nameee.com

HackForum

nameee.com #
potkali jste se jiz s novou socialni siti ?;-] ne ze bych byl jejich velkym fanouskem nicmene tohle me zaujalo 50dolaru = rocni pristup. respektive otazka zni jsem sam komu to pripada jako letadlo ?
(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*5.3.2011 4:16
re: nameee.com #
nejsi, vykazuje to znaky letadla
(odpovědět)
ee | 82.100.0.*5.3.2011 10:23
re: nameee.com #
ahoj, na nameee.com si kupujes sluzby na strankach ktere jsou placene.. za ucast v teto socialni siti platis rocni poplatek a tim padem se muzes podilet na paretnerskym programu, kde dostavas provize s lidi, ktere privedes do systemu a rozjizdis tak vlastne socialni sit aby se rozrostla po celym svete.. Firma je zaregistrovana v obchodnim rejstriku, neni to letadlo, jedna se o 4level marketing, takze neni 12urovni ze kterych mas penize, ale jen 4, tedy musi kazdy pracovat, aby vydelal a neni mozne pribrat dva lidi a pak uz jenom sedet a bejt milionar.. system se navic nezhrouti jako letadlo, protoze je jedno v jaky si urovni, protoze vydelavas prave jenom na 4levelech, takze si opravdu muze vydelat kazdy novy clen.
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*5.3.2011 16:47
re: nameee.com #
Je to letadlo jako každé jiné. Okopírovaný facebook, okrádačka. Provozuje to majitel darling cabaretu, chce prostě pololegální cestou okrást co nejvíc lidí.

Už ta trapnost, že to je "celosvětová sociální síť"... nikdo o tom nikdy neslyšel a firma co za tím stojí, je jedna a ta samá familie.

V současnosti se už řeší právní kroky, stejně jako Facebook by je mohl pravděpodobně zažalovat za okopírování své sítě (i když to dělá takový neumětel Juříček nebo tak něco, prostě moula, co umí akorát kopírovat jiné weby - to taky dohledáte na netu), ale nenechte se nachytat - nikdy neuvidíte ani korunu, ačkoliv vás bude pořád přesvědčovat taková "sekta", i když je to patrně vzhledem k naučeným frázím tak jeden dva lidi, kteří kontrolují google a když se objeví kritika, hned na to vletí a začnou tam propagovat. Vzhledem k tomu, že výdělky těm provozovatelům můžou skutečně růst exponenciálně, stačí jim pár týdnů, aby okradli co nejvíc hlupáků.
(odpovědět)
Pavel Ř. | 85.161.174.*5.3.2011 16:56
re: nameee.com #
kazdopadne uz jsem clenem a opravdu jde si vydelat, kdo by mel zajem muzu poslat treba screenshoty jak to vypada, protoze bez zaplaceni se dovnitr nelze dostat.. kdo by mel zajem napiste na satom_ace@centrum.cz popr. pokud se chcete registrovat tak partnersky kod: vrg yed 74r
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*5.3.2011 17:05
re: nameee.com #
zajimavej prispevek, kazdopadne tvuj nazor nedava moc smysl.. proc by nekdo pracoval dva roky na tom aby vytvoril takto slozitej web a investuje do toho hromadu penez aby okrad par "hlupaku" a pak asi utece? Nikdo o tom zatim nevi, protoze betaverze je ted spustena tretim dnem :-) vypada to jako facebook aby to lidi umeli ovladat a okopirovano neni nic, protoze facebook nikomu neposkytne svuj system, takze vsechno se muselo naprogramovat od nuly... a nechapu proc to taky shazujes kdyz ja uz tam jsem a penize uz jsem si i vybiral.. a klidne ti poslu screenshoty jestli neveris
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*5.3.2011 17:13
re: nameee.com #
"a okopirovano neni nic"
Hned prvni letmej pohled na uvodni stranku facebooku a nameee:
FB: Facebook byl, je a bude zdarma.
NM: Zpoplatněno 50 USD. A vždy bude.
Design okopirovanej na prvni pohled - fonty, rozvrzeni stranky, vzhled tlacitek.
Sefo: nejak az podezrele ten projekt branis, na to ze bezi podle tebe 3 dny, tak bys o nem mel mit minimalni prehled.
Stejne tak mas o tom projektu nejak podezrele moc informaci (jak dlouho se vyvijel, kdy byl spusten...).
Navic se tu objevis (nikdy driv jsi tu pod timhle nickem ani IP nevystupoval) zrovna kdyz se tu u tom objevi diskuze.
Nejak moc nahod najednou ;-)
Skoro se zda, ze k tomu mas nejakej duvod :-)


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t5.3.2011 18:12
re: nameee.com #
duvod je jednoduchej, branim (spis uvadim na pravou miru)ten projekt protoze na nem vydelavam a proto se i o nej zajimam.. to je divny, ze se zajimam o to, co delam :-)
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*5.3.2011 18:31
re: nameee.com #
Víte o tom, že nameee je celosvetova sociální sít, která se s uživateli dělí o svůj zisk? Je to asi jediný způsob jak porazit facebook, tak proč si z toho něco netrhnout do své kapsy? Příležitost pro lidi, kteří chtějí další příjem peněz.
Prihlas se pod mym kodem a postavime spolu nejlepsi tym, uvidim te na svem profilu, hned jakmile se prihlasis a budu te kontaktovat primo v Nameee pres zpravy a prevalcujeme ostatni socialni site kax b7d jg3


(odpovědět)
polky | 86.49.114.*5.3.2011 18:41
re: nameee.com #
jooo ja chci do nameeee, nemam ale 50 dolaru, kdo mi zaplatí počateční vklad, tomu se to vrati, jsem dobrej obchodník a budu makat pro skupinu!
(odpovědět)
chci si vydělat | 77.48.50.*5.3.2011 21:58
re: nameee.com #
O kopírování facebooku není pochyb, to zda vývoj trval skutečně tak dlouho nemůžu posoudit bez zaslání peněz :-) (což se nestane), bez zaslání není nic funkční (dokonce ani nastavení osobního profilu jako heslo atd.) => výroba takového webu zabere času asi jako hození vajíčka na billboard s politikem jakékoliv strany... Google s filtrem "site" nalezne 15výsledků. Nick "sefo" mluví o projektu v některých větách jako o svém, vybíral už po 3dnech spuštění a s tvorbou prý nic nemá, zajímavé - ale jako lež velice slabé :-)

PS: Pro nahlidnuti do "systemu" muzete použít tyto údaje:

user: test@mailinator.com
pass: Heslo123

Atd atd... zajímavý pokus
(odpovědět)
5.3.2011 22:44
re: nameee.com #
Tak prijd v pondeli na session, vyslechni si to a pak se zastav za mnou :-)
(odpovědět)
Jan Juricek | 89.24.7.*5.3.2011 22:45
re: nameee.com #
na jakou session? a kam, V kolik? A proc mi nemuzes rovnou zaplatit tech 50 dolacu, at uz muzu jit na vec. Je to stejný jako ty je chces po me ne? Akorat ja je nemam, tak mi pomoz v zacatcich. Jestli uz ti to vydelava, tak to není snad takovej problem.

(odpovědět)
chci si vydělat | 77.48.50.*5.3.2011 23:01
re: nameee.com #
Ahoj projekt se mi moc líbí, ale nemám 50 dolarů. Kdo me chcete do sve skupiny, zaplate za me vstupni poplatek, zaregistrujte me, poslete mi kod a ja vám sezenu spoustu lidí. Kontaky mam. Kdo ma zajem piste mi na hill24@seznam.cz a domluvíme se.
(odpovědět)
chci si vydělat | 77.48.50.*5.3.2011 23:28
re: nameee.com #
Problem je v tom, ze ja od tebe nic nepotrebuju, zatimco ty ode mne chces 50 USD. Prijd, at se muzu presvedcit, ze nejsi rejpal a tedy zbytecna investice.

19:00 Jungmannovo namesti 21, Praha - v sidle provozovatele.
(odpovědět)
Jan Juricek | 86.49.114.*5.3.2011 23:33
re: nameee.com #
no ty taky po mě chceš 50 dolaru výměnou za registraci. Ja jen řikám, že se mi to líbí, ale nemám těch 50 dolarů. Je to přece stejná investice ne? Ja ti szenu 10 lidí do týdne a to už se vyplatí investovat ne!,


(odpovědět)
chci si vydělat | 77.48.50.*6.3.2011 7:58
re: nameee.com #
Vazeni cestujici, pripoutejte se prosim!
Nez letadlo odstartuje, vhodte kazdy 50$ do kasicky pod sedadlem.
Ze nevite za co platite? To preci nevadi, staci kdyz premluvite nekoho dalsiho, aby zaplatil taky a my vam tech 50$ mozna nekdy vratime...
Kapitan "predseda dozorci rady" Jan Juricek r.č. 860219/3116 Vam preje prijemny let.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.3.2011 12:16
re: nameee.com #
Ja po tobe zadnych $50 nechci - ty se chces registrovat na webu, kde je registrace zpoplatnena. Proto prijd, ja zhodnotim, jestli nekecas a pak se rozhodnu ti tech $50 pujcit, nebo nepujcit. Jednoduche.

Ostatnim anonymum gratuluji k uspesnemu hledani v obchodnim rejstriku :-) Cisty business se dela na jmeno, ne na elektronickou pseudo identitu.

Problem? [link] ;)
(odpovědět)
Jan Juricek | 89.24.4.*6.3.2011 13:11
re: nameee.com #
Zrovna ja mam k anonymu dost daleko ;-) Muj nick je natolik proflaklej, ze zjistit moje skutecny jmeno nemuze dat zas tolik prace ;-)

Ja stale cekam na vysvetleni, proc se nejedna o letadlo.
Jen tak zbezne po chvilce googleni:

Pyramida a letadlo:

* Především o lovení duší což je hlavní priorita a obvykle jediný zdroj peněz tekoucích do systému.
* Systémem neputuje žádné hodnotné zboží nebo jen předražené produkty, obvykle uměle vytvořené.
* Nováčci dole musí nejprve přijít o peníze, aby špička vydělala.
* Zastaví-li se příliv nových lidí, systém se rozpadá.
* Vysoké vstupní vklady, povinný odběr zboží.
* Žádné záruky, neexistuje možnost odstoupení beze ztráty.
* Zájemcům slibují bezpracné a lehké zisky.

Presne tyhle znaky na prvni pohled nameee.com vykazuje. Tak jak to tedy je?



----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.3.2011 14:56
re: nameee.com #
rad ti odpovim na vsechny body:
1) jde o vytvoreni socialni site tzn. ze loveni lidi je samozrejmost, ale neni to rozhodne jediny prijem.. budou zpoplatnene ruzne ostatni sluzby, napr. reklama, hromadne odesilani zprav apod.

2) jde o sluzby, ktere si uzivatel zaplati a rozhodne nejsou predrazene

3) kazdy musi nejprve prijit o penize aby mohl vydelat.. tomu se rika investice :-) a vzhledem k tomu ze je to 4level marketing tak zadna spicka neni, pac ten co se pripoji do systemu za rok je vlastne taky nahore protoze ma pod sebou 4 levely... to je ten hlavni rozdil ze tu neni 20levelu nebo vic ale jenom 4

4) system se nerozpada, pokud se zastavi priliv novych lidi, protoze vstupni poplatek je v podstate rocni clenstvi takze se plati kazdy rok a taky kvuli bodu 1

5) povinny odber zbozi nebo sluzeb taky neexistuje, bud zaplatis a si na rok clenem a nebo ne.. pristi rok uz nechces byt clenem tak nezaplatis.. jednoduse

6) odstoupit beze ztraty muze kazdy.. napr. prvni rok priberes 10 lidi a ty priberou dalsi lidi.. vydelas si za rok nejaky penize, vyberes je a za rok uz nezaplatis rocni clenstvi, tim padem odstoupis se ziskem 9000 :-)

7) bezpracne vydelky to urcite nejsou, protoze dost casto narazis na lidi jako si ty ;-)

tak doufam, ze jsem ti to dostatecne vysvetlil


(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*6.3.2011 15:20
re: nameee.com #
oprava bod č.6: chtel jsem napsat ze si vydelas napr. 10 000 za ten rok, 1000 si zaplatil za rocni clenstvi, takze dalsi rok odejdes se ziskem 9000.. asi tak :-)
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*6.3.2011 15:31
re: nameee.com #
samozrejme si za rok vydelas jeste daleko vic, ale nechtel jsem te drazdit nejakejma velkejma sumama, kdyz vidim jak si na to haklivej :-D
(odpovědět)
sefo | 88.101.98.*6.3.2011 15:35
re: nameee.com #
A proč ten kradený vzhled když je to tak výdělečné?
(odpovědět)
6.3.2011 16:33
re: nameee.com #
doporucuju si zmenit jazyk na nameee na spanelstinu :] vyvojar se ani neobtezoval pretranslatovat a doplnit do sablony :D

btw diky @kdosiodjinud uz mi ten jejich testovaci mejl zrusili ... :D
(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*6.3.2011 17:02
re: nameee.com #
jo mimochodem @pr0ph3t - sefo se tu objevil pac sem jim okomentoval neco na fb s poznamkou ze ten web je prasarna a at si kontrolujou bugtrack na soomu :D tak proto sem tak vletel a zacal obhajovat :]
(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*6.3.2011 17:08
re: nameee.com #
A ja na bugtracku stale nic nevidim. Tesim se, jsem zvedav, jestli budou vice zneuzivane zranitelnosti Nameee kodu, anebo software, na kterem bezi.

Vzhled je podobny, protoze jej vetsina lidi duverne zna. Jakmile Nameee ziska potrebnou silu, bude mozne delat stale vyraznejsi vlastni zmeny a bude mozne kaslat na urcite procento lidi, kteri kazdou (jakoukoliv) zmenu odsoudi. Na N-sloupcovy layout a menu+vyhledavani+logo nahore Facebook pravdepodobne patent nema...

PS: ze by slowloris? ;)
(odpovědět)
Jan Juricek | 81.0.246.*6.3.2011 18:45
re: nameee.com #
vazne ? [link]
(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*6.3.2011 18:55
re: nameee.com #
Uprimne, to je asi na pravnicich, aby to posoudili, az se ozve nekdo, kdo do toho co ma co mluvit. Tedy typicky Facebook.

Videl jsi nekdy vkontakte.ru?
(odpovědět)
J.J. | 81.0.246.*6.3.2011 19:27
re: nameee.com #
jo mas pravdu neco jsem i zaslechl ale nic potvrzeneho.

a jo vkontakte znam :]
mno uvidime jak nakonec dopadnete :]]


(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*6.3.2011 19:53
re: nameee.com #
Jo, ze facebook podava zalobu u svetoveho soudu, nebo tak neco... :) No, zatim nejvic krici priznivci nejake konkurencni site - nevim ani, jak se jmenuje, ale je cela cerna a pokud se nepletu, tak je zamerena na modelky a registrace stoji €250.

Nameee dopadne bud skvele, nebo spatne - urcite to nebude nic mezi tim. Tak jako tak, pro vsechny, kdo se toho ucastni po technicke strance, je to vyjimecna prilezitost zkoumat exoticky technologie a resit neobvykly vyzvy. Rekl bych, ze to bude taky hodne lidem lezet v zaludku ;)
(odpovědět)
J.J. | 89.24.5.*6.3.2011 19:59
re: nameee.com #
Pár otázek: proč ty lži o svetovosti site,kdyz je to zoufale usmolena tuzemska okradacka? Opravdu Juricku verite,ze vasi vsivou firmu FB nezazaluje z hlediska obchodniho zakona?kde berete tu drzost hajit tu LETADLO,kde nejde o skutecny obchod a uz vubec ne o moralni pocin,ale o prerozdelovani penez ve prospech zejmena vrcholu pyramidy - tedy vam a zbytku zlodejicku?No,soudy si s vami poradi.
(odpovědět)
Lukyn | 83.208.27.*6.3.2011 22:23
re: nameee.com #
J.J., Sefo: Za jaké služby platím těch $50? Kdo ty peníze dostane? Podle toho co je napsáno výše, když seženu 10 lidí dostanu $500. To znamená, že neplatím za služby vašeho webu, ale lidem, kteří mě do systému přivedou. Takže co jsem si za těch padesát babek vlastně koupil?
(odpovědět)
Balda | 78.136.177.*6.3.2011 23:25
re: nameee.com #
Eh? To mate postave na takove prasarne jako je Zend Framework? Chich...
(odpovědět)
BigPenis | 77.48.106.*7.3.2011 3:16
re: nameee.com #
heh juricek aka WebCorp. Znamy zlodej internetovych projektu se pustil do krizku s fejsbuukem. Kolo prvni ring volny.
(odpovědět)
xyour | 62.168.35.*7.3.2011 11:14
re: nameee.com #
A jako kazdy zly mocipan se tesim na svuj vlastni fanklub hateru. Upozornuji ze jedine dary, ktere akceptuji, jsou kytice Kimjongilii.

Prijdte radsi nekdy na slovo k nam, tyhlety internety jsou k nicemu na kloudnou diskuzi. A klidne to nemusi byt o tom, jak je Nameee tuzemska okradacka, letadlo, podvod, kradez a tak dale. Klidne se muzeme pobavit, co to presne obnasi po technicke strance - stavet projekt, ktery bude extremne popularni (At uz negativne [viz zde] anebo pozitivne [viz ti, co se zapoji]) a velmi casto pod utokem vsech druhu a jaka je zabava sledovat, jak se Nameee vlna siri - velmi casto diky nenavistnym lidem. Konec koncu, to je moje domena. S pravnimi problemy bezte za pravniky - az mi nejaka lokalni autorita rekne "prestan", budu o tom mozna premyslet. Zatim se to nestalo.

Lukyn: na zbytecne komentare nereaguji

Balda: za moznost vstupu do systemu. Podobne jako v kine, v divadle, na vystavach, v klubech a podobne. Nemusis hned kupovat hrnce.

BigPenis: Ma to byt asi postavene idealne na Nette, vid?

Xyour: neprud :D

Diky cau.
(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*7.3.2011 13:10
re: nameee.com #
Když jdu do kina, divadla, na výstavu apod. vím, že uvidím film, hru nebo umělecké dílo. Tedy vím za co platím! Co nabízí "nameee"? Proč jste lepší než "Facebook" a podobné sítě? Jaká je přidaná hodnota? Neodpověděl jste kdo dostane těch 50 USD, když se přihlásím. Je to nvestice do systému, nebo se za ně někdo půjde ožrat? Jde mi o pdstatu věci, ne o hrnce!!!
(odpovědět)
Balda | 78.136.165.*8.3.2011 0:21
re: nameee.com #
je otazka proc nekam chodit a diskutovat s clovekem ktery tu naprosto bez zacervenani oznami, ze sice vykradnul fejsbuuk. ale ten se nehlasi tak je vsechno vlastne v poradku. zij dal svuj zlodejskej sen
(odpovědět)
xyour | 62.168.35.*7.3.2011 14:06
re: nameee.com #
proste otazka:
Muze si tam clovek vydelat aniz by pod sebou mel jedineho cloveka?
pokud je odpoved ne (jak predpokladam) tak neletim :)
(odpovědět)
ip | 88.102.152.*7.3.2011 14:57
re: nameee.com #
V tom pripade neletis.
(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*7.3.2011 15:38
re: nameee.com #
Nameee.com je provereny PODVOD !!! Pozor POLICIE to uz vysetruje, bylo na ne podano vice nez 200 zalob za podvody a prostituci !!! Nemaji zadny server, domena je registrovana u Zoner sro v Brne !!! Pozor POLICIE to uz vysetruje !!!
(odpovědět)
TITI | 92.90.21.*7.3.2011 16:43
re: nameee.com #
Ach, tohle jsem videl na Facebooku od te slecny, co hrozne propagovala ten svuj "konkurencni" placeny server, viz vyse :)

Nenechte si ji zkazit naladu...
(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*7.3.2011 16:53
re: nameee.com #
Panove, Nameee uz vam pomaha, mate super backlink: [link]

Gratuluji :-)
(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*7.3.2011 17:10
re: nameee.com #
Ty vole, tak Vas obchodni plan bych chtel videt. :-D
(odpovědět)
BigPenis | 77.48.106.*7.3.2011 17:12
re: nameee.com #
Mám přirozenou nedůvěru k situacím slibujícím z ničeho něco. Z mých životních zkušeností plyne, že dříve nebo později se z toho vyklube ošklivý ojeb.

Čas ukáže co bylo tohle vlastně zač..
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 147.230.164.*7.3.2011 17:22
re: nameee.com #
Kdyz v Amway nemam nikoho pod sebou tak vydelam? Mozna trochu..
Kdyz mam firmu a nikoho nezamestnavam, tak vydelam? Tezko..
oboje stoji vic nez 50U$
Takze o co je NM horsi?
Good luck!
R.
(odpovědět)
_Rebel_ | 78.80.117.*7.3.2011 18:56
re: nameee.com #
WTF?

Když si uděláš firmu, vytváříš určité hodnoty nebo nabízíš služby za které dostaneš zaplaceno. Nikdo ti neplatí za to že máš zaměstnance. Zaměstnanci tě naopak stojí prachy a jen někdy si na sebe vydělají (proto taky existuje tolik malých firem). Čím víc jich máš, tím větší jsou s nimi problémy, musíš mít zaměstnance na řízení zaměstnanců atp..


(odpovědět)
Bystroushaak_ | 147.230.164.*7.3.2011 19:56
re: nameee.com #
Zaměstnanci jsou ojebávači a vždycky budou. To je holt všude stejné. Stačí sekretářka a účetní.
(odpovědět)
BigPenis | 77.48.106.*7.3.2011 23:41
re: nameee.com #
Sorry kámo, ale tohle je typickej českej komunistickej názor. Pokud nechceš, aby tě zaměstnanci ojebávali, musíš si je umět vybrat a hlavně správně motivovat. Nikdo pro tebe nebude pracovat jen tak pro radost.
(odpovědět)
Balda | 78.136.165.*8.3.2011 0:42
re: nameee.com #
Tohle je kec, ktery svedci o tom, ze toho o vedeni firmy zrejme moc nevis.

Mas-li malou firmu (resp. zivnost), nepotrebujes zamestnavat dokonce ani ucetni a nejspis ani sekretarku (pokud nemas tolik telefonu, ze je nestihas zvedat, a tech par desitek minut, ktere ti to za den zabere, si necenis na cca 20 tis. Kc mesicne).

Vedeni ucetnictvi muzes outsourcovat a tim snizit naklady spojene se zamestnavanim cloveka, ktery se v pripade mensi firmy vetsinu dne bude nudit a lakovat si nehty.

Pokud namitnes, ze v pripade vetsi firmy vlastni ucetni a sekretarku potrebujes, pak si ale uvedom, ze pak potrebujes i dalsi zamestnance (v drtive vetsine pripadu). Ne kazdy si kvuli tobe bude porizovat zivnostensky list a modlit se, ze ze dne na den nebude bez prace.

Firem, kde krome ucetni a sekretarky neni jediny dalsi zamestnanec, podle me naproste minimum.
(odpovědět)
independent_ | 89.24.72.*8.3.2011 21:45
re: nameee.com #
To jestli si na sebe zaměstnanec vydělá nebo ne je jeho věc, ty mu platíš za vykonanou práci. Každá práce jako produkt má svou hodnotu. Je to klasická nabídka/poptávka - ber nebo nech bejt.
(odpovědět)
Balda | 78.136.165.*8.3.2011 0:52
re: nameee.com #
Komunistickej? Spise kapitalistickej. Proc zivit nekoho, koho nepotrebuju?
(odpovědět)
BigPenis | 77.48.106.*8.3.2011 2:01
re: nameee.com #
Akorat me docela stve, ze to nenapadlo me, jo a jestli je to letadlo, tak je vzdycky lepsi sedet vepredu v byznysu)
(odpovědět)
Adam hodanek | 86.49.114.*7.3.2011 22:30
re: nameee.com #
dej si facku ...
(odpovědět)
o_O | 90.178.42.*7.3.2011 22:44
re: nameee.com #
nejlip 9kou zelezem s poradnym rozmachem
(odpovědět)
eM | 89.233.138.*8.3.2011 9:08
re: nameee.com #
Dotaz z jiného soudku:
Proč při registraci na nameee.com musím opisovat captchu, když stejně nefunguje a k formuláři se dostanu i bez ní...?

(odpovědět)
_anonymous_ | 195.39.54.125/unknown8.3.2011 10:02
re: nameee.com #
Nameee je shit, zase jeden důkaz toho, že to prostě tady v ČR není úplně v pořádku.
(odpovědět)
ten další | 195.178.88.*8.3.2011 10:39
re: nameee.com #
By mě zajímalo co jste léta vyvíjely, když si tenhle skript Facebooku může dnes koupit každý za pouhých 99 dolarů...[link] . Když se budu trochu snažit hledat, tak ho najdu i levněji. Tak že nás tu nebalamuť nějakou programátorskou pohádkou. Jestli Tě baví programování, tak si dej spíš inzerát na www.stomanie.cz nebo www.kilerr.cz a pokud budeš dobrý, můžeš si vydělat neomezeně!
(odpovědět)
kamilosa | 78.149.182.*9.3.2011 13:24
re: nameee.com #
Jakou ma takovy system vykonnost? Kolik uzivatelu realne zvladne obslouzit? Kolik zaznamu na zdi? Kolik zprav? Stovky milionu u kazdeho? Skutecne?

Anebo je ta cela zprava spam ze stomanie a kilerr?

:]
(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*10.3.2011 9:34
re: nameee.com #
Vzhledem k tomu, ze tuto stranku muze cist hodne lidi, dovolim si varovat pred zminenym fbclonem:

Neni dobry napad investovat 99USD do takoveho dila. Neplette si Faceclone s pouzitelnym webem jakekoliv kategorie.

Duvod:

1) Rychlost nad prazdnou databazi

2011-03-10 14:37:15 Time: 8.5502 Memory: 3 450 016 /user_home.php

Viz [link]

2) Uroven kodu:

Zcela bezne se tam pouziva phporno, vizdale. usort($profile_viewers, create_function('$a,$b', 'global $profile_viewers_array; if(array_search($a->user_info["user_id"]
, $profile_viewers_array) == array_search($b->user_info["user_id"], $profile_viewers_array)) { return 0; } else { return (array_search($a->user_info["user_id"], $profile_viewers_array) < array_search($b->user_info["user_id"], $profile_viewers_array)) ? -1 : 1; }'));

... To, ze nekdo pouzije vzhled jineho uspesneho webu jeste z vysledku nedela skvost typu Nameee.com ;-)

(odpovědět)
J.J. | 86.49.114.*10.3.2011 14:41
re: nameee.com #
Sepsal jsem o celé věci článek i s mou vizí, kam se celá věc v následujících týdnech posune: [link]

Ocením vaše komentáře, ať už tady, nebo pod článkem!
(odpovědět)
Lubinew | 147.230.154.*11.3.2011 14:22
re: nameee.com #
Pokračování původního článku, tentokrát se jménem: "Nahlédnutí pod pokličku nameee.com" - zajímá vás taky, jak to vypadá vnitř? Jak radí svým členům získávat nové ovečky? [link]
(odpovědět)
Lubinew | 147.230.154.*24.3.2011 14:59
re: nameee.com #
Nameee je to styl podnikani jako kazde jine. Jestlize nekomu vadi ze Nameee sve informace poskytuje jen clenum, ma volbu bud se registrovat nebo odejit. Je hodne firem vcetne bankovniho a investicniho sektoru, jenz maji podobne podminky provozu.

Nameee NIKOHO NENUTI k registraci - tedy se mohou uzivatele internetu sami a svobodne rozhodnout zda se pridaji k tomuto podnikani ci nikoliv - nic vice a nic mene.

Podobny styl podnikani byl jiz pred lety v Nemecku a byl uspesne aplikovan po dobu vice nez 10ti let - problemy vetsinou prijdou s mnozstvim registrujicich a neukaznenosti. To uz je ovsem problem jak se s tim Nameee vyporada.

Na nekterych serverech rozebiraji Nameee jako rodinou firmu a dalsi hlouposti - je videt ze ceskemu clovickovi tyhle malichernosti vadi - pokud to neni jeho vlastni byznys.

Kazda PODNIKAJICI FIRMA/OSOBA ma nejake to MASLO na hlave. Takze je lepsi se zaobirat temito hloupostmi anebo se budeme koncentrovat na vlastni byznys ?!

Nameee jak sama uvadi ma kancelare, kde si lide mohou prijit konzultovat nebo stezovat - neni tedy nic nelegalniho ani divneho na jejich cinnosti. Naopak tento styl podnikani muze clenum opravdu prinest velke vyhody, jelikoz obchoduji sami mezi sebou. Na provizi se zyskanych clenu take neni nic zvlastniho.

Osobne jim drzim palce. RM
(odpovědět)
Marek.R | 207.67.148.*15.4.2011 16:56
re: nameee.com #
Problem je v tom, ze na Nameee muze vydelat pouze nekolik prvnich "rad" uzivatelu. Dalsi uzivatele jiz jednodusse nebudou schopni pod sebe dalsi cleny dostat, a z toho duvodu prodelaji.

V podstate se to ma tak, ze majitele Nameee spolecne s prvnimi liniemi uzivatelu vydelaji diky tomu, ze budou dalsim lidem nalhavat, jak mohou zbohatnout, ale to nebude pravda - jejich penize si jen rozdeli uzivatele nad nimi a oni sami je jiz neuvidi.

Nameee navic nema zadnou pridanou hodnotu. Je naprosto zjevne, ze vzhled je okopirovany z Facebooku a i funkcnost bude podobna (ale mensi).

Z toho duvodu to neni seriozni obchodni model a pravdepodobne to je i nezakonne. Typicky by totiz podnikatel mel krome velkych zisku take tvorit nejakou hodnotu, coz se v pripade Nameee nedeje.

Vydelavat na naivite nebo neznalosti cizich lidi samo o sobe tak spatne byt nemusi. Prijde mi celkem v poradku nekomu prodat krabici mleka za 200 Kc, protoze si mysli, ze bezne stoji jeste vic, ale pak se jedna proste o volbu ber nebo neber, kdy na nej nejsou vytvarene tlaky typu "KUP SI TOTO MLEKO! KDYZ NAJDES DALSI ZAKAZNIKY, KTERI TOTO MLEKO KOUPI, VYDELAS OHROMNE PENIZE!".

Nemam naprosto nic proti tomu, jestli je Nameee rodinny podnik nebo ne a nezavidim zakladatelum, ze vydelaji. Vadi mi, ze lidem v podstate lzou a slibuji jim neco, co je nerealne.

Kdyby mi nekdo nabizel zarizeni na baleni cigaret do stary tramvajovych jizdenek s tim, ze 1000 kusu starych tramvajovych jizdenek lze koupit v papirne za 1 Kc, byl bych take pravem nasrany, kdybych si toto zarizeni koupil a po prichodu do papirny zjistil, ze uz jsou vsechny stare jizdenky davno vyprodane.. Princip je to stejny.
(odpovědět)
independent15.4.2011 18:19
re: nameee.com #
Dle meho nazoru na Nameee muze vydelat kazdy. Nameee je internetova sit, tudiz mohou vydelavat uzivatele svetove - bez omezeni trhu CR. I pokud by se Nameee omezila jen an CR trh - jak dle Vas muze vydelat jen prvnich par rad uzivatelu, lze NEUSTALE vydelavat na reklame a obchodovani mezi uzivateli UVNITR SITE.


Tento ne sice internetovy styl byl jiz zaveden v povalecnem obdobi druhe svetove valky v nekterych nemeckych uzmenich celcich, jenz na tom byli ekonomicky velmi spatne. Lide z uzemniho celku zacali obchodovat "jen a pouze" mezi sebou svoji vlastni menou a dle svych vlastne vytvorenych pravidel. Bylo mozne platit i narodni menou, ovsem podminky nakupu atp. nebyli vyhodne jako u obchodovani mezi - NAKUP, SLUZBY (jako NAMEEE) atp.. Na tohle tema jiste naleznete reserze v archivech nemeckeho tisku.


Hodnota Nameee je v registrovanych uzivatelych, jde preci o internet - budoucnost. Tedy neni na tom nic nezakoneho. A jestli prodavaji jablka, nebo reklamu ci slevy - je naprosto v poradku. POdobny styl prodeje napriklad provadi firma Groupon - nabizi slevy, jenz si uzivatel plati - tudiz neni registrace jako u Nameee, ale platim si napriklad 10 Dolaru pro Kupon, jenz ma hodnotu 12 Dolaru. Nameee ma rocni clenstvi na tom neni nic spatneho. Tohle nabizeji i kluby zahranicnich cestovnich kancelari - rocni clenstvi a vyjodnejsi nakup zajezdu - jenz je vetsinou az tak vyhodny neni. Ovsem uzivatele maji urcite vyhody v tom jak je s nimi zachazeno z hlediska klienta.


O vydelavani na neznalosti by se dalo dlouho diskutovat - kolik lidi co chodi denne nakupovat je obeznameno v obchode o svych pravech?! Snad par promile?! Reklama je reklama a tudiz muze a je vzdy nadhodnocena, to by jste nasledne mohl odsoudit VESKERE FIRMY CO REKLAMU VYUZIVAJI a nasledne OBVINIT i veskere REKLAMNI AGENTURY jenz jim ji vytvareji.


Verim ze Namee je uvnitr mezi uzivateli po pravni strance ZABEZPECENO tak aby se prirovnani jezn uvadite nestalo. Proc by si NICILI sami SVOJI REPUTACI ? Nameee ma hodnotu jak jsem jiz uvadel v UZIVATELYCH. Tudiz nema cenu sve registrovane uzivatele ZTRACET.


Co se tyka poplatku 50 USD + DPH, tohle je jinde ve svete jiz naprosto NORMALNI. Osobne se mi to pri nakupu napriklad v USA take nelibi, kdyz v obchode nebo restauraci platim konecnou cenu jinou, ale je to jiz nekolik let naprosto bezny jev. Jen do CR prichazi tyto veci se spozdenim.


Vesmir je nekonecny, stejne jako Internet a portaly jako Nameee byli, jsou a budou.
(odpovědět)
Marek.R | 207.195.245.*15.4.2011 23:57
re: nameee.com #
vesmir je nekonecny, stejne jako lidska blbost. Tudiz tady je moznost, ze nameee bude pokracovat donekonecna :)
(odpovědět)
:) | 78.80.240.*18.4.2011 20:51
re: nameee.com #
1) Ano, lze vydelavat reklamou - pokud si nekdo, koho jste do systemu privedl, zaplati reklamni kampan, dostanete provizi. Jak je to v pripade, ze jste do systemu nikoho neprivedl?

2) Proti poplatku za clenstvi nic nemam, problem je v tom, jakym zpusobem jsou k nemu uzivatele nabadani.

3) Hodnota vsech socialnich siti je tak nejak v registrovanych uzivatelich. U Facebooku se lide bezplatne zaregistruji a zisky Facebooku vznikaji tim, ze lide sleduji reklamy. Stejne tak je to u Nameee, pouze s tim rozdilem, ze lide se registruji za $50 s vidinou zisku a nejspis i pod psychickym natlakem nekoho znameho apod.

Umim si moc dobre predstavit, jak zaregistrovany clen uhani vsechny lidi, ktere zna, aby se k Nameee pridali, slibuje jim obrovske zisky apod..

4) Mezi reklamou a "lzi" je rozdil. Reklama ma potencialnimu klientovi predstavit produkt nebo sluzbu, ukazat mu, co vsechno umi a ziskat jej na svou stranu.

V pripade Nameee to prinejmensim neni reklama. Nechci to oznacovat doslova za lez, ale s kazdou dalsi "radou" uzivatelu je mensi sance, ze pripadni dalsi vydelaji.

5) Me prirovnani jste zrejme pochopil trochu jinak, nez jak bylo mysleno. Pod starymi jizdenkami si predstavte lidi (tech nekonecno neni).

Nekdo vam rekne, ze mate jit k Nameee, ze tam staci privest par lidi a mate vydelano. Tak zaplatite vstupni poplatek a postupne budete obchazet sve zname. Obejdete jich treba 100, z toho jeden vas posle do prdele a 99 uz u Nameee bude. Porad to nebude lhani, kdyz uz u Nameee bude tolik lidi, ze proste nebude realne sehnat dalsi?

6) Poplatek sam o sobe mi nevadi. Nemam nic proti tomu, aby nekdo zalozil novou socialni sit, vybiral penize za registraci a dokonce ani kdyby si zaplatili reklamni kampan. To muze byt zcela seriozni obchodni model..

7) Internet neni nekonecny a portaly jako Nameee nemuzou byt nekonecne uz principu. Az bude lidi existovat nekonecny pocet, svuj nazor prehodnotim a pyramidove schema uznam jako skvely obchodni model, protoze kazdemu umozni sehnat si pod sebe (v zavislosti na schopnostech) libovolny, nijak nelimitovany, pocet lidi.


Timto prispevkem bych tuto diskuzi asi ukoncil. Nazory jsme si vymenili, ale protoze je zrejme ani jeden nezmenime (coz je v poradku), nema dalsi diskuze smysl.
(odpovědět)
independent16.4.2011 1:53
re: nameee.com - dodatek par historickych faktu#
Snad uz jen historicke fakty, zde link s obdobnym podnikanim (od roku 1932) jenz opravdu prinasi zisk skupine sdruzenych osob - obdobne jako zamer Nameee:

Artikl: Andel strážný regionální meny (Der Standard - archiv)

[link]

[link]

[link]
(odpovědět)
Mrek.R | 209.59.52.*18.4.2011 2:02
re: nameee.com #
Hoši proč se přihlašovat do nameee.com když si každej můžete udělat svojí sociální síť. Poďívejte se na můj web: [link] (záložky SE4 a SE3)

Mám dost s lidí co zkouší udělat konkurenci facebook.com
Pochybuji že trhnete někdo facebook.com a nebo vk.com, jinak pokud se někdo o to pokusí tak blahopřeji když získá 1 mil lidí :D
(odpovědět)
TroXx | E-mail | Website8.5.2011 17:57
re: nameee.com #
proč jsem si vzpoměl tímto linkem na tuto diskusi :-D [link]
(odpovědět)
29.5.2011 23:37

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode