Registry - automatické spuštění aplikace

HackForum

Registry - automatické spuštění aplikace#
Ahoj,

žádám všechny o radu, zda byste mi mohli napsat kód, který by se skrýval v souboru např. auto.reg

Díky zdrojáku by se mi měl automaticky spouštět program např. C:\ahoj.exe po startu PC a to u všech uživatelů..

Předem díky za radu
(odpovědět)
fuckyfucky | E-mail | Website | ICQ 251-284-9979.4.2007 1:17
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
ahoj.vbs
_________________________________________
adr = "C:\ahoj.exe"

Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.RegWrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVer
sion\Run\fx", adr, "REG_SZ"
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 2014092849.4.2007 1:41
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
ahoj.reg
_________________________________________
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wind
ows\CurrentVersion\Run]
"fx"="C:\ahoj.exe"
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 2014092849.4.2007 1:43
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
Pres CMD script :)

@echo off
echo Windows Registry Editor Version 5.00o > %homedrive%\windows\aa.reg
echo.>> %homedrive%\windows\aa.reg
echo [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windo
ws\CurrentVersion\Run] >> %homedrive%\windows\aa.reg
echo "Jmeno_Aplikace"="C:\ahoj.exe" >> %homedrive%\windows\aa.reg
reg import %homedrive%\windows\aa.reg
del %homedrive%\windows\aa.reg
(odpovědět)
X-Spidy-X | E-mail | Website | ICQ 2563782829.4.2007 19:20
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
A slo by to nejak pres C++ ?????

Rad bych to totiz zakomponoval do sveho projektu v C++, aniz bych pouzil externi soubor s klicem..
Takze bych chtel, aby se mi ten soubor ahoj.exe automaticky zapsal do registru..
Umel by to nekdo..?
(odpovědět)
fuckyfucky | E-mail | Website | ICQ 251-284-9979.4.2007 22:54
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
musi to byt v cpp ? .. ja bych to treba resil tak ze bych si napsal nejakou jednodussi aplikaci (v necem rychlejsim treba delphi nebo neco podobneho) a tu pak ceckem spustil... pokud je potreba to ovladat z nejakeho cpp programu...
(odpovědět)
inssete | E-mail | Website21.4.2007 21:49
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
[link]

je to kniznica so vsetkym co potrebujes.

(odpovědět)
j0e | 84.47.50.*22.4.2007 14:06
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
[link]
(odpovědět)
j0e | 84.47.50.*22.4.2007 14:09
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
jj
(odpovědět)
anonym. | 198.145.182.*22.4.2007 15:44
re: Registry - automatické spuštění aplikace#
Máte taky rozhozený formát sloupce (počínaje 2. příspěvkem od fuckyfucky), takže pravý okraj textu není vidět?
Nelíbí se vám to?
Potom se tedy vyhněte používání dlouhých slov (>30znaků); něco jako tohle:_____________________________________
___________
Ve FF se to dá sice spravit, ale lepší je tomu předcházet.
(odpovědět)
petrofff | 89.102.211.*28.4.2007 7:46

Zpět
 
 
 

 
BBCode