Refresh internetove stranky aby nedoslo po urcite

HackForum

Refresh internetove stranky aby nedoslo po urcite #
Caw lidi,byl bych hrozne rad kdyby mi nekdo rekl jak na to..O co de...Aby se urcita stranka treba po 5ti minutach obnovovala,cimz by nedoslo k odhlaseni kvuli neaktivite...Predem diky
(odpovědět)
hardsup26.7.2006 20:23
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urc#
[link] myslis treba nejakou stranku na netu,tak na to sou nejaky programy,videl jsem nekde i plug-iny do ff,ktery ti stranky obnovujou automaticky,www.mozilla.org,www.czilla.cz,f
irefox.cz,
...
(odpovědět)
FantomasS26.7.2006 20:41
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urc#
ak máš operu, je to v nastaveniach :

Tools > Preferences > Advanced > History ..
(odpovědět)
_- Fourth -_ | E-mail | Website | ICQ 21039869326.7.2006 21:12
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urc#
Jak psal FantomasS na zacatku, pouzij meta tag refresh.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP26.7.2006 21:57
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urcite #
Lidi ja bych to potreboval vysvetlit poradne...Metatagum ani skriptum nerozumim :-(...Tu Operu sem zkousel ale nic se nerefreshlo i kdyz sem nastavil vse na 5minut
(odpovědět)
hardsup27.7.2006 18:23
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urcite #
Je to ve všech lepších browserech....Mám slima a tam to je too....!
(odpovědět)
dzester00727.7.2006 18:50
re: Refresh internetove stranky aby nedoslo po urcite #
<meta http-equiv="refresh" content="300;">



p.s metatagy se vkládají mezi <head>a</head>
(odpovědět)
wooferk | E-mail | ICQ 19270535227.7.2006 19:18

Zpět
 
 
 

 
BBCode