Nazev souboru/adresare

HackForum

Nazev souboru/adresare#
Pls neznate nekdo nejakou (api) fci co by prevedla treba g:\hudba.mp3 na \Device\HarddiskVolumes\PhysicalDmVolumes\B
lockVolume2\hudba.mp3?

(odpovědět)
petrof | E-mail | Website | ICQ 4178685778.1.2007 10:53
re: Nazev souboru/adresare#
V jakym jazyku?
(odpovědět)
Tux- | 88.103.80.*8.1.2007 15:39
re: Nazev souboru/adresare#
on chce api funkciu lol tak co sa pytas v akom jazyku?
MoveFile() nestaci?
(odpovědět)
j0e | 84.47.50.*8.1.2007 20:03
re: Nazev souboru/adresare#
Konkretne pro c++ nb visual basic... a uz sem to pomoci naseho googlika nasel... ale dalo to fusku. Je to fce QueryDosDevice v knihovne kernel32.dll. Jeste priklad ve visual basicu:

Private Declare Function QueryDosDevice Lib "kernel32.dll" Alias "QueryDosDeviceA" (ByVal lpDeviceName As String, ByVal lpTargetPath As String, ByVal ucchMax As Long) As Long

Private Sub Form_Load()
Dim test As String
test = Space(255)
QueryDosDevice "G:", test, 255
MsgBox test
End Sub

j0e: nechci soubory fyzicky presunout; jenom potrebuju zjistit ten retezec \Device\blablabla ... do noda32 se totiz zapisujou vyjimky timhle zpusobem ;)
(odpovědět)
petrof | E-mail | Website | ICQ 4178685778.1.2007 22:04

Zpět
 
 
 

 
BBCode