Zakódování Dávkového souboru...

HackForum

Zakódování Dávkového souboru...#
pls poraďte jak mám zakódovat zdroják cmd dávkáče... googlil jsem jyxoval sem.... a skusil sem i tetičku yahoo a pořád nic... předem děkuji za odpovědi... ^Fr@nk!e
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928424.3.2007 11:23
re: Zakódování Dávkového souboru...#
tak si urob nejaky vlastny algorytmus.
(odpovědět)
j0e | 91.127.0.*24.3.2007 12:07
re: Zakódování Dávkového souboru...#
j ale já se v tom moc nevyznám a potřebuju aby to pak bylo spustitené..
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928424.3.2007 12:54
re: Zakódování Dávkového souboru...#
ked to chces niekomu poslat a nechces aby si mohol precitat kod tak napriklad vytvor v delphi subor ktory vytvori to batko tak ho spusti a potom vymaze.
(odpovědět)
the_beast | 62.168.86.*24.3.2007 14:51
re: Zakódování Dávkového souboru...#
sak d DevC++ si vytvor C kod .. a pouzivaj
system(""); prikazy ... i ked je to pre bezneho programatora prasacina tak pre tvoje vyuzitie je to velmi dobre ... tym vlastne vytvoris program ktory bude vykonavat systemove prikazy ako v beznej konzoly a nepojde citat jeho kod kedze bude skompilovany ;)

chapes ?

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378324.3.2007 15:36
re: Zakódování Dávkového souboru...#
to ChreNik.: j chápu.. ale v c moc neumim mohl bys mi napsat příklad kdybych chtěl např.:

@echo off
@echo hello world
@exit

předm ti děkuju.... za odpověď.. ^Fr@nk!e....
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928424.3.2007 22:39
re: Zakódování Dávkového souboru...#
#include <system.h>

int main(void){
system("@echo off");
system("@echo hello word");
system("@exit");
}

---
alespon myslim, ve windows sem dlouho nedelal...
(odpovědět)
Wasekk | E-mail24.3.2007 22:43
re: Zakódování Dávkového souboru...#
dik jdu to skusit.. stahuju dev-cpp
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928424.3.2007 22:46
re: Zakódování Dávkového souboru...#
pls mi to nejde v dev c ++ mi to vždy označí první řádek ve kterém je system a nezkompiluje zdroják... v čem by mohla být chyba..???
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928424.3.2007 23:10
re: Zakódování Dávkového souboru...#
tak sem na to přišl chtělo to jinou hlavičku..
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928425.3.2007 0:16
re: Zakódování Dávkového souboru...#
hele, jak rikam... ve windows sem neprogramoval uz vic jak pul roku
(odpovědět)
Wasekk | E-mail25.3.2007 11:41
re: Zakódování Dávkového souboru...#
j už sem to rozchodil... je to good si ce trochu neohrabane ale prece.... ti dík... ^Fr@nk!e...
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928425.3.2007 23:00
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Vyřešil už někdo gigantičnost programů, který lezou z DevC++? (přece jenom je rozdil mezi pascalovskejma 2KB a 460KB z DevC++)
(odpovědět)
Bystroushaak | 83.69.32.234/192.168.250.*26.3.2007 20:32
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Co změnit překladač?
Pochybuju, že třeba z Borlandího Turbo C poleze něco tak kravského...
(odpovědět)
guguma | 195.113.79.10/10.0.10.*26.3.2007 22:46
re: Zakódování Dávkového souboru...#
co v pascalu vytvořim texták, napíšu do něj

@echo off
@echo hello world
@exit

zavřu, přejmenuju na xxxxx.bat a spustím... co tomu říkáte?

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website26.3.2007 21:09
re: Zakódování Dávkového souboru...#
j a tim že dávkovej soubor uložíš jako bat/cmd (jinak ho nespusíš) bude zašifrován proti čtení npř hesel k ftp obsažených ve zdrojích pokud se na ně má připojovat..
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928426.3.2007 22:26
re: Zakódování Dávkového souboru...#
já myslel že je jasný, že ten exáč v pascalu nakonec ten baťák smaže :-) ... ale stejně i tak ti ty hesla může někdo přečíst, jdou odsniffovat....

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website26.3.2007 23:09
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Tak to sry.... sem to nepochopil tak jak si to myslel....
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 20140928427.3.2007 8:09
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Pokud pozastavím Ctrl-C běžící BAťak, tak si ho můžu přečíst (neboť bude smazán až po ukončení běhu).
Nebo se mejlím?
(odpovědět)
petrofff | 89.102.211.*29.4.2007 8:29
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Pochybuju ze by to nekdo stihnul batak se provadi dost rychle ale teoreticky by to melo jit
(odpovědět)
Jmj | 195.189.142.173/85.160.134.*29.4.2007 14:48
re: Zakódování Dávkového souboru...#
Vim, ze primo ve win existuje utilita, ktera prevadi bat na .com, ale nevim, jaka to je... zkus napovedu windows, mnohdy tam neco byva, kdyz je to tak kravsky velke... videl jsem to v nejakem casaku..
(odpovědět)
Tomshon neprihlasen | 82.99.142.*29.4.2007 23:01

Zpět
 
 
 

 
BBCode