Dotaz ke článku.

HackForum

Dotaz ke článku.#
Cetl jsem clanek "pro zacinajici haxory" tak nejak se to jmenovalo a zajimalo by me kde vsechny ty informace, ktere by mel hacker umet najdu, predem dekuju za odpoved.
(odpovědět)
Začatečník13.8.2005 14:51
re: Dotaz ke článku.#
Zkus hledat na google.hodne je toho tady na SOOMu, ale ne vsechno.Musis se ucit hledat. zkus aom.czweb.org
nic moc, ale snad to cesem rozjedou.Sbiraj tam informace, ktere se ti budou hodit.je to hlavne pro lamy.Takze te od tama nikdo nebude vyhazovat.
(odpovědět)
:-D13.8.2005 19:05
re: Dotaz ke článku.#
Všechno co potřebuješ je tady: www.hackinfo.unas.cz
(odpovědět)
GeeNaaU | E-mail | Website13.8.2005 20:55
re: Dotaz ke článku.#
Tenhle odkaz mi nejde...

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t13.8.2005 21:04
re: Dotaz ke článku.#
Mi to jede, ale ten archiv nejde rozbalit.

(odpovědět)
:-D13.8.2005 21:30
re: Dotaz ke článku.#
mea culpa uz to fici.

(odpovědět)
:-D13.8.2005 22:31
re: Dotaz ke článku.#
Jo, uz mi to taky fici.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t14.8.2005 18:33
re: Dotaz ke článku.#
Chlape v prvni rade se nauc v necem poradne psat,treba PHP,C++,perl to uz je jedno..kdyz pochopis jazyk budes lip vedet jak ho napadnout.a kde ma slabiny.krom toho pak muzes psat svoje vlastni exploity a tak.Jinak ty navody...zamysli se nez je zacnes cist jak sou stary a s jakou sanci budou asi fungovat.Mas lepci se ucit poradne psat v necem a radsi se naucit fungovani siti..to se zpravidla nemeni...a od toho to samo k hacku prejde.
(odpovědět)
Anonymik15.8.2005 21:03
re: Dotaz ke článku.#
chtelo by to v prvni rade naucit se programovat jinak doporucuju knihu hacking bez tajemství 3
(odpovědět)
klikavec15.8.2005 21:37
re: Dotaz ke článku.#
Ty veci tam(hacking bez tajemstvi 3),pochopis jak fungujou chyby,a zaklady scanovani s pruzkumu systemu,ty ti budou fungovat,ale ty chyby...na vetsinu uz byla od M$ softu vydana oprava.Procitej weby o bezpecnosti treba [link] a tak podobne,ale fakt je ze za zacatku je nejlip programovat.
(odpovědět)
Anonymik15.8.2005 21:46
re: Dotaz ke článku.#
a jestli chces vedet neco o sitich doporucuju knizku: Velký průvodce protokoly TCP/IP a systémem DNS
(odpovědět)
klikavec15.8.2005 21:52
re: Dotaz ke článku.#
Presne tak....nebo hledej na netu..nebudu menovat ale sou weby kde je toho celkem dost o sitich...ale zaklad je programovat..aspon 2 jazyky....
(odpovědět)
Anonymik15.8.2005 22:06

Zpět
 
 
 

 
BBCode