DoS/DDoS ?

HackForum

DoS/DDoS ?#
mozno sa mi to zda, ale na celej stranke som videl ven velmi malo o DoS a DDoS, atak sa chcem opytat ci niekto nama nejaky dobry soft na taky sposob utoku schovany niekde doma v teplucku na svojom HDD a nadal mi link alebo odporucanie.
(odpovědět)
zXsp3ctrum8.3.2006 23:05
re: DoS/DDoS ?#
soft nemam, ale DoS a DDoS je uz natolik proflaknuta metoda, ze neni problem si to vygooglit, nebo napsat.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website9.3.2006 3:06
re: DoS/DDoS ?#
NO ja som to tiež hladal sice som o tom našiel važne dost člankov aj softy ale tie som stiahnut nemohol lebo mi ich anitivyrus detekoval ako viry či trojany a tiež by som take softy uvital
(odpovědět)
Gissmo | E-mail | Website9.3.2006 13:00
re: DoS/DDoS ?#
vies, ide o to, ze teorie kolo toho by bolo dost, aj kopec defenderou, ale ja by som skor potreboval nico na attack. A skus si to vygooglovat a uvidis kolko sprostosti ti popri tom najde. Ver mi, Google som skusal skor jak som sem pisal...
(odpovědět)
zXsp3ctrum9.3.2006 13:06
re: DoS/DDoS ?#
Tak potom uz nezbyva nic jineho nez si to sam naprogramovat, neni to nikterak slozite (alespon v Delphi je to very easy) ale tim netvrdim ze to budu pro tebe programovat, jen se snazim naznacit, ze to mas za 1 den hotove.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website9.3.2006 15:58
re: DoS/DDoS ?#
zXsp3ctrum:no ja sme tvuj dotaz pojmul jako hodne obecny,mam toho na DoS a DDoS opravdu dost,ale chces na linux,windows nebo na neco jinyho?trosku specifikace by neskodilo...chces presne DoS nebo muze byt i DDoS(v tom pripade se ptam jestli mas pristup k jinym PC ktere ti poslouzi jako zombie,nebo jestli aspon vis o nejaky siti ktera je nachilna na zesilovaci utoky atd atd...)jo a btw mi nerikej ze po poradnym googleni si nic nenasel..to neni mozny..musis vedet co psat za dotaz a jak hledat..[link] tohle je muj oblibenej web..je tam i par zdrojaku na DoS a jinak sou dalsi a dalsi weby..
(odpovědět)
Anonymik9.3.2006 20:32
re: DoS/DDoS ?#
skor mam zaujem o DDoS. A vlastne mam aj otazku ci je samostatny prog. na zombie a ma mastra?(uprednostvil by som prog. pod Win)
(odpovědět)
zXsp3ctrum9.3.2006 22:46

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode