Automatické spuštění formuláře

HackForum

Automatické spuštění formuláře#
Zdravim
potřeboval bych poradit ohledně jednoho formuláře:


<form action="xxxxx.php?p=yyyyy&amp;s=zzzzz" method="post">

*********************************

<td colspan=4><input type="submit"class="submit" name="action" value="Odeslat"></td>
</form>

potřeboval bych aby se po načtení rovnou odeslal
vim že se dají použít onLoad aj. ale neumim to

Předem dik


----------
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám.
(odpovědět)
Taypan | E-mail4.9.2006 22:32
re: Automatické spuštění formuláře#
Ak sa nemylim tak by to malo byt nejak takto:
1)
<body onLoad="document.forms.submit();">
za i-cko dopln ktory je to formular[zacian nulou]

alebo moznost 2)
ak by ten form mal name co asi nema tak by to bolo
takto:
<form action="abc.php" name="qwe">
onload="document.qwe.submit();"
(odpovědět)
mn5.9.2006 0:21

Zpět
 
 
 

 
BBCode