Nahrada uvozovek v js

HackForum

Nahrada uvozovek v js#
potrebuju poradit, kdyz nedovedu psat uvozovky, jak to muzu nahradit?
(odpovědět)
anonym056 | 217.11.232.*26.12.2006 14:25
re: Nahrada uvozovek v js#
tady mas uvozovku: ", a jinak aposttrofem '
(odpovědět)
DefeR---- | 81.19.33.*26.12.2006 14:46
re: Nahrada uvozovek v js#
:D...neee...ja myslel, kdyz nemuzu napsat uvozovku, protoze tam je funkce addslashes:)..jak to obejit
(odpovědět)
anonym056 | 217.11.232.*26.12.2006 14:51
re: Nahrada uvozovek v js#
<script>
eval(String.fromCharCode(49,50,51,...)
</script>
... kde ty cisla reprezentuji zakerny kod v ascii.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP26.12.2006 14:53
re: Nahrada uvozovek v js#
Diky moc, to presne sem potreboval:)
(odpovědět)
anonym056 | 217.11.232.*26.12.2006 15:04
re: Nahrada uvozovek v js#
Jeste bych potreboval vedet, proc mi to haze chybu 403, kdyz zadam js
(odpovědět)
anonym056 | 217.11.232.*26.12.2006 15:09
re: Nahrada uvozovek v js#
js, mysleno tim, cely kod..
(odpovědět)
anonym056 | 217.11.232.*26.12.2006 15:11

Zpět
 
 
 

 
BBCode