PHP jde v podstatě ukrást

HackForum

PHP jde v podstatě ukrást#
např.:

<h2>Fake mailer - funkční (oskoušený)</h2>

<div class="clanek"><font color="#ffffff"><b><table>
<form action="[link]" method="post"></form>
<tbody><tr><td>Odesilatel
:</td><td><input name="odesilatel" type="text"></td></tr>
<tr><td>Příjemce:</td><
;td><input name="prijemce" type="text"></td></tr>
<tr><td>Předmět:</td><
td><input name="predmet" type="text"></td></tr>
<tr><td>Zpráva:</td><t
d><textarea name="text" rows="10" cols="70"></textarea></td>&l
t;/tr>

<tr><td><input value="Odeslat" type="submit"></td></tr>
</tbody>
</table><br>

mam php script na html.vyrobce.cz/odeslani.php a kdykoliv budu vedet ze maj na seznamu treba script na fake mailer tak na ne jakoby muzu odkazovat a budu pouzivat jejich php script ne musim vedet jak ten script vipada ale hlavně musim vědět že tam je kdyby někdo měl :

<font color="#ffffff"><b><table>
<form action="posli.php" method="post"></form>
<tbody><tr><td>Odesilatel
:</td><td><input name="odesilatel" type="text"></td></tr>
<tr><td>Příjemce:</td><
;td><input name="prijemce" type="text"></td></tr>
<tr><td>Předmět:</td><
td><input name="predmet" type="text"></td></tr>
<tr><td>Zpráva:</td><t
d><textarea name="text" rows="10" cols="70"></textarea></td>&l
t;/tr>

<tr><td><input value="Odeslat" type="submit"></td></tr>
</tbody>
</table><br>

a bylo to na pipik.com tak staci pred to posli.php dat celou adresu včetně http:// a hotovo je to vlasně jednoduchy ... ale k opravdovimu zdrojaku se nikdy nedostanem pokud ho nebudem umět a nebo nebudeme mít ani přístup ;(
(odpovědět)
xenix00116.9.2006 20:31
re: PHP jde v podstatě ukrást#
akorat musim vytvorit spravny formular se spravnym :

name="predmet" ... atd
(odpovědět)
xenix00116.9.2006 20:32
re: PHP jde v podstatě ukrást#
Nj ale kdyz chci zjistit co v tom scriptu je (napr. v admin.php v phpRS), tak mi jeho spusteni na nic :(
(odpovědět)
Tomas1234516.9.2006 20:34
re: PHP jde v podstatě ukrást#
njn to mas pravdu ale sem to pisu hlavne kvuly fake maeileru a podobně a name="predmet" nemusime vedet protoze to bude mit na ty strance ve zdrojaku =)... ale kdyz to nebudeš chtít ukrást ale jen využít tak to je jendo
(odpovědět)
xenix00116.9.2006 20:45
re: PHP jde v podstatě ukrást#
xenix: Proc se porad jen pokousis neco ukrast nebo okopirovat? Co kdybys tu snahu vyuzil spis na to, aby ses naucil neco noveho? Napriklad PHP, staci jen zaklady a uz si muzes vytvoril vlastni fake mailer viz [link]
(odpovědět)
Stoyan | Website17.9.2006 13:01
re: PHP jde v podstatě ukrást#
2Stoyan: ne ze bys byl rad, ze autor pridal konecne nejaky prizpevek do webfora, ktery se nemusi mazat, tak ty hned vybalis svoji kritiku.
Proc bys mel zbytecne zatezovat svuj server, nebo svuj hosting odesilanim mailu, kdyz pouzivat cizi.
Myslim ze tady neni kritika uplne na miste a priste se zamysli nez neco napises.
(odpovědět)
rob17.9.2006 13:26
re: PHP jde v podstatě ukrást#
Jedno z nepsanych ceskych pravidel, ktere bych snad prirovnal ke sportu, je heslo: CO neni pribite, to ukradni..

Rob: Souhlasim se Stoyanem.. Kritika je uplne na miste.
(odpovědět)
XYZ17.9.2006 13:33
re: PHP jde v podstatě ukrást#
az na to ze dobry server s namakanymi scriptimy PHP ma take ze $_SERVER odkial sa da zistit ze odkial bol skript volany a pokial neni seznam.cz/formular_na_odoslanie_scriptu.htm
l
tak ...

(odpovědět)
hahahaha1234517.9.2006 14:03
re: PHP jde v podstatě ukrást#
hahahaha12345 me predbehl =) Presne jak rika, i tohle se da zabezpecit, ale kdo by se s tim zdrzoval...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP17.9.2006 18:05
re: PHP jde v podstatě ukrást#
lol fake mailer mám už dávno a umym ten php script =D
(odpovědět)
xenix00122.9.2006 14:56
re: PHP jde v podstatě ukrást#
ale cesky ses jeste nenaucil ,,umym,, proboha kolik ti je 12? (starsi clovek tuhle chybu snad nenapise, kazdy se jednou splete, ale tohle by fakt nikdo normalni nenapsal zas tak splest se proste opravdu nejde)
(odpovědět)
Alesi23.9.2006 15:05
re: PHP jde v podstatě ukrást#
ha ha kazdy se jednou prepise
(odpovědět)
xenix00123.9.2006 16:38
re: PHP jde v podstatě ukrást#
...jednou... =)
(odpovědět)
...! | 212.96.172.*11.1.2007 19:35
re: PHP jde v podstatě ukrást#
je to tezkej anarchysta :D:D:D
(odpovědět)
11 | 85.132.198.*11.1.2007 19:37
re: PHP jde v podstatě ukrást#
Je to spis tezkej cestynar :)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t11.1.2007 21:33
re: PHP jde v podstatě ukrást#
xenixovi je 13... :-D tak ho neurazejte, protoze on to fakt "umy" :-D
(odpovědět)
shaii | 81.92.147.*18.1.2007 14:10

Zpět
 
 
 

 
BBCode