kompilátor C++

HackForum

kompilátor C++#
Ahoj začínám v C++ a chtěl jsem se zeptat jestli můžete doporučit nějaký dobrý klidně placený kompilátor.... díky
(odpovědět)
.. | 193.179.202.*10.11.2006 18:24
re: kompilátor C++#
IMHO najlepsi aj s dobrou podporou je VISUAL STUDIO od microsoftu ja pouzivam staru verziu 6.Potom je este dobry Dev-C++ tak si vyber.
(odpovědět)
j0e | 91.127.191.*10.11.2006 18:43
re: kompilátor C++#
g++
(odpovědět)
Nostur | E-mail | Website | PGP | ICQ 33577219010.11.2006 18:44
re: kompilátor C++#
pod unix (unix like) nebo windows ? ... asi win,co ? doporucuju dev-c++ (free, na consoli idealni), ms visual studio 2005 (taky neni spatny, pro winapi imho lepsi nez dev-c++, na consoli ale ne) a nebo se mi taky zamlouva ultimate++ (ale nemam s nim osobni zkusenost, ale co o nem vim tak je na winapi by nemuselo bejt zly)
(odpovědět)
dayvee. | 62.177.92.*11.11.2006 12:00
re: kompilátor C++#
Dev-C++ kamO ale dneska uz bych ce C++ neucil uc se spis C# ja se na C++ vybodl a rovnou sem se ucil C sharp
(odpovědět)
Pinda | E-mail | ICQ 23752092511.11.2006 16:42
re: kompilátor C++#
Ale Dev-C++ dela po Dlouhym kodu cca 1000 az 2000 chyby ...
(odpovědět)
Pinda | E-mail | ICQ 23752092511.11.2006 16:44
re: kompilátor C++#
Pinda ten balast C# sa chces ucit?Gratulujem.
(odpovědět)
j0e | 84.47.37.*11.11.2006 16:46
re: kompilátor C++#
A co teprve Objective-C :)
[link]
(odpovědět)
guma | 195.113.79.10/10.0.10.*23.11.2006 18:08

Zpět
 
 
 

 
BBCode