restart

HackForum

restart#
Ahoj.
Ve woknech je soubor se jménem shutdown.exe, který obstarává vypínání.
(C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe)
Chtěl jsem se zaptat, jestli existuje takovej soubor na restart PC. Nebo jestli neni možný PCčko restartovat nějakym kódem ve VBS.
Asi budu otravovat, ale chtěl jsem se rovnou zeptat jak se s VBS háže něco do registru. Třeba soubor baf.vbs s kódem:

Set wshshell = Wscript.CreateObject("Wscript.Shell")
wshshell.run("baf.vbs")

MsgBox "Baf!!!"
-------------------------------
PS: Ale to je vedlejší, jde my hlavně o ten restart. Díky za odpovědi. (Jen za ty dobré) =)
(odpovědět)
Zaklínač6.10.2006 20:11
re: restart#
[link] tam je snad vsechno:-)...
(odpovědět)
Fonael | E-mail | Website6.10.2006 20:22
re: restart#
nvm jak to myslis ale restart je ze spustis shutdown.exe s parametrem -r takze das ve vbsku spustit soubor "%windir%/system32/shutdown.exe -r" neni to odzkouseny a ve vbs neumim ale teoreticky by to tak melo jit...


----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail6.10.2006 20:48
re: restart#
Fonael: Ten web znám a mám ho důkladně prostudovaný.

Anonymous_ : Díky, to jsem chtěl vědět.

(odpovědět)
Zaklínač:6.10.2006 21:23
re: restart#
Tak to nefunguje.
(odpovědět)
Zaklínaš6.10.2006 21:30
re: restart#
Set fso = CreateObject("scripting.filesystemobject")
set ws = CreateObject("wscript.Shell")
DirWin=fso.GetSpecialFolder (0)
ws.Run (DirWin&"\system32\shutdown.exe -s -t 10 -c SOOM.CZ"&vbCrLf&"..We-Make-The-Inte
rnet-Better-Join-Us")

(odpovědět)
hacker112 | E-mail | Website | ICQ 300-555-1277.10.2006 7:58
re: restart#
imho na tohle by byl lepsi reboot.cmd nebo reboot.bat, ktery by obsahoval jediny radek (shutdown -r -t 0} proc je to reseno v Microsoft Visual Basic Shitu ? BATCH && BASH rulezzz !
(odpovědět)
nbv9.10.2006 17:28
re: restart#
VBS je pouzivanejsi
(odpovědět)
VBS/Programing Viruses --->> :) stuff Enjoy ---->>9.10.2006 17:40
re: restart#
omg, ted jsi tomu dal. To je jako kdyz bych tvrdil, ze PHP je pouzivanejsi nez C++ a proto budu tvorit novy herni 3D engine pro Unreal Tournament v PHP.

tady to dnes tezce sux !
(odpovědět)
nbv9.10.2006 19:37

Zpět
 
 
 

 
BBCode