HOIC / Czech Anonymous

HackForum

HOIC / Czech Anonymous#
Jak asi vsichni vime tak v prubehu poslednich par dni se pocet lidi v CR hlasicich se k tzv. Czech Anonymous XYkrat zvetsil. Po prohlednuti jejich fan page na fcb to skoro vypada jak davove silenstvi a nektere komentare takrka nabadaji k ekvivalentu jihadu. Take lze snadno vyvodit ze nemale procento uzivatelu ze zminene skupiny se "utoku" aktivne ucastnilo / ucastni / ma zajem ucastnit. Otazkou/tematem na ktere me zajima vas nazor je pohled z druhe strany - to opravdu nikdo nezaregistroval tak nenadaly zajem o "hacking" (pro ucely tohoto topiku rikejme ddosovani hacking) a v tomto pripade konkretne o software k jeho "realizovani" tedy HOIC nebo obdobny a potencial ktery v tomto pro blackhat je?
Shrnuti - mame tu masu (f.e. na fcb 21k) laiku, kteri chteji "neco" udelat a jsou o presvedceni o tom ze jsou soucasti neceho "nadnarodniho".
OK, konec uvah. Predevsim me zajima, to nikoho nenapadlo napsat "super-duper-CZECH-ANON-ANTI-VLADA-HOIC-V2-
CREATED-BY-CZECH-ANONYMOUS" a pridat si do nej nejaky sikovny backdoorek ?
Podotykam ze s ACTA samozrejme nesouhlasim a nikoho k modovani hoicu nenavadim.
Co si o tomto myslite, dalo by se rict, ze je to az neeticke ?:-)
(odpovědět)
oO | 217.11.227.*2.2.2012 18:34
re: HOIC / Czech Anonymous#
Akorát z těch 21k je tak 16k malých děcek co si říkají že jsou Anonymous CZ a je to super mega cool jen málo ví o čem ta ACTA vůbec je. Pochybuji o tom že ty to děti se dokážou tak zamaskovat, aby je nikdo nevystopoval(Při DDOS útoku vetší část přístupu se zapisuje do LOGU) ani si neuvědomují zač bojují a co tím můžou způsobit. ( většina si myslí že bojují za WAREZ scénu )
A pak až je to česko-slovensko-polské jádro , které ví oč jim de a ví jak toho dosáhnout.
(odpovědět)
Tzere | E-mail3.2.2012 9:49
re: HOIC / Czech Anonymous#
Možná, že kdybys před postováním nejdřív trochu hledal a četl, zjistil bys, že některé tvé otázky již byly položeny (a občas i zodpovězeny): [link]

BTW: DDoS neni hacking. Nemusím mít vědomosti, abych dokázal spustit aplikaci. Navíc nevím, co to má společného s blackhats. Tohle je jednoduše hraní si malých dětí na 'hrdiny'.

----------
Sec-Cave.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website3.2.2012 9:51
re: HOIC / Czech Anonymous#
priznam se, ze diskuzi jsem opravdu neprojizdel a defakto mi neslo o jakekoliv odpovedi na (samozrejme, ze uz nekdy, nekde a nekym) polozene otazky. v podstate me to pri dnu v praci napadlo a chtel jsem se ujistit zda to neni uplnej nesmysl a ze to napadlo nekoho dalsiho.
(odpovědět)
oO | 217.11.227.*3.2.2012 10:08
re: HOIC / Czech Anonymous#
Uměle vyvolaný boom Czech Anonymous - myslím tím upoutávky na nově typu "Anonymous chtějí napadnout to a to a více naleznete zde" - je opravdu jen zábava pro třináctileté děti, které se chtějí chlubit ve škole, že právě oni schodili nějakej web. Většina netuší za co bojují, a proč by bojovat měli. Je to jen efekt splynutí s davem. Dělá to jen proto, protože to dělá Pepík od vedle. Při útoku na osa.cz bylo na irc kolem 500 lidi. Z toho tak 400 nedokáže vysvětlit k čemu je OSA, nebo co je ACTA.

----------
Hacking není jen koníček, hacking je poslání.
(odpovědět)
neon | E-mail3.2.2012 10:38
re: HOIC / Czech Anonymous#
Jak jsem psal uz do diskuze, byla dokonce vyhlasena neoficialni soutez o to kdo nasbira nejvic anonu :) Vetsina z nich jsou skutecne pubertaci, kteri se L/HOICem ohaneji jak kladivem a nemaji tuseni co delaji, takze ochotne skoci po kazde sracce co jim kdo predhodi. Dokonce zavirovany HOIC s radosti vnuti antiviru, protoze je to preci "hackersky nastroj"..
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 88.102.5.*3.2.2012 12:51
re: HOIC / Czech Anonymous#
chjo mel bych tu diskuzi asi opravdu zacit cist :-) kazdopadne diky za reply :-)

---
oO (logged in)
(odpovědět)
o_O | E-mail | Website3.2.2012 13:36
re: HOIC / Czech Anonymous#
Nejsem nejmladsi, ale dokazu zabit cloveka holyma rukama nebo znicit jeho web. Rad bych se k anonymous pridal a pomohl jim dokud jeste budu moci. Proc? Premyslim o tom uz dobry rok, ale pote co nackove napadly meho znameho, ktery malem ochrnul, mi doslo, ze nedelat nic je nejhorsi lidska vlastnost. Budu vdecny za vase rady...
(odpovědět)
Nazi Hunter | 78.108.63.*17.3.2015 8:56
re: HOIC / Czech Anonymous#
Je jen velmi malá šance, že by Ti jen tak někdo napsal " Ano bereme tě " Anonymita především ;) vyzkoušej oficiální IRC group
(odpovědět)
Aloisík | 89.103.103.*18.3.2015 23:26

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode