Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s php?

HackForum

Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s php?#
Hledal a nenasel:( Kdo mi pomuze?
(odpovědět)
3zeeboom | 85.13.78.*6.4.2007 17:09
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
ehm...tak potom si nehladal poriadne lebo na tuto temu uz vsetky lamy sveta rozpisali miliardy threadov :))
HTML kod zists ked si v prehiadaci ho das jednoducho zobrazit..a PHP kod ..ten jedine pomocou nejakej chyby v kode alebo pristupe na ftp ..PHP totiz scriptuje server a nie prehliadac, cize ktebe server posle iba vysledny HTML kod bez PHP.....dufam ze chapes :P
..ak ta to neodradilo skus si najst na webe php injection :P
(odpovědět)
chrobakos | E-mail | Website | ICQ 1911659596.4.2007 17:23
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
sice je otazka divne napsana, ale myslim ze jsem pochopil.

jedine to muzes zjistit je vystup php kodu, jinak normalne vidis html a js.

kdybys chtel videt i php zdrojak budes musel najin nejakou chybu v RS =)
(odpovědět)
qteck... | 81.19.33.*6.4.2007 17:24
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
prave se snazim zjistit php zdrojak, vystup je mi na dve veci, ze..
(odpovědět)
3zeeboom | 85.13.78.*6.4.2007 17:33
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
chrobakos: lool si me predbehl, j vystup ti je na jednu vec a to na p*c* =)
(odpovědět)
qteck... | 81.19.33.*6.4.2007 20:12
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
3zeeboom: Znam jeden z nejjednodussich zpusobu... Ovsem nefunguje vzdy.. Staci se vetrit do prizne admina nebo kodera a vylakat to z nej.. ;) Jinak jak bylo popsano vyse: jedine pres nejakou tu chybu(at uz v kodu nebo v samotnem PHP) nebo pres FTP..
(odpovědět)
XYZ | 88.80.194.*6.4.2007 23:26
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
mno asi takhle: ja se to snazim zjistit prave na PHP injekci:D:D a admina bohuzel neznam..
(odpovědět)
3zeeboom | 85.13.78.*7.4.2007 9:45
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
no kdyz tam maj takovou lolkovskou chybku v cem je problem :-D?
(odpovědět)
qteck... | 81.19.33.*7.4.2007 10:36
re: Jak zjistit kompletne jaky ma stranka kod i s #
v tom ze nevim jaky typ include tam maji:) co ja vim existuji 4 nebo 5... a na kazdy je uplne jiny opstup (berme v uvahu ze nejjednodussi maji nejak blokly- include $_GET('page'))ale muzou mit treba include $_GET('page').'.php' nebo co ja vim co jeste..
(odpovědět)
3zeeboom | 85.13.78.*7.4.2007 13:01
ccccc#
zbytocne z toho robis vedu :) poskusaj coide co ne , zisti jak to maju..ja som stym este nemal problem :)

(odpovědět)
chrobakos | E-mail | Website | ICQ 1911659597.4.2007 13:55

Zpět
 
 
 

 
BBCode