zástupce který otvíra dva exe soubory

HackForum

zástupce který otvíra dva exe soubory#
Neví někdo jak udělat zástupce, který by otíral 2 exe soubory najednou??? diikkk
esss
(odpovědět)
dedasurovec | 212.71.186.*15.4.2007 19:03
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Imho to nejde... Ale muze to byt zastupce ktery spusti treba CMD script, ktery pak spusti klidne dva soubory :)
(odpovědět)
X-Spidy-X | E-mail | Website | ICQ 25637828215.4.2007 19:19
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
a jaký???
(odpovědět)
dedasurovec | 212.71.186.*15.4.2007 19:34
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Skus ovladnout tajemny prikazovy radek a prikaz "start"... A pak to napis do poznamkoveho bloku a dej tomu priponu .cmd :) Btw google...
(odpovědět)
X-Spidy-X | E-mail | Website | ICQ 25637828215.4.2007 19:46
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
dedasurovec: chces jako program treba ve VBS aby otevrel 2 soubory najednou??


(odpovědět)
pižďuch | Website | ICQ 44959604515.4.2007 19:39
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
use the google...
(odpovědět)
Fisi | E-mail15.4.2007 19:51
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Primo zastupce to nejspis neumi, ale jednoduchy scriptik pripadne programek a zastupce na nej to zvladnou.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t16.4.2007 0:14
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
nechce někdo konkrétní příklad???
(odpovědět)
dedasurovec | 212.111.4.*16.4.2007 10:50
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Jak uz jsem psal, jedna se o JEDNUDUCHE scripty ci programky. Zalezi na tom v cem to chces, kazdej by si to napsal v tom v cem umi.
Mozna kdybys nemel za tou vetou tri otazniky a tim neevokoval dojem ze ti ohromne vadi ze jsme ti to jeste nenaservirovali primo pod nos, tak bych ti i poradil. Takhle ti jen reknu: Najdi si to na googlu.
Navic X-Spidy-X uz ti o par radku radil jak to udelat, kdybys ses jenom podival...
Promin ale nemam rad lidi co jsou sami taaaaaaakhle lini a po ostatnich by se neceho dozadovali.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t16.4.2007 12:01
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
hm tak promiň ale já sem zvyklý vždy tak psát otazníky a nic tím nemíním
(odpovědět)
dedasurovec | 212.111.4.*16.4.2007 14:51
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
a nechce někdo poradit vážně něco konkrétního. sem hledal start cmd a stejně k ničemu určitému sem nedošel
(odpovědět)
dedasurovec | 212.111.4.*16.4.2007 14:53
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
dedasurovec: Start tam ani dávat nemusíš.
prostě napiš názvy těch programů (souborů) pod sebe do textového souboru (nejlépe včetně celé cesty) a ulož to s příponou cmd nebo bat.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP16.4.2007 15:06
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Hm to nejde nemusi se tam napsat ještě něco? když napišu do souboru s příponou bat
ahoj\jnj.jpg
bla\mysim.avi
tak to stejně nejde se stustí příkaz a hned vypne
(odpovědět)
dedasurovec | 212.71.186.*16.4.2007 17:48
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
dikkkk už mi to de sem asi měl nějakou divnou cestu
(odpovědět)
dedasurovec | 212.71.186.*16.4.2007 18:10
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Ale ono jde skutečně vyrobit zástupce, který současně spustí několik aplikací (oddělovač=&&).
Mám soubor c:\test.html a chci současně
(1) zobrazit web.stránku (v prohlížeči)
(2) zobrazit její zdrojový kód (v zápisníku)
Vytvoř zástupce a do cíle napiš tento 1 řádek:

windir%\system32\cmd.exe /c start %SystemRoot%\system32\notepad.exe c:\test.html && "c:\test.html"
(odpovědět)
petrofff | 89.102.211.*17.4.2007 13:54
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Samozřejmě tam patří %windir%.
Dvě úskalí:
1. Aplikace je zadaná přímo jménem programu xxx.exe.
Pak pokud nepoužijeme zápis START xxx.exe, tak se následující aplikace spustí až po jejím ukončení.
2. Jméno souboru(včetně cesty) obsahuje mezery.
Pak je nutné uzavřít ho do uvozovek.
Pokud jde o program.soubor, pak místo zápisu:
START "prog ram.exe" data.txt (nefunguje) použijte zápis:
START cmd /c "prog ram.exe" data.txt
===========================================
=========
Neřešitelný problém (pokud někdo zná řešení tak HEUREKA !!!) : jména programu i datového souboru obsahují mezery ....
(odpovědět)
petrofff | 89.102.211.*17.4.2007 20:25
re: zástupce který otvíra dva exe soubory#
Sorry - nechtě jsem naboural formát celého sloupce.
Pro ty kdo mají Firefox + Platypus ADDON náprava za pár vteřin:
Vybrat změnu stylu sloupcového DIVu
(right-click nad Zpět a v kontext.menu: Set Style)
Pak změnit WIDTH z 470 na 480px. ACCEPT. SAVE&QUIT...a stránka je do dalšího rozhození v caiku

(odpovědět)
petrofff | 89.102.211.*17.4.2007 21:14

Zpět
 
 
 

 
BBCode