PENTEST

HackForum

PENTEST#
Snad tady nebudu za vyvrhele, když si do Soomu trochu rýpnu ...

Stejně jako každé ráno jsem vstal a ještě před snídaní jsem očekoval můj oblíbený IT security portál- Soom.cz...
Začínám takto každý den, vždy si u snídaně pročtu místní aktuality a také aktuality v hospodářských novinách, které mě však většinou akorát naserou. Dnes to bylo naopak.

Ještě se pořádně ani nenačetla homepage Soomu, když mě do očí praštil ohyzdný červený banner, odkazující na jakousi pochybnou stránku.... První co mě napadlo, bylo, že Soom někdo hacknul a umístil sem nějaký bordel....Po jednom hrnku mátového čaje a chvíli pečlivého zaostřování na monitor, jsem zjistil, že ten banner je tady
asi dobrovolně....:-/.

Tak jsem se tedy na propagovanou stránku podíval a zděsil se ještě víc:

1. Že se nemá umisťovat křiklavě barevný text na tmavé pozadí stránky, se učí v 7. třídě v informatice
2. Prostě černej text (s červenou září okolo) může na tmavý pozadí umístit jen debil
3. Může mi někdo vysvětlit na co si ta stránka hraje? Už z formátování a rozvržení textu je vidět, že autor taktak zvládá html (s manuálem možná i základy css), tak jaký pentesty?
4. Někdo sice může argumentovat, že programátor se zabývá podstatou kódu (v tomto případě prováděním hacků, pentestů apod.) a na nějaký design si moc nepotrpí - a já souhlasím, ale psát sračky typu: "našim špičkovým expertům se podařilo získat roota na 30% webů" to mě fakt pobavilo...
5. Na stránkách není žádná informace o tom kdo službu nabízí, za jakých podmínek, obchodní podmínky, zda se jedná o fyzickou či právnickou osobu, jaký bude uzavřen typ smlouvy (argumentovat tím, že mi tyto informace budou poslány na e-mail je kokotina).
Dobrovolný pentesting není (na rozdíl od hackingu) nelegální, takže celá tahle služby by měla být už od začátku pro potenciálního klienta PRŮHLEDNÁ !
6. cena 50 000 - wow: Asi těžko někdo, kdo si neumí ani spatlat jednoduchou html stránku zvládne udělat code execution na 30 % serverů v ČR.
A asi se shodneme taky na tom, že taková chyba na straně serveru (hostingu !) ve 30 % případů není. Jediná možnost jak může dotyčný "hacker" uspět, je snažit se (sociotechnikou nebo jinak) vymámit z majitele webu heslo k jeho emailu, přes který se mu podaří dostat na FTP serveru a do administrace.
Úspěšnost vidím tak na 5-10 % a u návštěvníků Soomu (tedy lidí, kteří asi jen tak na nějakou sociotechniku neskočí) limitující k nule...

Wow - no hold asi pentesting jednadvacátého století....

Nevím, kolik si Soom účtuje za reklamu, ale dívím se, že vám to za to stojí....Kdybyste šli cestou Wikipedie (tedy žádná reklama), tak Vám klidně přes "DONATE SMS" pár stovek pošlu...

Encoding

(odpovědět)
encoding | 91.213.8.*1.4.2014 12:55
re: PENTEST#
ses vul chlapce. povysujes se tady a sam si pro sve ego nevidis na spicku nosu.

apropo: [cite]A asi se shodneme taky na tom, že taková chyba na straně serveru (hostingu !) ve 30 % případů není.[/cite]

mas pravdu na strane hostingu je tak v 90% a na strane serveru tak v 30-60%.

bez si srkat svuj caj a nevyjadruj se k vecem ktere neznas.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 13:20
re: PENTEST#
Vzhledem k tomu, že si u nás freepentest.eu platí reklamu, je nebudu příliš kritizovat. Každopádně Anonymousův příspěvek v diskuzi [link] fakt pobavil :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 13:24
re: PENTEST#
To: nonono

Podle tvé reakce usuzuji, že jsi majitelem těch stránek nebo jsi se na jejich vzniku podílel. Každopádně i kdyby ne, tak tobě příjde taková forma prezentace/reklamy na dostatečné úrovni, aby propagovala službzu jako Pentesting? Jako promiň, ale aby někdo mohl dělat penetrační testy, tak už musí mít sakra dobrej rozhled, znalosti a techniku. A stránky spatlané (opravdu spatlané - protože to se jinak nedá nazvat) v html, které postrádají základní "etiku html" (barva, font, pozadí apod.) na mě působí tak, že dotyčný o IT neví nic. Jako zeptej se sám sebe? Jak může někdo testovat server na remote code execution, code inclusion (local, remote; SQLi, dDoS) zneužívat FPD, LPD a co já vím co ještě...když mu nejde html...

...ten web mi hodně připomíná takové ty stránky, které se strašně rozšířili po roce 2000, když už měl doma net skoro každý. Puberťáci chodili na security-portal a tehdy ještě starý dobrý hackpages.ic.cz, kde zjistili, že existuje něco jako JavaScript a pak dělali ultra-super-hustý-hackerský weby :-)




(odpovědět)
encoding | 128.204.203.*1.4.2014 14:04
re: PENTEST#
ptam se sam sebe: jak muze nekdo testovat server na remote code execution, code inclusion (local, remote; SQLi dDoS) zneuzivat FPD, LPD a co ty vis co jeste... kdyz mu nejde html...
odpovidam si: celkem jednoduse. webdesign a pentesting ma k sobe asi tak blizko jako chirurgie a elektrikarina. kdyz nekdo neumi udelat webovou stranku tak automaticky nemuze umet ani pentestit? navic jsi popsal asi tak 1% vsech moznosti ktere se daji testovat. a co system a bezici sluzby? co verejne dostupne chyby zaznamenane crawlery? a takhle se da pokracovat dal a dal. radsi odloz hacking bez tajemstvi a koukni aspon do owaspu at vis o cem to pentesteni vubec je.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 14:20
re: PENTEST#
nonono: Pokud to encoding správně odhadl, a jsi skutečně provozovatelem té služby, tak si oprav alespoň ty SQL injekce, ať ti každej hned nemůže lézt do administrace :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 14:15
re: PENTEST#
asi te zklamu ale ono to tam svuj ucel ma a evidentne ho plni velmi dobre. je to totiz honeypot a vidim ze nemalo lidi se do nej chytilo. i takhle se provadi urcite typy analyz trendu.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 14:21
re: PENTEST#
Podle uloženého obsahu si nemyslím, že by to byl honeypot. Tedy, alespoň jsem o tom, že by se do honeypotů dávaly výsledky reportů z pentestů na cizích serverech, ještě neslyšel. Obsah db je každopádně hodně zajímavý.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 14:27
re: PENTEST#
pane kummel. ja jsem si myslel ze jste seriozni clovek. platim vam za reklamu a zaroven ocekavam z vasi strany urcitou profesionalitu. vase pocinani v tomto pripade hluboce otraslo mou duverou ve vas a vasi praci a pokud se neprodlene neprestanete strkat nos tam kam nemate budeme to resit soudni cestou. tecka..
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 14:52
re: PENTEST#
Omlouvám se, ale opravte si to. Takové chyby jsou na webu nabízejícím pentesting opravdu trapné.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 15:00
re: PENTEST#
vas nazor me opravdu nezajima. ja muzu mit na svem webu co budu chtit. kdyz tam budu chtit mit fotografie psu a kocek budu tam mit fotografie psu a kocek. vy si hledte sveho.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 15:33
re: PENTEST#
Máte pravdu, ještě jednou se omlouvám a přeji Vám tímto mnoho spokojených zákazníků.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 15:36
re: PENTEST#
To: nonono

Ty mi připomínáš jednu firmu z 90. let, která se živila instalací AV a zabezpečením domácích počítačů. Na stránkách měli ve zdrojáku:

<iframe src="file://C:/"></iframe>

a pod tím náspis:
"Vidíte, jak je snadné na internetu zobrazit obsah vašeho nechráněného harddisku.
Kupte si náš software.....atd. atd." :-)

Pokud jde o spojení webdesignu a pentestingu...no asi mi dá větina lidí zapravdu, že když někdo zadrhává v html, tak to ani s tím pentestingem nebude moc valné....

BTW: máš nějaké reference? které známé weby jsi testoval? např. pentester.cz reference uvádí...uvedeš nám je i Ty, ať se posadíme na zadek.....díky





(odpovědět)
encoding | 77.109.141.*1.4.2014 14:42
re: PENTEST#
Na ten iframe si taky dobře vzpomínám. Byla to dobrá vychytávka. Jestli myslíme stejný web, tak to bejvalo tady: [link]

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 14:49
re: PENTEST#
a proc bych to delal? ja nejsem pentester.cz ja jsem freepentest.eu. a proc bych to mel rikat cloveku ktery se schovava za torem? to ti na duveryhodnosti moc neprida.

jinak mi rekni jak vyuzijes html pri code execution, nebo sqli? jak ho vyuzijes pri fpd nebo dos? ono to vyuziti toho tveho html je tak omezene ze je mi az k smichu ze ho tady vubec zminujes.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 14:49
re: PENTEST#
50k za roota? Srsly? Co takhle nejake bug bounty programy :D
(odpovědět)
fzh | 89.29.80.*1.4.2014 15:14
re: PENTEST#
Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že máš trochu zmatek v osobní integritě.
Ty zde inzeruješ, ne já, ty by jsi měl vystupovat důvěryhodně...Já pouze kladu otázky a poukazuji na věci, které mi tak trochu na tom tvém projektu, nesedí....
Pokud si podmiňuješ zveřejnění dosavadních referencí tím, abych s tebou nekomunikoval přes Tor, pak nejsi normální.
Tvoje reference - tedy weby, které jsi testoval - to by měla být tvoje chlouba (!), tedy reklama kterou by jsi měl mít na svých stránkách na předním místě. Stejně tak web, který by byl Tebou testován by měl být hrdý na to, že jsi na něm třeba žádnou díru nenašel (v ideálním případě).
To, že to nechceš zveřejnit mě jen vede k závěru, že s tím nemáš naprosto žádné zkušenosti a nikdy jsi v této oblasti nebyl obchodně aktivní (neříkám, že jsi někde nějakou zapomenutou SQLi nenašel, ale to ještě neznamená, že máš na to, se tím živit). Evidentně nemáš.

A jak využiju html při code execution? - no víš, to je to, co dělá rozdíl mezi skiddiem a programátorem (hackerem). Ten první učivo přeskakuje, učí se jen co ho baví,kopíruje skripty a věci zná bez vnitřních souvislostí. Ten druhý jde do hloubky....

Kam jdeš ty nevím, ale pokud budeš nadále zastávat postoj, který zastáváš, tak určitě vím, kam s tím nakonec dojdeš......:-)







(odpovědět)
encoding | 96.44.189.*1.4.2014 15:35
re: PENTEST#
uz se dal nebudu zahazovat s nekym kdo vykrikuje ukaz a sam se schovava. ja jednam jen s vaznymi zakazniky a to ty nejsi takze se chyt s panem kummelem za ruce a bezte delat bordel nekam jinam. nikdo na to vase stourani neni zvedavy.
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 15:50
re: PENTEST#
Ty jsi přesně ten typ IT hokynáře, na který je třeba si dávat pozor...Hele neprodával jsi dřív hrnce u společnosti Beck Reisen?

1. Stránky máš jak ze základky

2. Nabízíš pentesting, který by měl být vrcholem znalostí IT security, ale ztrácíš se v html

3. Přesto všechno se můžeš posrat, když tě někdo upozorní na to, že tam máš SQLi a hned se oháníš soudem...

4. A to tady ještě fuckuješ admina, kterej

a) ti tady hostuje reklamu
b) má mnohem větší znalosti a zkušenosti než ty
c) pentestingem se zabývá


Tím co jsi v tomhle threadu napsal sis teprve udělal reklamu...a ani jsi za ni nemusel platit :-)




(odpovědět)
encoding | 178.217.187.*1.4.2014 16:34
re: PENTEST#
a) hostuje mi tady reklamu za kterou jsem zaplatil takze to zadarmo nedela
b) z ceho porovnavas nase znalosti?
c) ja se taky pentestingem zabyvam jestli sis nevsiml.
d) pletes se do veci ktere ti muzou byt ukradene a mne se nelibi ze me tady pomlouvas a poskozujes tak moje renome a podnikani. jestli toho hned nenechas tak na tebe podam zalobu!
(odpovědět)
nonono | 193.200.150.*1.4.2014 17:48
re: PENTEST#
Encoding: Podle mě máš úplně nesmyslné argumenty.
Hodnotit schopnosti člověka podle toho, jestli má černý nadpis na červeném pozadí, nebo naopak a podle webové prezentace. To je úplný nesmysl.

To je stejné, jako kdyby jsi měl hodnotit například automechanika podle toho, jake má nářadí. Podle toho prostě nepoznáš co ten člověk umím. Může mít klidně nářadí za 100K, ale nemusí umět vůbec nic.
Takže si svoje poznatky o webdesignu ze 7. třídy běž ventilovat někam jinam.
(odpovědět)
Inyk | 90.176.181.*1.4.2014 17:48
re: PENTEST#
To je opravu funny Thread, lituji že jsem si byl zaběhat a nemohl se více zapojit. Jinak dle dnešního data bych považoval vše co napsal nonono jako aprílový žert. A celkem i povedený.

Jinak taky trochu fušuji do oboru i když z trochu jiného konce. Jména zákazníků však taky uvádět nemohu protože ve firmě máme dost přísné NDA.
(odpovědět)
Hnz2 | 85.71.231.*1.4.2014 19:03
re: PENTEST#
bože jak já doufám, že jsi troll, protože tady děláš reklamu jenom sám sobě ;)
(odpovědět)
3nc0din9 | 195.178.72.*1.4.2014 16:58
re: PENTEST#
To: nonono

Teda lidi už na mě chtěli podat trestní oznámení ze spousty různejch důvodů, ale Ty jsi fakt první ucho, který na mě chce podat žalobu za pomluvu.
Pominu-li zcela evidentní fakt, že tu žalobu by ti každej Státní zástupce smetl ze stolu, tak narážíš na spoustu faktických problémů...

BTW:
1) Vždyť ani ty sám na tom svém povedeném webu nedefinuješ činnost, kterou nabízíš, jako podnikání ! (fakturační údaje, IČ, DIČ etc.)

2) Nikdo tady nemůže poškozovat tvoje renomé, když tady ani nikdo neví, kdo jsi ..(předpokládám, že nonono není tvoje pravé jméno..nebo je?)

3) K zamyšlení také je, že jsem už druhý člověk v jednom threadu, kterému vyhrožuješ žalobou....

Pokud jde o korelaci mezi znalostí html a schopností provádět code execution - tak kdyby sis pořádně přečetl moje argumenty hned v mém prvním postu, tak tam jsem se jasně vyjádřil v tom smyslu, že chápu, že ten, kdo se zabývá podstatou programování si na design nemusí potrpět...a já s tím souhlasím.

Avšak amaterizmus tvého počínání je ve způsobu, jak to na webu prezentuješ (viz. to co jsem psal v prvním postu) a koneckonců také z tvých reakcí zde....


Encoding
(odpovědět)
encoding | 96.47.226.*1.4.2014 20:06
re: PENTEST#
encoding: tvoje argumenty v prvnim p0stu?




1. Že se nemá umisťovat křiklavě barevný text na tmavé pozadí stránky, se učí v 7. třídě v informatice

^^ reklama co te na prvni pohled zaujmula a nedala ti spat, je naprosto skvela reklama, pokud je tady na 7 dni, dostane maximalni mozny pocet kliknuti

2. Prostě černej text (s červenou září okolo) může na tmavý pozadí umístit jen debil

^^ ad 1) debil, nebo genialni reklamni tah

3. Může mi někdo vysvětlit na co si ta stránka hraje? Už z formátování a rozvržení textu je vidět, že autor taktak zvládá html (s manuálem možná i základy css), tak jaký pentesty?

^^ Nechat si delat pentest podle vzhledu webu? Podle meho ma vetsi vahu doporuceni ...

4. Někdo sice může argumentovat, že programátor se zabývá podstatou kódu (v tomto případě prováděním hacků, pentestů apod.) a na nějaký design si moc nepotrpí - a já souhlasím, ale psát sračky typu: "našim špičkovým expertům se podařilo získat roota na 30% webů" to mě fakt pobavilo...

^^ root na webu? Podle me jde spis o roota na 30% testovanych linux serverech, to opravdu s designem a html nema nic spolecneho


5. Na stránkách není žádná informace o tom kdo službu nabízí, za jakých podmínek, obchodní podmínky, zda se jedná o fyzickou či právnickou osobu, jaký bude uzavřen typ smlouvy (argumentovat tím, že mi tyto informace budou poslány na e-mail je kokotina).

^^ viz mlcenlivost, btw slysel jsi nekdy o sluzbe whois? Asi ti sklapne, az se tam podivas :)

Dobrovolný pentesting není (na rozdíl od hackingu) nelegální, takže celá tahle služby by měla být už od začátku pro potenciálního klienta PRŮHLEDNÁ !

^^ what?

6. cena 50 000 - wow: Asi těžko někdo, kdo si neumí ani spatlat jednoduchou html stránku zvládne udělat code execution na 30 % serverů v ČR.

^^ cena 50k jeste nizka za pripadne dalsi sluzby, toto neni jednoducha stranka, html, css, php ... Design je vcelku dobry, zaujme a je validni

A asi se shodneme taky na tom, že taková chyba na straně serveru (hostingu !) ve 30 % případů není.

^^ ano shodneme, 30% je v tomto pripade opravdu malo
(odpovědět)
djfhfie | 66.249.81.157/82.209.54.*1.4.2014 20:30
re: PENTEST#
To: encoding

Budeš se divit až na tebe podá žalobu. Měl by ses člověče trochu krotit. Je to jeho business tak co mu furt do toho kafráš.

Trochu nechápu jako člověk co neví jak funguje ARP může jinému kázat o jeho znalostech.

Můžeš mi prosím ukázat zákon nebo vyhlášku ve kterém je specifikováno, že na www stránkách podnikatelského subjektu musejí být kontaktní údaje? Lehce napovím, takový zákonný požadavek neexistuje ani v občanském ani obchodním zákoníku. Samozřejmě se nebavíme o eshopu, tam ta povinnost opravdu je.
(odpovědět)
Hnz2 | 85.71.231.*1.4.2014 20:31
re: PENTEST#
To Hnz2.
S tvými argumenty souhlasím.
To že jsem si splet ARP s DHCP ostuda bezpochyby je...

Ale dovolím si zpochybnit, že to vůbec je business...podle mě ten jeho web je fake..To se na mě nezlob,ale mít tam SQLi a inzerovat pentesting a psát, že "má tým expertů"....WTF

Ale jak píšeš, nic mi do toho není, zákon mu nic z toho, co jsme psal , neukládá...
já myslím, že reklamu už si tady udělal dostatečnou...

A ještě si nedopustím jednu věc:
Kdo dělá hacking (nebo si na to hraje) by neměl být cholerik, kterej se všude kolem sebe ohání trestníma oznámeníma, když se mu něco nelíbí...To je můj názor


Takže: nonono: PODEJ HO NA MĚ
Encoding









(odpovědět)
encoding | 109.163.234.*1.4.2014 21:03
re: PENTEST#
To: encoding

Trochu jsem chtěl rozdmýchat flame ale po tvém posledním příspěvku to neudělám. Protože si myslím ze v něčem máš pravdu.

Chtěl bych spíš poděkovat nonono který to pochopil a zařídil tuto zajímavou diskuzi. Skoro bych si troufnul říct, že .cCuMiNn. netušil jak se to hezky vyvine.
(odpovědět)
Hnz2 | 85.71.231.*1.4.2014 21:11
re: PENTEST#
Hnz2: Opravdu nečekal, a chvíli jsem měl co dělat, abych to ustál :) Veřejné vyjádření ale podám až za 2,5 hodiny :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 21:21
re: PENTEST#
Takže z .cCuMiNna. se nám tu pomalu klube, že to byl od nonono povedený Apríl :-)
(odpovědět)
encoding | 96.47.226.*1.4.2014 21:25
re: PENTEST#
No... ono je to ve skutečnosti ještě zamotanější, než to teď vypadá :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 21:34
re: PENTEST#
Vsadim se, ze puvodne melo jit pouze o to dostat se do administrace a tento thread roku se stal pouhou nahodou
(odpovědět)
qwertyuiop | 66.249.81.157/82.209.54.*1.4.2014 21:40
re: PENTEST#
sranda ze
freepentest.eu ma ip 46.167.245.56
a soom.cz 46.167.245.70

:)
(odpovědět)
falle. | 91.229.29.*1.4.2014 21:43
re: PENTEST#
Doména a freepentest.eu je taky registrovana na email ccumin@soom.c :D
(odpovědět)
Inyk | 90.176.181.*1.4.2014 22:14
re: PENTEST#
...no tak či tak, dlouho jsem si takhle žádnou diskuzi neužil :-)

(odpovědět)
encoding | 79.134.234.*1.4.2014 21:54
re: PENTEST#
--- TITULKY ---

V hlavních rolích:
encoding
.cCuMiNn.
nonono

Ve vedlejších rolích:
fzh
Inyk
Hnz2
3nc0din9
djfhfie
qwertyuiop


(odpovědět)
Hnz2 | 85.71.231.*1.4.2014 22:02
re: PENTEST#
Jak jsem psal, nic není takové, jak na první pohled vypadá. Sám jsem byl překvapen, takže se titulky budou ještě měnit :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 22:03
re: PENTEST#
To: Hnz2

Já měl celou dobu zato, že:

3nc0din9
djfhfie
qwertyuiop
Inyk

je jedna a tatáž osoba a to: nonono :-)
(odpovědět)
encoding | 78.108.63.*1.4.2014 22:05
re: PENTEST#
Článek o letošním aprílu: [link]

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 23:12
re: PENTEST#
Tak teď už mi nezbývá nic jiného než Soomu poděkovat za skvělou zábavu, kterou jsem si během dne užil...:-)

Soom dokonce trumfnul mojí přítelknyni, která mně vyAprílovala tak, že mi z práce zavolala a sdělila, že jí vyhodili:-)

Tak zase za rok ..:-)

(odpovědět)
encoding | 141.212.108.*1.4.2014 23:30
re: PENTEST#
Také děkuji za tvé účinkování. Příjemně zpestřilo tento den :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.4.2014 23:32
re: PENTEST#
Stejně na vás ty žaloby podám aspoň preventivně :D :D :D

Jinak je škoda, že to nepřerostlo v nějakou rozsáhlejší přestřelku, do které by se zapojilo víc lidí. Hlavně mě překvapilo, že kromě encodinga se cCuMiNna nikdo nezastal. Když vidím hodnocení cCuMiNnových článků a komentáře pod nimi, čekal bych pro něj podstatně silnější podporu.

----------
Sec-Cave.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website2.4.2014 0:14
re: PENTEST#
Hned rano jsem se dival na eurid na vlastnika domeny a ihned mi doslo, ze je to prdel... kazdopadne hezky trolling :-)
(odpovědět)
Helden für D. | 188.175.92.*2.4.2014 1:38

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode