Data Storage Workshop již v září !

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: .cCuMiNn.
Datum: 29.7.2007
Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

2. ročník konference a výstavy Data Storage Workshop (DSW) proběhne 25.-26. září v konferenčním centru hotelu Olympik Artemis v Praze. Konference a výstava Data Storage Workshop nabízí možnost najít efektivní řešení jak data ukládat, archivovat i spravovat.

Logo konference 2. ročník konference a výstavy Data Storage Workshop (DSW) proběhne 25.-26. září v konferenčním centru hotelu Olympik Artemis v Praze. Konference a výstava Data Storage Workshop nabízí možnost najít efektivní řešení jak data ukládat, archivovat i spravovat.

Téma správy, zálohování a archivace dat je stále velmi aktuální. Množství dat vygenerovaných jednotlivými společnostmi stoupá, a tak se zabezpečení dostupnosti, integrity a datové bezpečnosti stává klíčovým pro chod celé firmy, a tedy úkolem pro mnoho IT manažerů.

Mezi hlavní témata letošního ročníku DSW budou patřit data management – správa a konsolidace dat, plány obnovy po havárii, zálohování dat, přínosy storage technologií a SOA (Service Oriented Architecture) pro Vaše podnikání. Součástí programu budou i praktické ukázky a případové studie jednotlivých řešení.

Konferenci a výstavu pořádá společnost Exponet s generálním partnerem společností EMWAC Group a hlavním partnerem společností HITACHI Data Systems a partnery společnostmi MHM computer, Convenio consulting a SILICON GRAPHICS. V bohatém programu vystoupí také odborníci z předních firem v oboru jako např. DELTAX Systems, STORYFLEX, GAPP, Rekonix, Agora plus a dalších.

Během dvou dnů budou mít návštěvníci příležitost shlédnout řadu zajímavých přednášek i seznámit se s jednotlivými řešeními a technologiemi na doprovodné výstavě. Využijte možnosti setkat se s experty, analytiky a odborníky z dodavatelských společností, kteří se s Vámi podělí o informace o nových trendech i o zkušenosti s již aplikovanými řešeními v oblasti ukládání, archivaci a správě dat.

Data Storage Workshop se koná pod záštitou oborové organizace The Storage Networking Industry Association SNIA Europe.

Další informace a možnost registrace naleznete na www.dsw.cz.

Po předregistraci vstup zdarma !

Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
jolana.jakoubkova@expo-net.cz
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. - pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: LinuxExpo, IT Security Workshop, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop. Více na www.expo-net.cz.