Hakin9 - 2/2007

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: .cCuMiNn.
Datum: 27.2.2007
Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

Vzhledem k tomu, že letos vyjde tento časopis opět pouze šestkrát, si jednotlivá čísla jistě udrží vysokou kvalitu, na jakou jsme zvyklí. Můžete se o tom přesvědčit třeba právě v této recenzi...

obálka časopisu

Dnes už je jisté, že v tomto roce se slibovaných dvanácti čísel časopisu Hakin9 nedočkáme. Druhé číslo totiž vychází dva měsíce po předchozím, což znamená, že i letos se budeme muset smířit s „pouhými“ šesti čísly, stejně jako tomu bylo v předchozích letech. Díky tomu si však jednotlivá čísla jistě udrží stejnou kvalitu, na jakou jsme zvyklí.

V tomto čísle si pro nás autoři připravili opět spousty zajímavých článků, o kterých se blíže rozepíši níže a CD s live distribucí Linuxu nabyté jako vždy množstvím zajímavých aplikací, z nichž namátkou uvedu

V časopise na nás čekají články, které nám přiblíží nástroje


Mezi hlavní články tohoto čísla patří


V části obrana jsou připraveny články

Na závěr čeká na čtenáře recenze knihy Kryptologie, šifrování a tajná písma, jejímž autorem není nikdo jiný než známý český kryptolog Pavel Vondruška.

Psaní závěru této recenze mě svádí k použití funkcí copy a paste, protože jej nebudu nijak odlišovat od závěrů, které jsem použil u předchozích recenzí. Obsah časopisu je jako vždy plný zajímavých textů, v nichž každý najde to své. Jediné, co mi čtení časopisu ztěžovalo, bylo jako vždy množství gramatických chyb a špatně přeložených vět, které dělají text chvílemi naprosto nečitelným. Jako vždy je však tento malý neduh naprosto zastíněn skvělým obsahem a mě nezbývá než toto číslo opět vřele doporučit.