priecinok uploadu

HackForum

priecinok uploadu#
cawte, chcel by som vediet, ked mam uploadovy formular, dam subor, dam upload, chcel by som vediet ako sa da zistit kam sa ten subor uploadne(ked nemam pristup k zdrojovim kodom scriptu) thx
(odpovědět)
mistake25. | 84.47.15.*20.2.2007 18:26
re: priecinok uploadu#
skusaj :) napr. data,upload,tmp,subory,files atd. treba len skusat
(odpovědět)
Anti | E-mail | Website | ICQ 23858473620.2.2007 19:23
re: priecinok uploadu#
:-( neda sa to inak :-(
(odpovědět)
mistake25. | 84.47.15.*20.2.2007 19:27
re: priecinok uploadu#
neda se to zjistit protoze ty to nikam neukladas, ty to jen posilas serveru a uz o tom dal nevis
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873320.2.2007 20:16
re: priecinok uploadu#
a nejako ho ovplyvnit pomocou php sa neda?
(odpovědět)
mistake25. | 84.47.15.*20.2.2007 21:03
re: priecinok uploadu#
mno moc ne... ty bys ho mohl akorát použít k php injekci kdybys zjistil kam se ukládá. ( jinak cesta toho souboru je od tebe do /tmp/*** kde *** je náhodně vygenerovanej řetězec a pak to ten skript třeba za pomoci fce move_uploaded_file() pošle kam chce samozřejmě jen tam, kde má právo zapisovat do složky )
(odpovědět)
Člověk | E-mail | Website | ICQ 333-851-71720.2.2007 22:15
re: priecinok uploadu#
heh, ano ja chcem vyuzit ten upload k zisteniu par zdrojovych kodov, upnem tam script a.php kde je sho_source(), len ho neviem spusti :-(
(odpovědět)
mistake25. | 91.127.30.*21.2.2007 14:25
re: priecinok uploadu#
heh, ano ja chcem vyuzit ten upload k zisteniu par zdrojovych kodov, upnem tam script a.php kde je sho_source(), len ho neviem spusti :-(
(odpovědět)
mistake25. | 91.127.30.*21.2.2007 14:25

Zpět
 
 
 

 
BBCode