Keylogger - delphi

HackForum

Keylogger - delphi#
Mam taky dotaz , viem ze sa na soome pisalo o programovani keyloggeroch v minulosti ale to bolo v C/C++
Mam otazku ci je to mozne v delphi, teda ze ci
sa da naprogramovat tak ze aj ked bude skryte okno (neaktivne,minimalizovane) bude zaznamenavat stisky
klaves.plz help
(odpovědět)
e50022.8.2006 9:25
re: Keylogger - delphi#
nastuduj si neco o preruseni klavesnice, nebo o hookovani windowsovskejch zprav...
(odpovědět)
kevlar22.8.2006 9:41
re: Keylogger - delphi#
urcite to jde, dej si do google keylogger delphi nebo něco v tom smyslu a najdeš plno zdrojáku, z nich se můžrš inspirovat nebo třeba jen upravit.
(odpovědět)
Fisi | E-mail22.8.2006 13:29
re: Keylogger - delphi#
a pokud bys nic nenasel tak to hledej i pro borland c++.... to co z c++ udelal nedavno borland je totiz jina syntaxe tohotez jako v delphi (stejny komponenty, stejny moznost, stejny prikazy.... jenom jina syntaxe)
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873322.8.2006 18:42

Zpět
 
 
 

 
BBCode