SOOM session #6 (11-13.3.2011 Hradec Králové)

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: .cCuMiNn.
Datum: 27.1.2011
Hodnocení/Hlasovalo: 2.5/2

Od předchozího srazu, který se konal v roce 2008, uběhlo více času, než je zdrávo. Není se tedy čemu divit, když se ve webfóru začaly množit příspěvky volající po další schůzce příznivců portálu SOOM.cz. Tyto hlasy byly vyslyšeny a již za pár dnů nás tak čeká již šestá SOOM session v pořadí.

Konečný a tentokrát 100% termín konání šesté SOOM session je stanoven na víkend 11.-13.3.2011.

ZMĚNA v místě konání!

Uvedeny nové informace. Čtěte, i když už jste četli dříve!


Díky mrazu prasklo na chatě, kde se měla původně session konat, vodovodní potrubí. Plánovaný termín konání se tak kryje s opravárenskými pracemi a protože již jednou došlo ke změně termínu, rozhodl jsem se pro přesun místa konání.

Akce proběhne na okraji Hradce Králové v ubytovně AMAS (Pražská třída 12). Máme zamluvené celé patro 3-4 lůžkových pokojů. K dispozici budeme mít také společenskou místnost vhodnou pro prezentace, apd.

Dopravní spojení do Hradce Králové je dobré ze všech míst republiky. Nemusíte s sebou brát karimatku a spacák :) V blízkosti budou také obchody a hostince. Věřím proto, že v tomto ohledu změnu uvítáte.

Záporná stránka věci vzniklá v důsledku toho, že jsme museli pronajmout komerční objekt, je nutnoust zaplatit ubytování. To činí 200,- za osobu/noc. Snažil jsem se, aby tato částka byla co nejnižší a věřím, že je přijatelná a neohrozí tak vaši účast.

Program bude jako tradičně spojen hlavně se zábavou. Chybět ovšem nebudou ani odborné prezentace a možná nás navštíví i nějaká ta vzácná návštěva. Hlavním cílem ale pochopitelně je, abychom se vzájemně poznali i v reálném životě a prodiskutovali věci, které nás zajímají.

Osobně můžete na našem srazu potkat tyto účastníky, kteří již potvrdili svou účast: Emkei, .cCuMiNn., RnmX4, Patejl, infinity, unrivaled, DarkCraft, pr0ph3t, Nostur, joe, mravenca, Ask@t, Hrabje, Pajushka, Gowron.

Všechny z vás, kteří plánujete účast, musím požádat o sdělení dne, kdy na session dorazíte (pátek, sobota). Tato informace je pro mne velmi důležitá a potřebuji ji znát do čtvrtka. Info mi pošlete nejlépe e-mailem. Děkuji.

Předpokládám, že bychom se mohli scházet zhruba od 15:00 do 20:00 přímo na ubytovně. Pokud bychom se rozhodli zajít do nějakého hostince, zanechali bychom na ubytovně vzkaz, kde nás najdete. Případně můžete využít telefonického kontaktu, který je uveden níže.

Telefonní kontakt pro případ nouze 605 297 835 (.cCuMiNn.)

Těšíme se na setkání s vámi.