Policie - zabavený notebook

HackForum

Policie - zabavený notebook#
Zdravím, policie mi nedávno zabavila notebook. Nyní mi ho vrátili. Možná jsem příliš paranoidní, ale mám strach že mi ty kurvy do notebooku dali nějaký keylogger. Windows jsem sice již přeinstaloval, ale nejsem si uplně jistý zda to stačí. Nebo je ještě nějaká možnost jak by mě mohli sledovat? Říkám, možná jsem paranoidní, ale to ještě neznamená že po mě nejdou.
(odpovědět)
anon | 93.174.93.*25.11.2011 14:39
re: Policie - zabavený notebook#
Jestli jsi tolik paranoidni, tak stahni data a ten NB prodej. Reinstalce OS, vcetne bootrecordu na SW keylogger staci. Teoreticky by tam mohl byt jeste HW keylogger. Osobne dost pochybuji, ze by ti tam nejaky keylogger dali. Spis bych uz veril tomu, ze ti nekam schovaji par souboru s nelegalnim obsahem a po case prijdou na anonymni udani vysetrit, jestli je tam jeste mas.

BTW, tusim, ze jsi sem uz psal a mel bych na tebe dotaz - zabavili ti jen NB nebo se pidili po dalsich pocitacich, CD, HDD, USB a podobne.


(odpovědět)
vgv | 85.161.66.29/127.0.0.*25.11.2011 20:45
re: Policie - zabavený notebook#
Nechces tvoji zkusenost trochu rozvest? Je to samozrejme pouze tvuj problem a ciste moje zvedavost, ale urcite nejsem sam, koho zajima pozadi zabaveneho ntb policii. :)

Jinak take pochybuji, ze by ti tam hodili nejaky hw keylogger, nicmene tvoji paranoitu naprosto chapu a proto ti radim nejsnazsi reseni. Jak jiz bylo zmineno - dulezita data stahni na externi zasifrovany hdd a proste kup novy notes a na nem pro jistotu rovnou vse sifruj (tim se v budoucnu vyhnes alespon riziku sw keyloggeru).

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail25.11.2011 23:52

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode