ASP.NET PHP a Vislual studio

HackForum

ASP.NET PHP a Vislual studio#
Zdravim myslite ze ked uz celkom dobre znate PHP a mate "vyssie" naroky na web aplikacie sa oplati perjst na ASP.NET ? Aky mate o tejto technologi nazor ? Myslite ze M$ Visual studia su schopne ?

(odpovědět)
php007 | 195.91.64.*4.1.2007 15:12
re: ASP.NET PHP a Vislual studio#
no napriklad ms studia ktery pouzivam (v 6 a 2005, oboje sou pro) sou na c++ dobry (kupodivu je jejich c++ docela dost cisty, coz je dost neobvykly pro ms ... a to jak na konsolovy c++ tak pro winapi) ... u ostatnich jazyku nevim.

jestli dobre znas php tak se ho drz, protoze je dobry (teda, je to podle me nahovno jazyk kterej zvladne kazda lama, ale zadny jiny webovy scriptovani lepsi neni) ... jestli se chces oprit do asp (asp.net) tak si to uzij, tak znalost se muze hodit vzdycky, ale prejit na to, to ne ... jak kvuli praxi tak kvuli principu :-)
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 2689987334.1.2007 16:56
re: ASP.NET PHP a Vislual studio#
kuli principu: chapu :)
(odpovědět)
php007 | 195.91.64.*4.1.2007 17:38
re: ASP.NET PHP a Vislual studio#
ASP nenabízí příliš mnoho výhod oproti php... leda snad to, že ho umí míň lam a tudíž je na něm i míň úspěšných pokusů o PHP injection :)
Jinak pro skriptování webové bych doporučil Frontier (Manilu), není ale pro Linux.
(odpovědět)
guguma2 | 195.113.79.10/10.0.10.*5.1.2007 12:02

Zpět
 
 
 

 
BBCode