zdrojovy kod

HackForum

zdrojovy kod #
Na tehle strance je [link] zdrojový kod s restartem pc chtel bych se zeptat jak se takovyto script tvori nebo kde bych mohl takovyto zdrojovy kod nalez predem dekuju
(odpovědět)
zdrojovy kod29.7.2005 23:21
re: zdrojovy kod #
vim ze se to netyka hackingu ale mohli by jste poradit psano v php3 dekuju
(odpovědět)
zdrojovy kod29.7.2005 23:28
re: zdrojovy kod #
co je to za picovinu?
(odpovědět)
Ronny:30.7.2005 9:02
re: zdrojovy kod #
pozor na to jak na to budete klikat opravdu vam to restartne pc muzete mi teda nejak poradit jak se takov script dela
(odpovědět)
zdrojovy kod30.7.2005 12:44
re: zdrojovy kod #
no zdrovjvy kod ti nenapisu, ale jednou jsme udelali neco podobneho. stacilo dat do stranky obrazek, kteremu nastavils strasne velke rozmnery, Pri nacitani se taky restartoval pc. No podle nazvu foto.php3 by se mozna mohlo jednat o neco podobneho. Jenom je ta fotka ulezena ve strance .php3, to je podle mne vse.
(odpovědět)
Petula | E-mail | ICQ 20467393730.7.2005 16:49
re: zdrojovy kod #
Potvrzuji tvoji domenku. Autor tyhle blbosti vazne nastavil sirku i vysku obrazku na "9999999".
Mimochodem, nenapsal to wzergw?
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP30.7.2005 18:25
re: zdrojovy kod #
Ne, nenapsal jsem to ja (ja se tim bavil jeden vecer, kdyz jsem fakt nemel co delat a posilal jsem ten odkaz teplousum na xchatu).
(odpovědět)
wzergw | E-mail1.8.2005 22:43
re: zdrojovy kod #
to mi chcete říct že když nastavím šířku a výšku obrázku 9999999 tak mi to restartne pc jo?
(odpovědět)
fisi31.7.2005 11:42
re: zdrojovy kod #
fungujetzo jen na exploreru
(odpovědět)
fisi31.7.2005 11:50
re: zdrojovy kod #
udelal sem si stranku s jednim obrazkema dal jsem tu velikost a sirku 9999999 a neslo mi to dal sem to na web a nic neresetnul sem comp tak to bude asi neco jineho ale jestli vite jak to napsat tak tu napiste ten zdrojak pls

(odpovědět)
zdrojovy kod31.7.2005 17:18
re: zdrojovy kod #
vubec to nefunguje napiste ten zdrojak
(odpovědět)
zdrojak31.7.2005 17:20
re: zdrojovy kod #
tady se mi asi nedostane odpovedi
(odpovědět)
dekuju31.7.2005 17:45
re: zdrojovy kod #
<IMG SRC="reset.jpg" HEIGHT="9999999" WIDTH="9999999">
(odpovědět)
Jockers | E-mail | ICQ 21254335331.7.2005 22:28
re: zdrojovy kod #
dik
(odpovědět)
zdrojovy kod1.8.2005 10:17
re: zdrojovy kod #
zdrojak je vsude na netu to ste fakt tak liny
(odpovědět)
chjo1.8.2005 11:04
re: zdrojovy kod #
to je picovina klik sem na to a nic to neudelalo akorat to melo blby hemzy
(odpovědět)
klikavec2.8.2005 8:48
re: zdrojovy kod #
Je to ale svinstvo :-( tady to je:
<html>Zdarek, jak se mas? Rekl bych zatim dobre.</p>
<p>Ale hele, tohle je restart <b>tvyho</b> Systemu ;)</p>
<p>Takze nalada asi v riti, ze?</p>
<p>restartuju ted................ :D</p>
<p>omfg
<img src="pic.png" tppabs="[link]" width="9999999" height="9999999" alt="puh" /></p>
(odpovědět)
Tonkpoa6.8.2005 1:36
re: zdrojovy kod #
1) Systém ti to nerestartuje. Max. Widle s MSIE (a to nemám potřebu používat)
2) použij wget a stáhni si ten html soubor (wget existuje i pro windows)
3) zdroják sem napsal už Tonkpoa
4) Nevím, co je v php zdrojáku, ale tam může být logování přístupů - asi si autor počítá, kolik lam a s jakýma prohlížečema na to kliklo
(odpovědět)
CyberBob66 | E-mail7.8.2005 17:35
re: zdrojovy kod #
CyberBob66:
To je přesně ten zdroják z toho odkazu - akorát místo odkazu "link" je třeba zadat tu odkazovou cestu (po najetí myši dole vlevo okna prohlížeče) - toto forum to sebralo jako odkaz - jedna se jen o malý obrázek, to až ve zdrojáku je to převedeno na obra. - Jinak nic se tam neloguje, ale sám jsem tomu nemohl uvěřit, spadlo na tom všechno co mám (MSIE6, FF 1.0.6 pod Win XP )
Ten zdroják jsem získal www stahovačem kompletních stránek (Teleport Pro). Celekm prkotina, ale při rychlém netu a těch prohlížečích to spadne vždy - celkem trapas, když se jedná o 2 hojně rozšířené prohlížeče - a stačí jen "velký" obrázek ...
(odpovědět)
Tonkpoa8.8.2005 2:34
re: zdrojovy kod #
To je divný - já na to koukal ve FF 1.0.6 pod widlema a nespadl - jen to chvíli šrotilo, než vykreslil tak velký obrázek, ale nespadnul.
(odpovědět)
CyberBob66 | E-mail8.8.2005 17:15
re: zdrojovy kod #
Muzu potvrdit, to stejny i u me. FF 1.0.6 to neshodilo...
(Nenalogovany KozZak)
(odpovědět)
[K]9.8.2005 16:16
re: zdrojovy kod #
podle me je to kravina otevrel sem ten link v IE6.0 a udelalo to hovno jenom to zasrotovalo a obevil se text
(odpovědět)
klikavec11.8.2005 7:20
re: zdrojovy kod #
tak diky
(odpovědět)
zdrojovy kod9.8.2005 11:45
re: zdrojovy kod #
ja sem si ten obrazek primo stahnul z ty adresy a pak smazal cestu ve zdrojaku a uz to fici fakt moc diky
(odpovědět)
zdrojovy kod9.8.2005 21:38
re: zdrojovy kod #
zaujimave, mne sa zamrzol firefox, uz pri rozmeroch 5000x6000
(odpovědět)
zz28.12.2005 21:13
re: zdrojovy kod #
Mam Operu a 256 MB RAM, dale mam neskutecne mnoho mista pro SWAP soubor a pouzivam Win 2K SP4.
Vubec nic mi to neprovedlo.

Z toho co tady pisete (a ze svych programatorskych zkusenosti v Protected Mode) usuzuji, ze na nekterych PC (hlavne s WinXP) se timto obrovskym obrazkem zaplni pamet RAM a pretece buffer. Cili je to buffer owerflow ve Windows. Hadanka: Co se stane v Protected Mode, kdyz zaplnite RAMku natolik, ze pretece buffer? Ano, okamzite se resetne PC.

To je cely problem, zaplnit nejakym zpusobem RAMku tak rychle, ze Windows aplikaci nestaci ukoncit s chybovym hlasenim.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--28.12.2005 23:25
re: zdrojovy kod #
V Exploreru to vytizi procesor na 100% na docasne nelze pohnout ani mysli, ale RAMKU se mi tim zaplnit neporadilo, no stesti ze mam W2K a ne WXP.

Mimochodem: Existuje format obrazku, ktery v pameti zabere vic nez PNG ? Co takhle tam hodit treba 50 obrazku s tak velkou velikosti (ja musel odstranit jednu devitku, aby se obrazek nacetl).

50 tak velkych obrazku, to by seklo PC nebo i resetlo, co takhle napsat cerva, ktery by jako domovskou stranku v IE nastavil takovyto shit.

To by pak lama nevedela co s tim. :-)
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--28.12.2005 23:36
re: zdrojovy kod #
Jeste neco jsem vyspekuloval: Nejvetsi pravdepodobnost je pri 32 bitech na pozadi. Protoze pote ma 1 pixel na obrazovce 4 Byty v pameti.

No a 9999999 * 9999999 pixelu = ?
Ja tusim ze 9,7 GB ale nevim to na 100%.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--28.12.2005 23:46
re: zdrojovy kod #
Win2K IE 5 asi 30 obrazku s rozmery 999999*999999
a nacte se vzdy jen aktualni cast obrazovky, pote muzu explorer klidne zavrit. Takze je mi to k nicemu, zkuste to nekdo ve WinXP s IE 6 nebo FF, tech 50 obrazku ve 32 bitech na pozadi. Treba se tam nenacita jen aktualni cast obrazovky, ale vsechno.

Skoda ze sem nechodi vic lidi, vzdy se tesim co jste zase vymysleli nebo napsali, ale to cekani mne nebavi.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==--28.12.2005 23:58
re: zdrojovy kod #
WinXP Pro, SP2, RAM 384 MB, 50 obrazku ve formatu jpg s rozmery 999999x999999, 32 bitovy pozadi.
-------------------------------------------
-----------
# IE 6: obrazky se nacetly vsechny, ale nevykreslily se (vzdy pouze jednobarevne obdelniky), scrollbarem se dalo posouvat, ale prohlizec se dost sekal. Po jeho vypnuti pocitac slapal svizne jako driv a pamet nebyla zdaleka zaplnena.
# FF 1.5: Načetly se pouze jednobarevne obdelniky, ktery rozhodne nesplnovaly zadanou velikost, prohlizec se nesekal.
Ani v jednom pripade nedoslo k restartu PC, nebo odhlaseni uzivatele...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP29.12.2005 13:36
re: zdrojovy kod #
zajimava uvaha, ale s linem, a ff1.0.7 to ani nehlo ... jen to kolecko indikujici nabihani :-DDD zamrzlo asi na 0.2 sec :-) zkusil sem free abych zjistil stav pameti, ale byl sem slow ... to bude asi chybka winu, jelikoz pokud se nepletu, tak lin ma stejne zabudouvanou nejakou ochranu pameti, takze :-)
jo, zjistete si, co je to fork bomb lidi :-) zajimava vecicka a nasere to, kdyz nekomu povolite pristup pres ssh a on vam fork zada ...
(odpovědět)
tecquilkaa30.12.2005 14:06

Zpět
 
 
 

 
BBCode