Potřebuji pomoct s "Servant Salamander"

HackForum

Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
No jak je již známo 'Servant Salamander je správce souborů a jinak tam je jen skript, který netcat využívá pro odesílání požadavku na server.'

Takže konkrétně : v demonstračním videu u článku [link] "Facebook Like Button HACKED!" Poskytuje návod jak si přidat víc lajků a to ať to tam dáváme manuálně (Manuálně vše ok ale co když chci přidat třeba 1000 nebo prostě hodně hlasů?) nebo automaticky ale u toho mám problém :

V programu "Serv. Salamander" když vytvořím všechno podle .cCuMiNn. (Jako ve složce Text a v tom: request.txt a facebook.bat) tak jsem nepochopil jak .cCuMiNn. otevřel soubot .bat?

I když jsem měl vše přesné tak to nešlo zkoušel jsem asi všechno (první to dát do .txt a potom přejmenovat a udělat z toho .bat atd.) A skript stejně žadný :(.

Asi jsem to nepochopil nebo to dělám asi blbě :( .

(PS: Servant Salamander není moc známý program,žadné tutoriály ani návody na googlu [Kromě změny vzhledu a tak dále nic užitečného nikde] Tak snad nedostanu titul lama) Prosím poraďte co s tím,anebo co dělám blbě. Dík
(odpovědět)
Sonicz11 | E-mail24.8.2012 22:10
re: Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
jako joke dobry :) Vrat se k WoWku.

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail25.8.2012 10:49
re: Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
Takže ak som správne pochopil ty nevieš otvoriť .bat (cmd) skript ? :D :D :D V tvojom prípade asi nebežíš na windowse (.bat sú skripty pre cmd konzolu a tá napríklad v linuxe nie je :) ) alebo a to určite skôr je tvoj súbor "blablabla.bat.txt" v tom prípade si musíš nastaviť viditeľnosť prípon súborov a potom to premenovať na iba "blablabla.bat" ;) Najskôr budeš mať problém druhej varianty a v tom prípade nebude ani ikonka súboru "blablabla" mať také to koliesko v čiernom okne ;) Viacej "polopate" ti to ani vysvetliť už neviem takže dúfam že ti to pomôže :D .... Ty skriptkiddie (ani to nie) :D ....
(odpovědět)
nitram147 | E-mail25.8.2012 12:39
re: Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
Anonymous_ : Wowko nehraju ani jsem nehrál :).

nitram147 : Ne to si správně nepochopil teda :D :D zopakuju znova snad pochopíš : prostě jsem se ptal jakto že .cCuMiNn. otevřel soubor s příponou bat a měl textový dokument? Kdyby ses podíval pořádně tak zjistíš že ta ikona nebyla souboru .bat ani .txt to mě zajímalo.


Jediný .cCuMiNn. Pochopil že mi to asi nejde protože navod je nefunkční už !

(odpovědět)
Sonicz11 | E-mail25.8.2012 19:20
re: Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
Osobně se spíš domnívám, že Sonicz11 nemá stažen NetCat, který je v tom BATu použit. Každopádně je uvedený postup na Facebooku již nefunkční.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP25.8.2012 15:53
re: Potřebuji pomoct s "Servant Salamander" #
Ako ak dobre chápem čo si chcel -> klikni pravým na ten bat a daj "Edit / Upraviť" a máš hotovo :)
(odpovědět)
nitram147 | E-mail25.8.2012 19:59

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode