script pro automaticky stezeni souboru

HackForum

script pro automaticky stezeni souboru#
existuje nejakej script v php nebo java pro automaticke staženi souboru po otevreni stranky
(odpovědět)
r | E-mail18.3.2007 13:42
re: script pro automaticky stezeni souboru#
Hodne by pomohlo kdybys rekl odkud chces stahovat. Ne odevsad to jde..
(odpovědět)
Slammer___ | 89.102.102.*18.3.2007 13:50
re: script pro automaticky stezeni souboru#
copy(odkud, kam); //Stahne od nekud na server (nemusi vzdy fungovat, pokud je zakazany cros-http fopen, tak spis ne, pak uz jenom sokety...)

header("Location: ./soubor.prip"); //Spusti stahovani do prohlizece

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297818.3.2007 14:32
re: script pro automaticky stezeni souboru#
existuje nejakej script v php nebo java pro automaticke staženi souboru po otevreni stranky?
Ano existuje. Něco jsem i napsal do user texts, hledej.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website18.3.2007 15:02
re: script pro automaticky stezeni souboru#
mzk nic sem nenasel mohl bys mi priblizit kam jsi to napsal

(odpovědět)
r | E-mail18.3.2007 18:41
re: script pro automaticky stezeni souboru#
Klidně [link]

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website18.3.2007 21:15
re: script pro automaticky stezeni souboru#
dik ale stejne tomu moc nerozumim proc je tam url nestaci href
proc start a formatovani
vysvjetlis mi to? dik
(odpovědět)
r | E-mail19.3.2007 18:12
re: script pro automaticky stezeni souboru#
protože ten skript stahuje číslované obrázky 1.jpg, 2.jpg ... až 22.jpg.
Tobě stačí část od FOpen po druhé FClose.
(odpovědět)
guguma | 195.113.79.10/10.0.10.*19.3.2007 19:15
re: script pro automaticky stezeni souboru#
hlasi mi to chybu

Parse error: parse error in on line 50
kde mam zadat soudor ktery chi aby byl stahnut
(odpovědět)
r | E-mail20.3.2007 19:41
re: script pro automaticky stezeni souboru#
No v tom FOpen.
Než se blbě zeptáš, podívej se na man.
[link]
(odpovědět)
guguma | 195.113.79.10/10.0.10.*20.3.2007 20:05
re: script pro automaticky stezeni souboru#
to sem skosel ale nejde mi to muze me nekdo podrobneji poradit?

(odpovědět)
r | E-mail20.3.2007 20:46

Zpět
 
 
 

 
BBCode