FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP

HackForum

FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Zdar,chtěl bys ce zeptat,jestli někdo neznáte freehosting s podporou MySQLi.A ještě mam jednu webovou aplikaci která když se chci přihlásit hází tuhle chybu,nevíte co s tím?: <b>Warning</b>: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in <b>Unknown</b> on line <b>0</b><br />

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website2.12.2006 12:33
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
webzdarma.cz
(odpovědět)
Rob | E-mail2.12.2006 12:34
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Teď jsem to zkoušel a na WZ neni podpora MySQLi ...

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website2.12.2006 12:47
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
[link] .. myslim
(odpovědět)
Anti | E-mail | Website | ICQ 2385847362.12.2006 14:32
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
2Anti: hmm...10MB free prostoru?:D...to je trosku malo, ne?:(...ale jinak celkem dobry...
(odpovědět)
Fonael | E-mail | Website2.12.2006 14:56
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Anti: Díky moc! Btw,nevíte ještě někdo co s tou chybou?

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website2.12.2006 15:59
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
stranky muzes mit umistene jinde a pristupovat na ne z 10MB Freehostingu - a pokud to php5.cz podporuje tak muzes mit hosting uuuuuuplne jinde a v php5 vyuzivat pouze MySQLi
(odpovědět)
2Fonael | 195.113.174.*4.12.2006 7:39
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Prijde mi to zbytecne komplikovany...myslim, ze 50kc mesicne nikoho nezabije....staci si odpustit ranni kavu na benzince...:D
(odpovědět)
Fonael | E-mail | Website4.12.2006 10:45
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Udělej to, co ti ta hláška radí. Přepiš skript do novější verze PHP nebo povol globální proměnné - nebo aspoň ztlum tu hlášku.
(odpovědět)
guma | 195.113.79.10/10.0.10.*4.12.2006 14:33
re: FreeHosting s Mysqli & Chyba PHP#
Sem zapomněl napsat,že tu chybu jsem již vyřešil,plivalo mi to díky tomu,že jsem omylem v jendnom scriptu volal 2x funkci session_start();.Těch 10 Mb mi bude bohatě stačit ... Chci to jen na osobní web,na kterém pracuji,ale za pomoci MySQLi a ic.cz to bohužel nemá ... Díky všem za pomoc ...

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website4.12.2006 15:34

Zpět
 
 
 

 
BBCode