Kontrolní otázka k poskytnutí hesla na email

HackForum

Kontrolní otázka k poskytnutí hesla na email#
Předem se velmi omlouvám za "lamský" přístup, ale můj dotaz zní takto - znám emailovou adresu (jedná se o seznam.cz), znám odpověď na kontrolní otázku. Pokud si ale vyžádám poskytnutí hesla přes zodpovězení kontrolní otázky, admin Seznamu, který heslo do příslušné emailové schránky samozřejmě "nevidí", mi nastaví tzv. provizorní heslo, s nímž se sice do emailu dostanu, ale zároveň tím definitivně nahradím heslo původní (které neznám). Díky tomu se ale už do schránky běžným postupem nedostane její právoplatný majitel a samozřejmě mu dojde, že je něco v nepořádku... Neptám se na žádné postupy, jsem samouk a učení mě baví. Jde mi jen o vyhodnocení faktu, že tuto metodu jako příliš využitelnou klasifikovat nelze. Nebo se mýlím...?;-)
(odpovědět)
Eternity12.4.2006 12:50
re: Kontrolní otázka k poskytnutí hesla na email#
Mozna ne vyuzitelnou k ziskani pristupu do schranky, ale lze ji pouzit jako most k necemu jinemu. Casto byvaji treba internetove stranky dane osoby nastaveny tak, ze staci mit pristup do jejiho emailu a neni problem dostat se i ke strankam. Navic muzes heslo kdykoliv osobe vratit, pokud na ni mas i jinej kontakt, nez prez ten konkretni email.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t12.4.2006 14:04
re: Kontrolní otázka k poskytnutí hesla na email#
hsl...
(odpovědět)
frost.312.4.2006 16:50
re: Kontrolní otázka k poskytnutí hesla na email#
jj ak ma dany uzivatel 2hy mail,mozes skusit pouzit funkciu - strata hesla a preposlanie ho na email ... pri troche stastia to bude mail,do ktoreho si sa dostal a ak ziskas heslo od toho 2heho mailu,tak je to na 90% i heslo mailu s kontrolnou otazkou
(odpovědět)
emir0n | E-mail | ICQ 34320001013.4.2006 17:06

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode