Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp

HackForum

Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp | Lame#
Zdravim, dokazal by nekdo napsat malej script/programek aby 500x kliknul na misto kde je cursor? nejlepe v C/C++, ale jine jazyky taky nejsou problem, diky.
(odpovědět)
shaiii | 85.195.123.*6.3.2007 19:32
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
napis si to sam. Uc se a nechtej po nikom at dela praci za tebe....
(odpovědět)
Brumbál | 85.132.198.*6.3.2007 19:37
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
WinPilot to umi
(odpovědět)
Dark Craft | PGP6.3.2007 19:47
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
shaiii: zkus toto [link]


----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP6.3.2007 20:00
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
Brumbál: nemuzu umet vsechno
Dark Craft: mrknu na to
.cCuMiNn.: diky, ty nikdy nesklames :) nevis o necem v C? klidne i eng.
(odpovědět)
shaiii | 81.92.147.*6.3.2007 20:06
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
shaii: Zkus ještě toto: [link]


----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP6.3.2007 20:42
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#
Spis by sis mel uvedomit co to vlastne delas...
jinak je na to spousta programu...

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 2837829788.3.2007 20:07
re: Jak 500x kliknout na misto kde je cursor? Hlp#

INPUT *buffer = new INPUT; //allocate a buffer
INPUT *buffer1 = new INPUT;

buffer->type = INPUT_MOUSE;
buffer->mi.dx = 0;
buffer->mi.dy = 0;
buffer->mi.mouseData = 0;
buffer->mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTDOWN;
buffer->mi.time = 0;
buffer->mi.dwExtraInfo = 0;

buffer1->type = INPUT_MOUSE;
buffer1->mi.dx = 0;
buffer1->mi.dy = 0;
buffer1->mi.mouseData = 0;
buffer1->mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTUP;
buffer1->mi.time = 0;
buffer1->mi.dwExtraInfo = 0;

SendInput(1,buffer,sizeof(INPUT));
SendInput(1,buffer1,sizeof(INPUT));

(odpovědět)
j0e | 91.127.93.*8.3.2007 20:27

Zpět
 
 
 

 
BBCode