nahodne cislo v C

HackForum

nahodne cislo v C#
Neporadi mi niekot ako vygenerovat nahodne cislo v C ? v c++ to viem ale je mi to naprd , tusim by to malo byt pomocou funkcie rand ale vobec mi to nejde.

UZ hodinu googlim a prd z toho , prosim poradte :-(
(odpovědět)
McRobert | 85.248.106.*26.5.2007 21:03
re: nahodne cislo v C#
Nevím jak moc si Googlil, já asi 10 vteřin :D

[link]

[link]
(odpovědět)
Nazghul | E-mail | Website | ICQ 23636583626.5.2007 21:06
re: nahodne cislo v C#
ja googlil taky asi 10 vterin akorat jsem zadal spravnej dotaz ^^
[link]
(odpovědět)
MaJJ | 83.208.176.*26.5.2007 23:35
re: nahodne cislo v C#
Vsechno co si mi sme hodil je pro C++ nie pre C a ja potrebujem C

(v C++ ton uy viem)
(odpovědět)
McRobert | 85.248.106.*26.5.2007 21:12
re: nahodne cislo v C#
PROSIIIIIIIIIIIIIIIIM

ked ya tzm po**banzm googlom nesedim hodinu tak ani sekundu :-(((((((((((((

prosiiiiiiiiiiiiiiiim
(odpovědět)
McRobert | 85.248.106.*26.5.2007 21:23
re: nahodne cislo v C#
uz mi to ide



BOH ZEHNAJ AMERIKE :-))))))))

tento topic mozte zmazat :-)
(odpovědět)
McRobert | 85.248.106.*26.5.2007 21:38

Zpět
 
 
 

 
BBCode