botNET a DDoS utoky

HackForum

botNET a DDoS utoky | Lame#
zdravim vas, čital som mnoho info o botnetoch a podobne ale zaujimalo by ma ako a kde sa daju stiahnuť ako ich ovladať a rozširovať a realne aj spraviť teda tým myslím nejaký z netu už skompilovaný lebo v c++ neviem moc dobre a vždy mi vyskoči tisic errorov + info o tom ovladani toho, googlil som dosť ale iba čo som schytal trojanov ;) ale naštastie som to skušal cez VirtualBox takže všetko v poho takže takto nejak proste nejaký dobrý botnet s funkciou hlavne na DDoS a pod.
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail23.1.2012 21:29
re: botNET a DDoS utoky#
A k čemu ti to bude?

----------
Sec-Cave.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website24.1.2012 7:21
re: botNET a DDoS utoky#
ked neovladas dobre C++ a problematiku sieti, tak na botnet ani nepomysli, lebo si koledujes o problemy.
(odpovědět)
squo | 78.128.181.*24.1.2012 19:24
re: botNET a DDoS utoky#
Napíš si vlastný a sám budeš dobre poznať ako funguje + sa nemusíš báť že z botnet klienta bude nakonec taktiež skrytý trojan + sa naučíš programovať :)) Kvalitné Botnety ktoré sú fakt dobré ti len tak niekto nedá a tie rôzne opensource projekty stoja za nič .... ale aj tak sa objavili napríklad zdrojové kódy trojanu zeus (tie su tusim aj tu na soome v sekcii download) a znich keď si ich z kompiluješ si vieš spraviť vlastný trojan ale väčšinou sú tie trojany ktorých zdrojové kódy boli niakym spôsobom odhalené sa už nachádzajú v databázi väčších Antivírusov. Ale ako hovrím sprav si niečo vlastné, ja som si napríklad napísal svoj ovládací program - klienta som si napísal vo visual basicu a server mám robený v PHP + Mysql, inšpiroval som sa projektom IEwebDOOR tu na soome a niečo podobného typu som si napísal sám. Funguje to skoro bez chybne, sám dobre viem ako čo funguje keďže som ho písal ja a zabralo mi to týždeň každodenne 1-1,5 hodiny práce :)
(odpovědět)
nitram147 | E-mail24.1.2012 19:54
re: botNET a DDoS utoky#
ešte dodám ako klienta som nazval aplikáciu exe ktorá beží na pozadí windows a chodí si pre príkazy na php + mysql server :)
(odpovědět)
nitram147 | E-mail24.1.2012 20:00
re: botNET a DDoS utoky#
Souhlas s Duckem.

Jinak tohle je takzvaný dotaz sebevrah, který zabije sám sebe už jen tím, že je položen. Když se totiž někdo takhle zeptá, tak fakt nemá cenu snažit se odpovědět nějak konstruktivně, protože by to bylo jako na dotaz "proč slunce svítí" začít vysvětlovat malému dítěti kvantovou fyziku a termonukleární reakci (=kontraproduktivní).
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 31.31.73.*24.1.2012 21:11
re: botNET a DDoS utoky#
Ok nitram dík za rady, už skúšam rúzne botnety ale Dˇakujem aj ostatným za ich nazor ja vam to neberem je to váš nazor ale aj tak možem použiť napr celeho ZEUSa alebo SpyEye a pod. lebo soim is v C++ napísal program ktorý vypne všetky procesy antivirou od A-Z ktore u potom vymaže ich zložky inštalačne a tiahne si z FTP moj trojan , alebo BAckdoor aj ked je to skoro to isté a potom ho pripiše v registroch aby sa spušťal po spustený PC a je prakticky vyriešene ako obisť antivirák .... mne to funguje super aj na win 7 a v linuxe si myslím že bude stačiť cez shell napísať program podobný tomu mojmu ale jednoduchší iba aby vypol antiviráky ak nejake su + vymazal + cez wget stiahol čiže ešte jednoduchšie ;) a RubberDuck: načo mi to bude? ....no napr´íklad chcel som sa dozvedieť viac o tejto problematike poskušať neake botnety a pod. + DDoS ....;)
(odpovědět)
JohnnyNO1 | 87.244.231.*25.1.2012 18:03

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode