SOOM Session #3 (4.5.2007 Třebíč)

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: Emkei
Datum: 30.3.2007
Hodnocení/Hlasovalo: 1.44/9

Každá nová session je čím dál lepší. Pojďte s námi tvořit vynikající atmosféru té třetí, která se uskuteční začátkem května v blízkosti Třebíče.

Chcete-li zažít opravdu nezapomenutelnou atmosféru ve společnosti lidí, kteří pro vás SOOM.cz tvoří, nebo jej navštěvují, nenechte si v žádném případě ujít v pořadí již třetí SOOM Session #3.
Hlavní náplní bude stejně jako v předchozích případech seznámení se a zábava obohacená o dobrovolné přednášky na libovolné téma. Zároveň se prodiskutují nové i rozpracované projekty a věci týkající se portálu SOOM.cz.

Termín: 4. – 6. května 2007 (pátek až neděle)

Místo: Ostašov 46, okres Třebíč (Vysočina).
Jedná se o malý areál na venkově s velkou plochou pro fotbálek, bazénem, altánem a ohništěm. Rodinný dům je dvoupatrový (3 byty v jednom) s krbem a kompletním vybavením. Postelí bude dostatek, každopádně spacáky s sebou. Celý miniareál budeme mít k dispozici pouze my.

Sraz: 4. května v odpoledních hodinách přímo na místě

Občerstvení: Jídlo bude zajištěno, pití (jak alkoholické, tak nealko) stejně tak. Značka piva je Gambrinus 10°, vezmeme dva 50l sudy, takže se budeme muset "uskromnit" na nějakých 200 pivek =)
Okresní město je od místa konání vzdáleno ca 6 minut svižné jízdy autem, takže se dá kdykoliv cokoliv dokoupit.

S sebou: Spacáky, teplé oblečení, notebooky, CDs s oblíbenou muzikou, žízeň a dobrou náladu =)

Doprava: Přes obec vede pravidelná autobusová linka z Třebíče. [link]

Internet: V obci by měla být k dispozici jedna komunitní Wi-Fi síť. Signál pro přenosné modemy je velice slabý. Notebooky s sebou.

Cena: 300,- Kč. Na místě bude rovněž možné zakoupit trička, bumpkeys (lockpick sady?), případně materiály (CD/DVD) z přednášek.

Přednášky budou probíhat stejně jako v Olomouci volnou formou na notebooku, odbornost přednášky není podmínkou a její obsah je výhradně na jejím autorovi. Registrovat přednášku dopředu není nutné, ale rozhodně výhodou.
Doposud zaregistrované přednášky:
- XSS-proxy aneb botnety prohlížečů (.cCuMiNn.)
- Basic Linux Hacking Game (Emkei)
- odposlouchavani mobilu (sifrovani GSM, historie...) (Van_Pr0meTheus)

Účastníci, kteří do této chvíle přislíbili svoji účast:
Emkei, .cCuMiNn., Tw7Ug, Pája, misha, Patejl, Madelaine-Magg, Caroline, krompáč, ?<switch>?, Van_Pr0meTheus, Rift_, , haki, pr0ph3t, Radegast12, Harvie a další, viz komentáře.

Jakékoliv dotazy či připomínky směřujte opět do komentářů.