C++ interaktivní filesystem

HackForum

C++ interaktivní filesystem#
ahoj, někteří co četli můj příspěvek o simulátoru linuxu (někteří se jednoduše zeptají proč nepoužiju cygwin, ale cygwin neumí věci jako dosažení určitého úkolu a tak) tak moje předešlá verze slavila velký úspěch, akorát mi učitel vytknul že byly všechny příkazy natvrdo zakóděný do systému, nemožnost přidávat soubory, natvrdo zakóděný odstraňování souborů (každý soubor měl svůj příkaz) a používání příliš mnoha booleanů.. poradil mě abych k tomu použil nějakou třídu ale.. jak se používají třídy vím ale nemám ponětí jak v nich udělat interaktivní filesystem (nemuset natvrdo kódit do programu pro každý soubor speciálně příkaz, možnost přidávat soubory) etc. předem díky za případné rady

----------
Hello world! Segmentation fault. Core dumped.
(odpovědět)
D@N | E-mail | ICQ 22316335923.5.2007 17:57
re: C++ interaktivní filesystem#
jestli to chapu dobre, chces udelat simulator na vyuku linuxu?

tak to pouzij UnxUtils, to mas nejdulezitejsi linuxovy binarky pro widle, naprogramuj si k tomu hezkej shell a nic nesimuluj, proste si do adresare s tim shellem dej adresar root a do toho dej bin, etc, usr, root atd...

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297823.5.2007 22:21

Zpět
 
 
 

 
BBCode