Automatické přihlašování a odhlašování.

HackForum

Automatické přihlašování a odhlašování.#
Zdravím, jde o takovou blbost, na našem školním webu máme statistiku o počtu přihlášení jednotlivých tříd. A ve škole trocho soutěžíme. Byl by nějaký skript, který by to zautomatizoval?

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website7.2.2007 17:44
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
Možná jsem napsal trochu málo info. Jde o http přihlášení, napíše se jméno, heslo do formuláře.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website7.2.2007 17:58
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
nastav to na GET aby sa parametre predavali v url.
a potom staci napr v C++ (ShellExecute("http:\\url.cz\reg.php?=meno.
..);

(odpovědět)
NuLLByte_ | 91.127.87.*7.2.2007 18:07
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
mzk: Stačí jednoduchej baťák s cyklem, ve kterém se bude volat Netcat.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP7.2.2007 18:57
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
formulář vypadá takto:

<form action='[link]' method='post' name='log'>
<input type='text' name='uname' id='loginname'>
<input type='password' name='upassword' id='loginpass'>
<input type='image' src='./tlacitkov.php?sloupec=0&parent=1
&bottom=1&fontfamily=
verdanab.ttf&fontsize=8&fontcolor=f
fffff&text=Přihlášení uživatele'>
<input type="hidden" name="lbl" value="1">
<input type="hidden" name="l" value="">
<input type="hidden" name="r" value="1">
<input type="hidden" name="z" value="">
<input type="hidden" name="typzob" value="0">
<input type="hidden" name="od" value="">
<input type="hidden" name="idparent" value="1">
<input type="hidden" name="idpoloz" value="2">
<input type="hidden" name="no0" value="">
<input type="hidden" name="no1" value="">
<input type="hidden" name="no2" value="">
<input type="hidden" name="raz" value="">
<input type="hidden" name="s" value="0">
<input type="hidden" name="prihlaseni" value="form">
</form>

Pokaždé když se zkusím přihlásit z localhostu, tak mi píše Zabezpečené připojení: kritická chyba serveru (40).

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website7.2.2007 19:12
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
naco to hidden postov?
(odpovědět)
NuLLByte_ | 91.127.87.*7.2.2007 20:32
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
nc ssl nezvlada, perl a c jo
(odpovědět)
nst | 83.208.98.*7.2.2007 20:56
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
NuLLByte_: Tp mevím, já tu aplikaci neprogramoval. I když si okopíruji přihlašovací form tak to nejde.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website8.2.2007 6:34
re: Automatické přihlašování a odhlašování.#
Jedná se o přihlašování na vos-kh.cz je tam zabezpečení https a přes ten formulář na localhostu mi to nejde.

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website9.2.2007 10:08

Zpět
 
 
 

 
BBCode