button+php funkce??

HackForum

button+php funkce??#
potrebuju radu jak spustit funkci PHP kdyz se nekam klikne-napr button...
presneji to ma sluzit k logoutu ale nechci jit na jinou stranku pls poradte
(odpovědět)
jon1k555 | E-mail3.4.2007 16:39
re: button+php funkce??#
tak to napisses normalne
form action="index.php" name="logout"
input type="submit" name="out" /
/form

a pak volas nomalne
if($logout){
session_unregister("login")
}

a mas to
(odpovědět)
qteck... | 81.19.33.*3.4.2007 16:56
re: button+php funkce??#
jo moc dik, taky uz me to napadlo a jinak to asi nepujde ne??
kdyz je PHP serverovej jazyk, tak se vzdycky prinejmensim musi reloadnout stranka zejo
(odpovědět)
jon1k555 | E-mail4.4.2007 7:04
re: button+php funkce??#
Bez znovunačtení stránky = přešti si něco o ajaxu.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website4.4.2007 7:50

Zpět
 
 
 

 
BBCode