prodleva v PHP

HackForum

prodleva v PHP#
dá se nějak nastavit prodleva v PHP ? jako že počká určitý čas a pak vypíše nějakou hlášku a tak... potřeboval bych to na něco jako dynamický výpis textu, takové aktualizování stránky o novou textovou hlášku bez nutnosti redirectu na další stránku

----------
Hello world! Segmentation fault. Core dumped.
(odpovědět)
D@N | E-mail | ICQ 22316335911.3.2007 21:03
re: prodleva v PHP#
sleep();

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website11.3.2007 21:33
re: prodleva v PHP#
sleep() podle mě čeká při běhu, tzn. že stejně se všechno vypíše najednou... použij JS [link]
(odpovědět)
Pr0mpt | E-mail | Website11.3.2007 22:05
re: prodleva v PHP#
Pr0mpt: ne ne, teď jsem to radši ověřil, pro jistotu. Načte se půlka stránky a pak zbytek.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website11.3.2007 22:49
re: prodleva v PHP#
coz nic nemeni na tom, ze jsi asi vec nepochopil.
(odpovědět)
kve | 82.208.44.*12.3.2007 14:40
re: prodleva v PHP#
super už to běží díky za pomoc

----------
Hello world! Segmentation fault. Core dumped.
(odpovědět)
D@N | E-mail | ICQ 22316335912.3.2007 15:01

Zpět
 
 
 

 
BBCode