Hide IP Platinum

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: JS33(cz)
Datum: 8.8.2006
Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

Jak skrýt svoji ip? Tady naleznete odpověď a popíšeme si jak pracuje program HIP (Hide IP platinum)

Tenhle článek je spíš pro ty, kteří by rádi skryli svoji IP.

Veřejná ip adresa je skvěla věc, ale někdy naopak. Jestliže má někdo svoji ip adresu, tzn. že je zcela originální, takže je jednoduší idetifikovat uživatele, který vlastní "neveřejnou" ip.
Pro tyhle případy existuje řada programů, kterou tuhletu skutečnost odstranuje. Například HIP (Hide ip platinum). Ze všech programů, mám tenhle nejraději.

Uděláme si jasno v tom, jak pracuje tenhle a ostatní programy při skrývání ip.
Vaše ip adresa vám zůstává pořád, jen je v pořadí jako první. Jako druhá vystupuje ta ip adresa, která je "vyprodukovaná" HIP.

Grafická ukázka

Vy například se budete registrovat na nějaké webové stránce. Kliknete na "registrovat" a vyšlete požadavek na server. Požadavej putuje k vašemu poskytovateli s vaší standartní ip a potom dalé na jiný server, který komunikuje s hip. Program předem nastaví, kde je tzv. druhý server a kam má požadavek mířit ihned po poskytovateli. Jakmile se požadavek dostane k serveru 2, ip adresa se změní a jde dále tam kam má, v našem příkladě dokončí registraci :)

HIP využívá velmi zajimavá místa serverů. Například Costa Rica (Ostrov - Itálie), Kolumbie (Amerika), Hong Kong (Asie), Washington (Amerika), ...

Download Hide IP Platinum

[JS33(cz)]