Hacktivity 2010

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: Emkei
Datum: 11.8.2010
Hodnocení/Hlasovalo: 2.75/12

Hacktivity, největší konference týkající se hackingu ve střední a východní Evropě, se uskuteční 18. až 19. září 2010 v maďarském Dürer Kert.

HacktivityPředpokládá se účast okolo 700 návštěvníků, přičemž prezentovat budou jak renomovaní maďarští, tak zahraniční odborníci na počítačovou bezpečnost. Keynote v sobotu zahájí Bruce Shneier, jeden z nejznámějších bezpečnostních expertů ze Spojených států. Představení jeho knihy (přeložené do maďarštiny), jež je organizováno ve spolupráci s HVG a Kancellar.hu, proběhne na stejném místě, jako samotná konference, tedy v Dürer Kert.

V neděli se za řečnický pult postaví Felix "FX" Lindner z Berlína, spoluautor kultovní knihy na téma hacking „How To Steal a Continent” a IT expert známý detekcí chyb v operačním systému IOS společnosti CISCO.

Za laboratoře společnosti Eset vystoupí Robert Lipovsky ze Slovenska, kterého vystřídá bezpečnostní expert z Oracle, Alexander Kornbrust.

Na konferenci je kladen důraz na interaktivitu, těšit se proto můžete na workshopy metodou „Wargame”, „Hack the Vendor” a „BYOL” (Bring Your Own Laptop).

V případě registrace do 20. srpna 2010 na www.hacktivity.com ušetříte 20 % z ceny vstupného. Pro všechny followery na sociální síti Facebook je pak připravena sleva ve výši 10 %.

Co se průběhu konference týče, tak přednášky budou v anglickém jazyce a pro všechny účastníky ze zahraničí je vyhrazena kapacita v tamním hotelu.

Pro více informací a registraci navštivte www.hacktivity.com.