Neviditelné programy

HackForum

Neviditelné programy#
Ahoj, sháním řešení na spouštění programů bez okna (popř. okna konzole), každý znás jistě párkrát zkusil napsat nějakou věc, u které z nějakého důvodu nechtěl okatě ukazovat její běh (ať už vir nebo třeba server), ale jak na to,
jak se to udělá třeba v C?

Například NetCat takovou funkci má (-d),

jde to i v jiných jazycích, nebo případně we windows skrýt konzoli libovolného procesu?

Díky

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297817.1.2007 22:45
re: Neviditelné programy#
hladaj demonov
(odpovědět)
daemoon | 91.127.150.*17.1.2007 23:41
re: Neviditelné programy#
toto sa tu riesilo aj v C aj v Delphi....citaj clanky

(odpovědět)
s | 147.232.181.*18.1.2007 0:11
re: Neviditelné programy#
<textarea cols="30" rows="15">
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <windows.h>

int main(int argc, char *argv[])
{
FreeConsole();
while(1) {} //Nějaký kód
return 0;
}
</textarea>

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297818.1.2007 14:59
re: Neviditelné programy#
na builder.cz je toho nekonecno
spravit nie konzolovu ale window aplikaciu a parameter okna SW_HIDE.
(odpovědět)
smuggler | E-mail | ICQ 250 379 2681.2.2007 11:56
re: Neviditelné programy#
Zrovna vcera jsem jednu takovou psal v Delphi, jak psal smuggler pomoci SW_HIDE schovat z taskbaru, a okynko zamaskovat nejakym sikovnym zpusobem. Ja trochu neohrabane zmensil okno na minimum a to nasledne umistil do mist kde vetsina beznych uzivatelu miva taskbar, takze ho nevidi :) Navic pokud ten program udela jen par veci, jako ze treba jen odesle nejaky data nekam pryc, tak rychle zmizi, takze pri startovani systemu v tom vsem spousteni vseho moznyho se docela ztrati i min maskovana aplikace. No a hlavne ja to pisu pro konkretniho uzivatele o kterym vim jak ma co nastavene, takze i vim co prehlidne a co ne.
Tohle vsechno se ale resi na spouste for vsude mozne, staci hledat.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t1.2.2007 13:42
re: Neviditelné programy#
[link]
(odpovědět)
tecquilla | 80.87.185.*1.2.2007 16:33
re: Neviditelné programy#
Zmenšování okna je trochu nešikovné, když stačí parametr window.visible nastavit na false. navíc schováním okna zmizí i z taskbaru (aplikaci pak najdete jen v taskmanažeru).
(odpovědět)
kachna | 195.113.79.10/10.0.10.*1.2.2007 20:27

Zpět
 
 
 

 
BBCode