Kompilování pomocí DevC++

HackForum

Kompilování pomocí DevC++#
Zdarec. Nemáte někdo návod na kompilování pomocí programu DevC++? Díky.

P.S. Google.com jsem zkoušel a nic tam není
(odpovědět)
Nazghul | E-mail | Website | ICQ 23636583611.8.2006 15:59
re: Kompilování pomocí DevC++#
Spustit->Zkompilovat,potom Spustit->Spustit,nebo ang Run->Compile a potom Run->Run

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website11.8.2006 17:06
re: Kompilování pomocí DevC++#
Mno tak jako takhle lehce se to říká...
Nevím proč, ale DevC++ mi nechtěl zkompilovat ani jeden zdroják woken!
Win32 API, GDI, OpenGL...
Prostě pořad to hlásilo chyby... :-(

BTW: sháním, nějaký překladač na notebook 496 ( :-D )
Měl by mít jen pár Mb, a měl by běžet v příkazovém řádku. Žádná zbytečná klikátka...

Rady mi posílejte na SG11@centrum.cz ; sem se dostanu málokdy...

Programming 4ever!
(odpovědět)
.sg11.11.8.2006 17:27
re: Kompilování pomocí DevC++#
A jake chyby to treba hlasi?
Zkus dat nejakou specifickou cast te hlasky do googlu, treba nejdes lidi, kteri maji stejny problem a treba ho nekde v mail listu pripadne foru najdes vyreseny...


(odpovědět)
Mage | E-mail | Website | ICQ 28569057711.8.2006 18:27

Zpět
 
 
 

 
BBCode