Internet Explorer Remote Command Execution Exploit

HackForum

Internet Explorer Remote Command Execution Exploit#
Tak pod tímto názvem se skrývá jeden malý skript ve Whoppixu 2.6, který umožňuje vddálené ovládání windows z konzole s využitím netcatu, který všichni tak dobře znáte. Nechci o tom psát usertext, protože video mluví za vše a dělat screenshoty a popisovat kroky slovně a nakonec dát odkaz na video by bylo trochu zvláštní :)
Proto to dávám tady (kam jinam) .. možná někoho napadne využití a napíše o tom user text nebo dokonce článek :)
btw: celou hodinu jsem na googlu hledal funkční whoppix 2.6 nebo 2.7.1 .. všude odkazovali na prozatím nefunkční [link] a ani na p2p sítích jsem nic nenašel, takže si to asi buete muset nějak těžce najít :) (pravda, po 45 minutách jsem našel japonskou verzi, ale ruku na srdce.. kdo z vás umí japonsky?)

a teď už konečně samotný [link] na video (swf)
(odpovědět)
compman18.5.2006 0:25
re: Internet Explorer Remote Command Execution Exp#
jo.. po dalsi chvili hledani jsem nasel 2.7.1 :) [link]
(odpovědět)
compman18.5.2006 0:28
re: Internet Explorer Remote Command Execution Exploit#
Hele a to funguje na windows že? K čemu to slouží??
(odpovědět)
Amo18.5.2006 12:56
re: Internet Explorer Remote Command Execution Exp#
mno... na strane klienta by mel byt idealne windows, mozna by mohl byt i linux, ale musel bys jet pres IE .. a k cemu to slouzi? pokud ani po shlednuti videa nevis, k cemu to slouzi, radeji se do toho nepoustej :)) ale preci - slouzi to ke zkopirovani a spusteni netcatu na cilove masine a ziskani remote shell, ale tato dira v IE uz asi bude zafixovana firmou M$ .. i kdyz .. nekde by to na nekom mohlo jet :)
a pokud chces takto "napadat" nekoho na internetu, musis mit verejnou IP nebo dobre nastaveny router, jinak se k tobe jeho netcat nepripoji..
(odpovědět)
compman18.5.2006 13:53

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode