bola ista doba napr.: 30sek , DAKUJEEEEM

Source:
start/wait rasdial "PRIPOJENIE" /disconnect
start/wait rasphone -d "PRIPOJENIE"
(odpovědět)
NemoSVK | 87.197.186.*26.6.2007 16:19
re: Ako vlozit cas do .bat PLS HELP#
[link]
(odpovědět)
( | ) | 85.132.198.*26.6.2007 17:03
re: Ako vlozit cas do .bat PLS HELP#
Zkus normální cyklus, do proměnné t si ulož stávající čas, a dokud nebude momentální čas větší než t + 30 tak se nic nestane, stačí myslet!
(odpovědět)
asdasdasda | 88.100.128.*26.6.2007 17:07
re: Ako vlozit cas do .bat PLS HELP#
---->asdasdasda
Tak to me vysvetli jak to myslis:)v cmd????
Zkus mi napsat priklad, pls dik....v cmd mi to pride nejaky divny...pokud by to jelo jako cyklus, tak by tam ale blikaly dosovský okna ne..?
jinak by to slo udelat ve VBScriptu:

Set WshShell = WScript.CreateObjec("WScript.Shell")
Return = WshShell.Run("start/wait rasdial "PRIPOJENIE" /disconnect", 1, true)
wscript.sleep(30000)
Set WshShell = WScript.CreateObjec("WScript.Shell")
Return = WshShell.Run("start/wait rasphone -d PRIPOJENIE", 1, true)


a ulozit treba jako test.vbs

melo by to jet:)


(odpovědět)
htrans | 158.194.29.*26.6.2007 19:37
re: Ako vlozit cas do .bat PLS HELP#
Vylepsenie:)

Set WshShell = WScript.CreateObjec("WScript.Shell")
Return = WshShell.Run("start skript.bat", 1, true)
wscript.sleep(30000)
Set WshShell = WScript.CreateObjec("WScript.Shell")
Return = WshShell.Run("taskkill /IM skript.bat /F, 1, true)


Tohle bude asi lepsi a jako skript.bat muze byt cokoli:)))
(odpovědět)
htrans | 158.194.29.*26.6.2007 19:41

Zpět
 
 
 

 
BBCode