PHP INCLUDE

HackForum

PHP INCLUDE#
Cawte skusal som jednu stranku a vypisalo sa mi toto a ja nvm co stym

Notice: Undefined offset: 1 in C:\Inetpub\wwwroot\jobmarket.sk\include\Pag
e.class.php on line 49

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\jobmarket.sk\include\tab
les.php:70) in C:\Inetpub\wwwroot\jobmarket.sk\include\Pag
e.class.php on line 63

Notice: Undefined offset: 1 in C:\Inetpub\wwwroot\jobmarket.sk\include\Pag
e.php on line 64


Dufam ze mi poradite :))
(odpovědět)
YAHUU | 84.47.126.*21.6.2007 0:56
re: PHP INCLUDE#
Nedefinovanej offset. Bezna chyba pri pokusu o vypsani sloupce z tabulky s hodnotou mimo rozsah:
$dotaz = "SELECT prvni_sloupec, druhy_sloupec FROM zabulka ORDER BY prvni_sloupec ASC";
$vysledek = mysql_query($dotaz);
while($radek = mysql_fetch_row($vysledek)){
echo "$radek[0]";
// vypise hodnotu ve sloupci prvni_sloupec
echo "$radek[1]";
// vypise hodnotu ve sloupci druhy_sloupec
echo "$radek[2]";}
//CHYBA!! Dotaz byl konstruovan pouze na dva sloupce


Druha chyba se muze tykat bud odesilani hodnoty cookie(session) pote co jiz bylo vlozeno zahlavi a nebo o pokus presmerovani pomoci fce header(Location:) kdy uz doslo k nejake casti kodu ktery se zobrazi v prohlizeci(HTML,CSS,JS)

No a treti chyba se tyka opet offsetu.

A co se tyce RFI. Nedelej si iluzi... Neprotlacis ji ;) Hledej dal.. GL

Tak ted budu cekat kdo me sepsuje B-)
(odpovědět)
XYZ21.6.2007 2:20
re: PHP INCLUDE#
poradime - kdyz se hodlas vrtat v php, tak bud te lasky a nejdriv se ho nauc.
(odpovědět)
kve | 213.211.51.*21.6.2007 7:08
re: PHP INCLUDE#
no ja ho viem celkom, ale s tym som sa este nestretol :)
(odpovědět)
YAHUU | 84.47.25.*21.6.2007 10:14
re: PHP INCLUDE#
kua vy dewbilove ze soomu toste fakt tak blby nebo co ze neumite nic jinyho nez kopirovat
(odpovědět)
sp | 195.113.82.*21.6.2007 10:24
re: PHP INCLUDE#
čau a pozdravuj ;)
(odpovědět)
.. | 212.96.172.*21.6.2007 11:45
re: PHP INCLUDE#
Ta druhá hláška (Cannot modify header...) je v tvojem případě pravděpodobně způsobena tím, že se již vypsala 1. hláška do výstupního bufferu a nemůžou se již modifikovat informace v hlavičce (cookies, content-type nebo co to tam máš). Jinak by bylo dobré vypsat kritické řádky (on line 49, on line 64). Než začneš zakládat nový topic tak si vygoogli co přesně chybové hlášky znamenají, pokud si je nedokážeš správně přeložit/pochopit.
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 26000797621.6.2007 15:29

Zpět
 
 
 

 
BBCode