Jak uploadnout soubor

HackForum

Jak uploadnout soubor#
<input type="file">
<input type="submit" value="odeslat">
..takze vyberu soubor a kliknu na odeslat. Jaky musim mit phpckovy skript na serveru, aby se mi to uploadovalo...:(poradte pls:) treba i link
(odpovědět)
traper | 158.194.29.*7.6.2007 22:33
re: Jak uploadnout soubor#
[link]
(odpovědět)
j0e | 87.197.128.*7.6.2007 22:38
re: Jak uploadnout soubor#
thx:)))
(odpovědět)
htrans | 158.194.29.*7.6.2007 22:46
re: Jak uploadnout soubor#
htrans: To ti nak nevyslo... po druhy sis zapomel zmenit nick...

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 2837829787.6.2007 22:57
re: Jak uploadnout soubor#
hh :D Njn, prasak... A dyz neni reglej, neumi sem vlist pres proxynu...
(odpovědět)
Spidy | 86.49.25.*7.6.2007 23:30
re: Jak uploadnout soubor#
Harvie : tebe vyliskat abys se probral
(odpovědět)
[CS] EXEcU7oR | 195.175.37.71/213.19.63.*8.6.2007 12:54
re: Jak uploadnout soubor#
rad pomozem ale toto je otazka jedneho requestu na google.sk takze by to uz ludia mohli zvladnut.
(odpovědět)
j0e | 84.47.36.*8.6.2007 15:40
re: Jak uploadnout soubor#
[CS] EXEcU7oR: To vis, Harvie je ted strasne dulezitej, protoze maka pro soom a kdyby se mu neco, nedej Boze, stalo, soom by bez nej zaniknul. Aspon tak usuzuju z jeho chovani a z toho, jak dava najevo, ze on je no.1 a ostatni jsou sraci..
(odpovědět)
XYZ | 85.214.91.*8.6.2007 16:16
re: Jak uploadnout soubor#
Harvie si mysli, ze neco dokaze s PHP...hold jeho lamerske znalosti jsou mu k nicemu..PHP, MySQL a podobny bastl umi dneska kazdy.... ale machrovat s tim.... nevim proc... takove C++, C, Asm, Perl..to je jina
(odpovědět)
( | ) | 85.132.198.*8.6.2007 18:06
re: Jak uploadnout soubor#
Ne, ja nejsem # 1, jestli se tak chovam, tak sorry, neberte to vazne.

(|): pokud jde o tve znalosti, pochybuji, ze vis, jaky je rozdil mezi PHP, Perlem a Pythonem. Mozna se pletu. Co je php ale urcite nevis.

PS: MySQL nedelam, uz sem rikal, ze php nepouzivam na weby.

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 2837829788.6.2007 21:17
re: Jak uploadnout soubor#
Vim co je PHP....nejaky cas jsem v nem delal. Rozdil mezi Perlem, PHP a Pythonem jsou mi vice nez zname=) Jen si myslim, ze by bylo dobre, aby jsi se naucil i jine jazyky. Ja umim relativne dobre 4.(C/C++, Perl, Asm a Pascal(Delphi a Lazarus), ve kterem jsem zacinal. Chvili jsem zkousel i zminene PHP, ale to pro me nema vyznam. Je to k nicemu. Nyni zkoumam funkci exploitů a systémů vseobecne. Programování nejakych backdooru a podobneho shitwaru me nebavi. Radeji delam na nejakych systemovych aplikacich, ve kterych ziskam nejake poradne prakticke zkusenosti. Nechci, aby to vypadalo jako nejake machrovani, ale jsem pysny na to, co umim a co znam:)
(odpovědět)
( | ) | 85.132.198.*8.6.2007 21:37
re: Jak uploadnout soubor#
abych pravdu řekl... jako machrování to fakt vypadá =)
(odpovědět)
Crow | 212.96.172.*8.6.2007 23:49
re: Jak uploadnout soubor#
<br>
<br>Zadejte jmeno souboru:</b>
<FORM ACTION="index.php?id=upload" METHOD="post" ENCTYPE="multipart/form-data">
<input type='text' name='name1' size='15'>.
<!-- koncovka -->
<select name='koncovka'>
<option value='jpg'> přípona1
</option>
<option value='bmp'> přípona2
</option>
<option value='gif'> přípona3
</option>
</select> &nbsp;
<!-- vyber adresáře. vytvoř adresáře podle hodnoty value-->
<select name='kam'>
<option value=""> vyber si kategorii souboru
</option>
<option value="">
</option>
<option value="slozka_kategorie1"> kategorie1
</option>
<option value="slozka_kategorie2"> kategorie2
</option>
<option value="slozka_kategorie3"> kategorie3
</option>
</select>
<br>
<br>
<INPUT TYPE="file" NAME="soubor" SIZE="40">
<INPUT TYPE="submit" NAME="status" VALUE="Upload">
<br>
<br>
</FORM>
<?php
$soubor_name = ($_FILES["soubor"]["name"]);
$soubor = ($_FILES["soubor"]["tmp_name"]);
$ok = ($_POST["ok"]);
if ($status == "Upload" && $soubor_name!="")
{
if (move_uploaded_file($soubor, "mod/a01/$kam/$name1.$koncovka")) //mod/a01 je cesta z korenoveho adresáře do složky kam se nahraje uploadovany soubor
{
chmod ("mod/a01/$kam/$name1.$koncovka", 0646); // to samé
echo "Soubor <b><u>$name1.$koncovka</u>
;</b> byl nahran na server do adresáře <b><u><a href='index.php?id=a01&akce=$kam'>$k
am</a></u></b><BR>"
; // hláška při uspesnem uploadovani souboru

if($koncovka == "jpg") // pokud uploadovany soubor bude jpg zobraz ho
echo "<br><a href='mod/a01/$kam/$name1.$koncovka' title='náhled souboru $name1.$koncovka'><img src='mod/a01/$kam/$name1.$koncovka' width='100' height='100' border='0'></a>"; //jestli uploadovany sopubor bude typ jpg zobrazí jej
else
echo "soubor není obrázek typu jpg"; // soubor není obrázek
}
else
{echo "<b>Chyba - soubor nebyl nahran</b><BR>";} // hlaska pri neuspesnem uploadovani souboru
}

// cely script je siti na miru
// staci jej upravit podle sebe
?>
<?php
if(isset($akce)):
if($akce=="none"):
none();
elseif($akce=="ok"):
ok($name, $pass);
elseif($akce=="code2"):
code2($name1, $koncovka, $kam, $soubor);
endif;
endif;
?>
(odpovědět)
teezee | 82.114.202.*8.6.2007 22:53

Zpět
 
 
 

 
BBCode